exor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 θελει 8 γβ ραμ αυτο ..αλλα ειναι και πολυ βαρυ..με νβιντια ειδικα δε το βλεπω να προχωραει
Sog96Ch Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Επειδη 100.000s ατομα κλεβουν το game πριν καλα-καλα κυκλοφορησει το παιχνιδι επισημως. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να εχει ξαναγινει σε τοσο μεγαλο βαθμο. Ελπιζω να παρει ενα καλο μαθημα η Ubisoft και να καταλαβει ποσο καταστροφικο ειναι απο οικονομικης αποψεως το να βγαζει τα games τις και για το PC. Η Rockstar το εχει παρει ηδη το μαθημα της... Και το GTA5 που βγηκε μονο σε PS3 και Xbox360 εσπασε καθε ρεκορ πωλησεων. Και καλυτερα να παιζεις στα 900p/30fps παιχνιδαρες, παρα να παιζεις στα 4Κ/60fps μαπες. Εγω το GTA5 το παιζω στα 600p (lowest settings και 30fps) στο PS3, εχω συνολικα 250 ωρες gameplay, και το εχω ΥΠΕΡ-ευχαριστηθει το παιχνιδι. Δηλαδη κατα την γνωμη σου πρεπει να σταματησουν τα παιχνιδια του PC; Are you serious? 3
JohnHellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δηλαδη κατα την γνωμη σου πρεπει να σταματησουν τα παιχνιδια του PC; Are you serious? Μα το εχει κανει ηδη η Rockstar αυτο, οπως και αλλες εταιριες. Και τα αποτελεσματα ειναι πολυ θετικα. Δεν ειναι η γνωμη μου αυτο.
scha13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και να είναι bugged και τι έγινε; Τρώει resources σε βαθμό που να στο γονατίζει; Αν σας αρέσει τόσο πολύ πάρτε το αυθεντικό λίγους μήνες μετά. Η Steam κάνει καλές τιμές...
JohnHellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δε σου παίρνει η μαμά σου pc και κλαις που τη βγάζεις με κονσολίτσα; Δε πειράζει κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις θα δουλέψεις και θα πάρεις κι εσύ κάνα μηχάνημα της προκοπής Φιλε μου εγω ηδη δουλευω, και αγοραζω τα παιχνιδια μου, δεν τα κλεβω. Δεν ειμαι σαν κατι αλλους που πληρωνουν (ή τους πληρωνουν) 1-2 χιλιαρικα για PC... και μετα κατεβαζουν πειρατικα παιχνιδια για να γλυτωσουν τα 30 ευρω. Εγω το Watch Dogs το εχω ηδη προπαραγγειλει και πληρωσει 70 ευρω, ειναι παιχνιδαρα και οι developers τα αξιζουν και με το παραπανω. 1
Sog96Ch Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μα το εχει κανει ηδη η Rockstar αυτο, οπως και αλλες εταιριες. Και τα αποτελεσματα ειναι πολυ θετικα. Δεν ειναι η γνωμη μου αυτο. Το Gta IV το επαιζα σε καλυτερα γραφικα απο οτι παιζεις εσυ GTA V, ισως στην επομενη γενια να το φτασεις οταν αυτο εχει enb. Το skyrim στο pc εχει mod που το κανουν πολυ καλυτερο σε σημεια του gameplay χωρις παλι να αναφερω σε περιπτωση enb. Στην επομενη γενια εαν μεινει στασιμο το PC ισως να το φτασεις Φιλε μου εγω ηδη δουλευω, τα βγαζω τα λευτα μου, και αγοραζω τα παιχνιδια μου, δεν τα κλεβω. Δεν ειμαι σαν κατι αλλους που πληρωνουν (ή τους πληρωνουν) 1-2 χιλιαρικα για PC... και μετα κατεβαζουν πειρατικα παιχνιδια για να γλυτωσουν τα 30 ευρω. Εγω το Watch Dogs το εχω ηδη προπαραγγειλει και πληρωσει 70 ευρω. Και εγω στο PC τα αγοραζω αλλα απο καταστηματα με χαμηλοτερες τιμες Edit: Κοιταξα λιγο στο προφιλ σου και ειδα Και οι αποψεις σου εχουν αλλαξει ριζικα Watch Dogs. Βελτιστοποιημένα γραφικά στο PC με Nvidia HBAO+ και TXAA Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 12 April 2014 - 09:05 PM