Alex_gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ωχ, άρχισε το ακραίο elitism με τις υπερβολες και τις προσωπικες επιθεσεις. Ενδειξη οτι το PC gaming χανει το παιχνιδι ως πλατφορμα, και ακομα και οι φανατικοι υποστηρικτες του εχουν αρχισει να το καταλαβαινουν αυτο (ενδομυχα).. Το παραπανω ποστ μου θυμισε ποστ λινουξά απο εποχες που ηταν πλεον βεβαιο οτι το linux desktop ειχε χασει το παιχνιδι. Ξερετε "εγω με τη βοηθεια του linux εχω τα παντα και βρηκα και 3 γκομενες, ενω εσεις τα παιδαρελια με τα windows τρωτε bsod καθε 10 λεπτα και κολλατε συνεχως ιους" ΥΓ: Και πως να μην το χανει το παιχνιδι το PC gaming; Βλεπω εδω την κουβεντα περι απαιτησεων, και η απαντηση ειναι "δεν πληρωνεις ομως 60ευρα για παιχνιδια". Αν αυτο το τελευταιο δεν ενθαρρυνει τον developer να μην καθυστερησει το PC port, τι; Α, υπαρχουν και δυο graphics nerd που φωναζουν για αναλυσεις και textures... Πιο fail post πεθαίνεις 2
sta2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 έχετε πάρει κάρτες γραφικών με 400 ευρώ και δεν μπορείτε να πάρετε ένα παιχνίδι με 50 ευρώ? (μην πω για το συνολικο κοστος του pc) άμα συνεχίσετε έτσι δεν θα έχουμε παιχνίδια για pc σεβαστείτε τουλάχιστον την κούραση των προγραμματιστών μη με κοροιδευουν αυτοι καταμουτρα που μου 8ελουν 50 ευρο για να παιξω ενα ξαναζεσταμενο COD να μην κατεβαζω εγω με την 400αρα καρτα μου απο τον θειο. βαλτο 20 να δεις ποσοι θα αγορασουν,...
mason Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τι σχεση εχει αυτο με αυτο που ειπα εγω? Δεν διαφωνω στο οτι το PC ειναι η καλυτερη πλατφορμα απο πλευρας hardware, με τεραστιες προοπτικες. Οσο για το Steam ξερω πολυ καλα τι ειναι, και ποσο πιο εξεληγμενο και πετυχημενο ειναι απο το Xbox Live και το PSN, και πολυ πιο φθηνο με τεραστια ποικιλια παιχνιδιων... ΚΑΙ ΟΙ PC GAMERS ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. Ενω οι console gamers οι για να παρουν ενα παιχνιδι πρεπει να φυγουν απο το σπιτι τους, να οδηγησουν χιλιομετρα μερικες φορες, και να το αγορασουν σε DVD στη διπλασια+ τιμη. ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ. Αυτο ειναι το point μου απο την αρχη. Δεν ειπα ποτε οτι καποια κονσολα ειναι καλυτερη απο PC σαν συστημα. Δεν μιλαω απο πλευρας hardware. Και δεν λεω οτι κανεις δεν κλεβει games και στις κονσολες, αλλα η αναλογια ειναι 1 πρως 20 σε σχεση με το PC. Και τα νουμερα αυτα σε σχεση με τις πωλησεις console games ειναι ασημαντα. Το GTA5 διερευσε σε πειρατικα sites μια βδομαδα πριν την κυκλοφορια του, και τα "κατεβασματα" του ηταν ελαχιστα. Και σημερα ειναι top seller game με 32.000.000 πωλησεις. Αν ειχαν κανει το λαθος και το ειχαν βγαλει και για PC, τωρα το νουμερο αυτο των πωλησεων θα ηταν αρκετα μικροτερο, και το GTA 5 θα εσπαγε καθε ρεκορ PC-Pirated-Game. Ότι νάνε λες. Πρώτα απόλα η έκδοση του 360 και του PS3 είχε βγει 4 μέρες πριν. Από που νομίζεις ήταν τα leaked walkthrough στο youtube? Άμα είχες τη παραμικρή ίδεα τη είναι το custom firmware για xbox 360 και το jalbreak για ps3 δε θα μιλούσες. Και πρώτα απαλό δε τα κλέβεις. Τα μοιράζεσαι. Μη λες πίπες ότι η πειρατεία σκοτώνει. Υπάρχουν 1000 λόγοι για την πειρατεία που είναι οι εξής. Θα στα πω αναλυτικά για να μη κλες ότι δεν έχω επιχειρήματα. α) Κάποιοι χρησιμοποιούν την πειρατεία για να βγάλουν τα σκληρά μέτρα DRM κάποιων εταιρειών. (GFWL, Social Club, Uplay) β) Κάποιοι το κάνουν για να πάρουν κάτι που αγόρασαν αλλά δε μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για το χ ψ λόγο. Ας πούμε είχαν αγοράσει το Batman Arkham Asylum προτού γίνει steamworks και το CD KEY είχε activation limit από το Securom. γ) Κάποιοι το κάνουν για να δοκιμάσουν τα προϊόντα προτού δώσουν τα λεφτά τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το WatchDogs δεν έχει δώσει ούτε demo έκδοση. δ) Κάποιοι το κάνουν επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Τώρα θα μου πεις, ότι όσοι θέλουν να παίξουν watchdogs έχουν ξοδέψει 1000-1500Ε σε gaming PC αλλά δεν κάνουν ολοι Pirate AAA games ε) Κάποιοι το κάνουν επειδή ένα προϊόν δεν είναι πια διαθέσιμο. ΠΧ παλιά PS1 PS2 games. στ) Κάποιοι το κάνουν επειδή η χώρα τους λογοκρίνει τα videogames όπως στην Γερμανία. ζ) και κάποιοι απλά το κάνουν επειδή πιστεύουν ότι κάποιοι publishers ή devs δεν αξίζουν τα λεφτά τους. 3
scha13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 μη με κοροιδευουν αυτοι καταμουτρα που μου 8ελουν 50 ευρο για να παιξω ενα ξαναζεσταμενο COD να μην κατεβαζω εγω με την 400αρα καρτα μου απο τον θειο. βαλτο 20 να δεις ποσοι θα αγορασουν,... Εικοσάρικο πάει το 80% των παιχνιδιών στο πρώτο 3μηνο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις