Προς το περιεχόμενο

Χάνω την σύνδεση μετά από sleep mode

giannis_papaioa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

ο iMac χάνει την σύνδεση μετά από sleep mode και θέλει απενεργοποίηση και ενεργοποίηση της σύνδεσης ξανά για να δουλέψει.

Έχω διαγράψει ακόμα και όλον τον φάκελο SystemConfiguration αλλά τίποτα. Επίσης έθεσα ως προτεραιότητα το Wi-Fi στις προτιμήσεις συστήματος, πάλι δεν κατάφερα κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

System Preferences -> Network -> Advanced -> και στα preferred networks κάτω από την ταμπέλα WiFi βρες το δίκτυο σου κλίκαρε το και μετά πάτα από κάτω το "-". 

Ξάνα μπες από την αρχή στο δίκτυο σου βάζοντας τον κωδικό εκ νέου.

Ρίξε μια ματιά στο άρθρο, μπορεί να βοηθήσει.  Όσο αφορά στην WEP  είναι σα να μην έχεις καν προστασία, είναι εξαιρετικά ευάλωτη. Άλλαξε την σε WPA2 μέσω της drop-down λίστας στον router.

Ρίξε μια ματιά στο άρθρο, μπορεί να βοηθήσει.  Όσο αφορά στην WEP  είναι σα να μην έχεις καν προστασία, είναι εξαιρετικά ευάλωτη. Άλλαξε την σε WPA2 μέσω της drop-down λίστας στον router.

Τα έχω κάνει όλα αυτά, διέγραψα ακόμα και όλον τον φάκελο SystemConfiguration, όχι μόνο μεμονωμένα αρχεία όπως λέει το άρθρο.

Τι κωδικοποίηση έχεις στο Wi-Fi; WEP; WPA;

Εγώ από τότε που έβαλα WPA2 ησύχασα.

Φαίνεται πως είναι αυτή η λύση, στην αρχή δεν μου δούλεψε αλλά μετά από ένα restart δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω το WPA2 να μην έχει κάποιο μειονέκτημα.

Είσαι κοντά στο router;

Με restart συνδέεται κανονικά και το χάνει ΜΟΝΟ μετά από wake from sleep;

Τι OSX τρέχεις;

Είμαι δίπλα στο router, τώρα δουλεύει μια χαρά σε κάθε περίπτωση. Με Mavericks είμαι.

Τα έχω κάνει όλα αυτά, διέγραψα ακόμα και όλον τον φάκελο SystemConfiguration, όχι μόνο μεμονωμένα αρχεία όπως λέει το άρθρο.

Φαίνεται πως είναι αυτή η λύση, στην αρχή δεν μου δούλεψε αλλά μετά από ένα restart δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω το WPA2 να μην έχει κάποιο μειονέκτημα.

Ίσα-ίσα. Το WPA2 είναι η καλύτερη κωδικοποίηση για τα routers, ενώ το WEP(όπως προείπε ο φίλος ozelot) είναι πολύ εύκολο να χακαριστεί.

Το powernap είναι για να κάνει updates και sync στον ύπνο του και ίσως να βοηθούσε σαν "workaround" στο πρόβλημα αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να δουλεύει σωστά και χωρίς αυτό. Στα power settings είναι.

Το powernap είναι για να κάνει updates και sync στον ύπνο του και ίσως να βοηθούσε σαν "workaround" στο πρόβλημα αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να δουλεύει σωστά και χωρίς αυτό. Στα power settings είναι.

Εννοείς στις Προτιμήσεις Συστήματος -> Ενέργεια ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...