De@th L0rd, on 12 Apr 2014 - 6:45 PM, said: Ναι σίγουρα το gaming είναι για τις κονσόλες. Γι αυτό σταμάτησαν να βγαίνουν σοβαρά games στα pc... Το συμπερασμα αυτο το εβγαλες απο το οτι το Watch Dogs (οπως και καθε game) εχει καλυτερα γραφικα στο PC? Και απο ποτε σταματησαν να βγαινουν σοβαρα παιχνιδια για PC? To PC εχει με διαφορα το μεγαλυτερο νουμερο κορυφαιων τιτλων, και το μεγαλυτερο νουμερο exclusives. All hail the glorious PC Master Race! Το Watch_Dogs δεν θα "τρέχει" στα 1080p και στις δύο κονσόλες Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 14 May 2014 - 02:28 PM Πριν το βγαλουν μιλουσαν για 4Κ και για 60fps, αν ηξερα οτι τους καινουριους τιτλους θα τους επαιζα στα 900p και 30fps δεν θα εδινα 410 ευρω για τη μ*λ*κια... Μονο για Supercharged-PC ελεγαν... το οτι θελουν λευτα για να παιξεις online, οτι δεν παιζει ταινιες mkv απο flashακι ουτε mp3/mp4, το οτι δεν παιζει 3D... ουτε στα ψιλα γραμματα δεν το ελεγαν. Το Watch_Dogs δεν θα "τρέχει" στα 1080p και στις δύο κονσόλες Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 14 May 2014 - 02:24 PM MavroManitari, on 14 May 2014 - 2:18 PM, said: Βέβαια μόνο ένα PC-nerd θα έμπαινε στην διαδικάσια να ενδιαφερθεί μεταξύ 900p gaming και 1080p... H καποιος που πηρε PS4 επειδη η Sony το διαφημιζε σαν Supercharged-PC... κακια η ωρα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Το Driveclub κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου για PS4 Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 01 May 2014 - 10:39 AM Και εγω 5 μηνες που το εχω τωρα το PS4, κανενα 10ωρο Kill Zone εχω παιξει μονο. Γενικα το περιμενα πολυ καλυτερο απο οτι τελικα ειναι. Αλλα θα το κρατησω, για να παιζω κανενα καλο exclusive αν βγαλουν. Οσο για τα παιχνιδια ειναι οντως πανακριβα, χωρις να το αξιζουν αφου τα γραφικα τους ειναι αρκετα κατωτερα απο τα αντιστοιχα στο PC, εχουν πολλους περιορισμους, και το Online ειναι αθλιο (δεν εχει κοσμο, δεν εχει dedicated servers, και θελει και να πληρωνεις συνδρομη). 14
21century Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μάλλον ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει ότι δεν κατεβάζουν ότι να είναι.. 1
DimitRi_Del Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Όπως ειπε και ενας φίλος παραπάνω, ότι μαλακία θελουν λένε για την πειρατεία. Οφείλω να ομολογήσω οτι είναι λίγο πιασάρικο αλλά καργαfail!
george1807 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και καλυτερα να παιζεις στα 900p/30fps παιχνιδαρες, παρα να παιζεις στα 4Κ/60fps μαπες. Πώς γίνεται από τη μία να παίζεις παιχνιδάρες και από την άλλη μάπες; το ίδιο παιχνίδι δεν θα παίζεις; και μάλιστα σε καλύτερη τιμή και καλύτερα γραφικά και ανάλυση...απλά παραδέξου ότι τα games για pc είναι και καλύτερα φτιαγμένα και πιο οικονομικά
Sog96Ch Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Το Gta IV το επαιζα σε καλυτερα γραφικα απο οτι παιζεις εσυ GTA V, ισως στην επομενη γενια να το φτασεις οταν αυτο εχει enb. Το skyrim στο pc εχει mod που το κανουν πολυ καλυτερο σε σημεια του gameplay χωρις παλι να αναφερω σε περιπτωση enb. Στην επομενη γενια εαν μεινει στασιμο το PC ισως να το φτασεις Και εγω στο PC τα αγοραζω αλλα απο καταστηματα με χαμηλοτερες τιμες Edit: Κοιταξα λιγο στο προφιλ σου και ειδα Και οι αποψεις σου εχουν αλλαξει ριζικα Watch Dogs. Βελτιστοποιημένα γραφικά στο PC με Nvidia HBAO+ και TXAA Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 12 April 2014 - 09:05 PM De@th L0rd, on 12 Apr 2014 - 6:45 PM, said: Το συμπερασμα αυτο το εβγαλες απο το οτι το Watch Dogs (οπως και καθε game) εχει καλυτερα γραφικα στο PC? Και απο ποτε σταματησαν να βγαινουν σοβαρα παιχνιδια για PC? To PC εχει με διαφορα το μεγαλυτερο νουμερο κορυφαιων τιτλων, και το μεγαλυτερο νουμερο exclusives. All hail the glorious PC Master Race! Το Watch_Dogs δεν θα "τρέχει" στα 1080p και στις δύο κονσόλες Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 14 May 2014 - 02:28 PM Πριν το βγαλουν μιλουσαν για 4Κ και για 60fps, αν ηξερα οτι τους καινουριους τιτλους θα τους επαιζα στα 900p και 30fps δεν θα εδινα 410 ευρω για τη μ*λ*κια... Μονο για Supercharged-PC ελεγαν... το οτι θελουν λευτα για να παιξεις online, οτι δεν παιζει ταινιες mkv απο flashακι ουτε mp3/mp4, το οτι δεν παιζει 3D... ουτε στα ψιλα γραμματα δεν το ελεγαν. Το Watch_Dogs δεν θα "τρέχει" στα 1080p και στις δύο κονσόλες Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 14 May 2014 - 02:24 PM MavroManitari, on 14 May 2014 - 2:18 PM, said: H καποιος που πηρε PS4 επειδη η Sony το διαφημιζε σαν Supercharged-PC... κακια η ωρα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Το Driveclub κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου για PS4 Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 01 May 2014 - 10:39 AM Και εγω 5 μηνες που το εχω τωρα το PS4, κανενα 10ωρο Kill Zone εχω παιξει μονο. Γενικα το περιμενα πολυ καλυτερο απο οτι τελικα ειναι. Αλλα θα το κρατησω, για να παιζω κανενα καλο exclusive αν βγαλουν. Οσο για τα παιχνιδια ειναι οντως πανακριβα, χωρις να το αξιζουν αφου τα γραφικα τους ειναι αρκετα κατωτερα απο τα αντιστοιχα στο PC, εχουν πολλους περιορισμους, και το Online ειναι αθλιο (δεν εχει κοσμο, δεν εχει dedicated servers, και θελει και να πληρωνεις συνδρομη). Πώς γίνεται από τη μία να παίζεις παιχνιδάρες και από την άλλη μάπες; το ίδιο παιχνίδι δεν θα παίζεις; και μάλιστα σε καλύτερη τιμή και καλύτερα γραφικά και ανάλυση...απλά παραδέξου ότι τα games για pc είναι και καλύτερα φτιαγμένα και πιο οικονομικά Κοιτα αυτο που εχω στα spoiler για να δεις τι εγραφε πριν απο λιγο καιρο 1
JohnHellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Το Gta IV το επαιζα σε καλυτερα γραφικα απο οτι παιζεις εσυ GTA V, ισως στην επομενη γενια να το φτασεις οταν αυτο εχει enb. Το skyrim στο pc εχει mod που το κανουν πολυ καλυτερο σε σημεια του gameplay χωρις παλι να αναφερω σε περιπτωση enb. Στην επομενη γενια εαν μεινει στασιμο το PC ισως να το φτασεις To GTA IV ηταν πολυ χειροτερο απο το San Andreas σαν παιχνιδι, τι να τα κανω τα καλα γραφικα. Το GTA V απο την αλλη ειναι μακραν το καλυτερο GTA V που εχει βγει, και το αγαπημενο μου all-time παιχνιδι. Οσο για το Skyrim, δεν μπορω να διαφωνησω με αυτα που λες. Και εγω ειχα σκεφτει να παρω PC, αλλα για να φτιαξω ενα καλο gaming PC ηθελα 1500 ευρω, τα οποια ειναι παρα πολλα για μια πλατφορμα που τωρα ποια ολοι οι μεγαλοι Publishers-Developers την εχουν "παραπεταμενη", επειδη απλα δεν τους ειναι κερδοφορα.
euxoulhs Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 το μαμησατε το θεμα ειστε εντελως offtopic ελεος πια.. κραχτειτε μεσω pm! 3
Sog96Ch Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 To GTA IV ηταν πολυ χειροτερο απο το San Andreas σαν παιχνιδι, τι να τα κανω τα καλα γραφικα. Το GTA V απο την αλλη ειναι μακραν το καλυτερο GTA V που εχει βγει, και το αγαπημενο μου all-time παιχνιδι. Οσο για το Skyrim, δεν μπορω να διαφωνησω με αυτα που λες. Και εγω ειχα σκεφτει να παρω PC, αλλα για να φτιαξω ενα καλο gaming PC ηθελα 1500 ευρω, τα οποια ειναι παρα πολλα για μια πλατφορμα που τωρα ποια ολοι οι μεγαλοι Publishers-Developers την εχουν "παραπεταμενη", επειδη απλα δεν τους ειναι κερδοφορα. Δες τι εγραφες πριν απο λιγο καιρο Watch Dogs. Βελτιστοποιημένα γραφικά στο PC με Nvidia HBAO+ και TXAA Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 12 April 2014 - 09:05 PM De@th L0rd, on 12 Apr 2014 - 6:45 PM, said: Το συμπερασμα αυτο το εβγαλες απο το οτι το Watch Dogs (οπως και καθε game) εχει καλυτερα γραφικα στο PC? Και απο ποτε σταματησαν να βγαινουν σοβαρα παιχνιδια για PC? To PC εχει με διαφορα το μεγαλυτερο νουμερο κορυφαιων τιτλων, και το μεγαλυτερο νουμερο exclusives. All hail the glorious PC Master Race! Το Watch_Dogs δεν θα "τρέχει" στα 1080p και στις δύο κονσόλες Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 14 May 2014 - 02:28 PM Πριν το βγαλουν μιλουσαν για 4Κ και για 60fps, αν ηξερα οτι τους καινουριους τιτλους θα τους επαιζα στα 900p και 30fps δεν θα εδινα 410 ευρω για τη μ*λ*κια... Μονο για Supercharged-PC ελεγαν... το οτι θελουν λευτα για να παιξεις online, οτι δεν παιζει ταινιες mkv απο flashακι ουτε mp3/mp4, το οτι δεν παιζει 3D... ουτε στα ψιλα γραμματα δεν το ελεγαν. Το Watch_Dogs δεν θα "τρέχει" στα 1080p και στις δύο κονσόλες Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 14 May 2014 - 02:24 PM MavroManitari, on 14 May 2014 - 2:18 PM, said: H καποιος που πηρε PS4 επειδη η Sony το διαφημιζε σαν Supercharged-PC... κακια η ωρα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Το Driveclub κυκλοφορεί στις 8 Οκτωβρίου για PS4 Δημοσίευση από JohnHellas ενεργό 01 May 2014 - 10:39 AM Και εγω 5 μηνες που το εχω τωρα το PS4, κανενα 10ωρο Kill Zone εχω παιξει μονο. Γενικα το περιμενα πολυ καλυτερο απο οτι τελικα ειναι. Αλλα θα το κρατησω, για να παιζω κανενα καλο exclusive αν βγαλουν. Οσο για τα παιχνιδια ειναι οντως πανακριβα, χωρις να το αξιζουν αφου τα γραφικα τους ειναι αρκετα κατωτερα απο τα αντιστοιχα στο PC, εχουν πολλους περιορισμους, και το Online ειναι αθλιο (δεν εχει κοσμο, δεν εχει dedicated servers, και θελει και να πληρωνεις συνδρομη). Ποιος σου ειπε οτι θες 1500 ευρω για να φτιαξεις ενα καλο PC με κανενα 800αρι παιζεις ανετα στα high settings τα περισσοτερα παιχνδια για 2 χρονια και απο τα παιχνιδια κανουν στην μιση τιμη στο PC Ποιοι μεγαλοι Publishers-Developers. την εχουν παραπεταμενη Το Elder scrolls online σου βγηκε σε κονσολα για το red dead redemption βγηκε σε ps3 και δεν το καταλαβα; Ουτε το Football manager, mmo παιχνιδια εχει Εdit: το μαμησατε το θεμα ειστε εντελως offtopic ελεος πια.. κραχτειτε μεσω pm! Εχεις δικιο σε αυτο με τα εντονα
Dinoel Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλησπέρα! off topic είναι το post μου,αφορά κάποια σχόλια. ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που λένε να μην βγάζουν τα games για το pc επειδή υπάρχει πειρατεία. Προτημάται δηλάδη να πληρώνεται για games 50-60e και να τελειώνει σε 5 ώρες (px Call of duty). Oso gia to GTA που γράφουν ότι καλά κάνει και το βγάζει μόνο για κονσόλες. Ναι είναι παιχνιδάρα, απλώς έβγαλε τα 5απλάσια από ότι στοίχισε... Δεν μπορούσε να βγάλει τα τριπλάσια και να είναι σε χαμηλότερη τιμή?
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν ισχύει αυτή η είδηση ρε παιδιία..Ήμαρτον..Σάλτσες για να ''πολεμήσουν'' την πειρατεία είναι.. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις