sir ImPeCaBlE Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πάντως με τους καινούργιους drivers της nvidia έφτιαξε το stuttering.
music_lover Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Please μην το κάνετε vs, έχει κουράσει το θέμα. Ο καθένας παίζει όπου γουστάρει, ήμαρτον πια. Όσον αφορά το Ps3 το παιχνίδι παίζει άριστα. Για μηχάνημα τόσων ετών είναι θρίαμβος τέτοια γραφικά. Τρομερή παραμετροποιηση που πηγάζει φυσικά από το μέγεθος της πελατειακής βάσης.. 1
nektarios_rs Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Επειδη 100.000s ατομα κλεβουν το game πριν καλα-καλα κυκλοφορησει το παιχνιδι επισημως. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να εχει ξαναγινει σε τοσο μεγαλο βαθμο. Δεν "κλέβουν" όλοι... Εγώ κατέβασα το παιχνίδι για να δω αν αξίζει τα 59.99 που ζητάει η ubi, γιατί ήμουν έτοιμος να το αγοράσω.. Και φυσικά, το παιχνίδι έχει θεματάκια. Στις γρήγορες σκηνές έχει έντονα frame drops και στιγμιαία κολλάει τελείως.. με GTX770 και χωρίς bitcoin malware.. Οπότε είμαι χαρούμενος που δεν πέταξα 60 ευρώ σε ένα κακογραμμένο παιχνίδι... Ας έβγαζαν ένα demo ή τουλάχιστον ένα παιχνίδι που τρέχει σωστά. Ειδικά στο πολυαναμενόμενο Watch Dogs, είναι αδικαιολόγητοι. Αν ακόμα δεν πιστεύεις πως το κατέβασα μόνο για να δω αν αξίζει να το αγοράσω, ρίξε μια ματιά στο steam profile μου, στην υπογραφή μου... 1120 αγορασμένα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, σου μοιάζω για πειρατής ή κλέφτης? 3
JohnHellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πως το κλεβουν? Μονος σου λες οτι δεν εχει καλα καλα βγει. Ειναι δυνατον να το αγοραζαν αυτοι οι 100.000? Απο που? Αφου δεν εχει βγει.. Το παιχνιδι ειναι ετοιμο και τελειοποιημενο, δεν εχει βγει ακομα στην αγορα, αυριο βγαινει. Το πως το κλεβουν δεν τα το σχολιασω εδω. Και ΝΑΙ, ειναι δυνατον να το αγοραζουν μεσω Steam και μεσω προπαραγγελιας απο καταστημα, εδω και μερικους μηνες. Αλλα εσυ σαν "PC gamer" φανταζομαι σου ειναι αγνωστα αυτα τα πραγματα.
Ntinaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εμενα πιο πολυ με καιει να μαθω απο που αγορασαν την 780ti με 6gb vram και μετα ολα τα αλλα... εγω απορω πως ειχαν λεφτα για τετοιο πισι και δεν ειχαν για ενα παιχνιδι.
hackerW32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Οπως και να 'χει, η πειρατεια εχει καταστρεψει το PC Gaming. Και οι μεγαλες εταιριες δειχνουν περισοτερο ενδιαφερων στις κονσολες. Αυτο ηταν το αρχικο point μου. Και οχι να αρχισω αλλο ενα "PC VS Consoles WAR". μπαχαχαχχαχαχαχαχχχχαα πεθαινωω τα πιστεύεις αυτα που λες, ή τρολλολολαρεις; ------- οσο αφορα την ειδηση, παιζει ασχημα να κανει σαμποταζ η ubisoft. εγω παντος δεν ψήνομαι για να το διακινδυνεύω και να αφισω το pc ενα 24ορο να καιει ρευμα τσαμπα, αν ηταν κανα the crew μπορει.
JohnHellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν "κλέβουν" όλοι... Εγώ κατέβασα το παιχνίδι για να δω αν αξίζει τα 59.99 που ζητάει η ubi, γιατί ήμουν έτοιμος να το αγοράσω.. Και φυσικά, το παιχνίδι έχει θεματάκια. Στις γρήγορες σκηνές έχει έντονα frame drops και στιγμιαία κολλάει τελείως.. με GTX770 και χωρίς bitcoin malware.. Οπότε είμαι χαρούμενος που δεν πέταξα 60 ευρώ σε ένα κακογραμμένο παιχνίδι... Ας έβγαζαν ένα demo ή τουλάχιστον ένα παιχνίδι που τρέχει σωστά. Ειδικά στο πολυαναμενόμενο Watch Dogs, είναι αδικαιολόγητοι. Αν ακόμα δεν πιστεύεις πως το κατέβασα μόνο για να δω αν αξίζει να το αγοράσω, ρίξε μια ματιά στο steam profile μου, στην υπογραφή μου... 1120 αγορασμένα παιχνίδια αυτή τη στιγμή, σου μοιάζω για πειρατής ή κλέφτης? Καταρην το να κρινεις το παιχνιδι απο μια leaked πειρατικη εκδοση πριν την επισημη κυκλοφορια του ειναι ΛΑΘΟΣ. Δευτερον, ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των παιχνιδιων που βγαινει για κονσολες και για PC, ειναι κακογραμενο και "bad-optimized" για το PC. Και καλα κανουν και δινουν περισσοτερη προσοχη στις console εκδoσεις, καθως αυτες προσφερουν ΠΟΛΥ μεγαλυτερο κερδος για τους developers. Tωρα που μιλαμε την PC εκδoση την κλεβουν 100ς χιλιαδες ατομα (ριξε μια ματια στους trackers). Κατι το οποιο το ηξεραν, αλλα ισως να μην ηξεραν οτι θα γινει σε τοσο μεγαλο βαθμο. Και μετα μου λες γιατι ειναι bad optimized η PC εκδοση??? Ηταν λαθος που εφτιαξαν PC εκδοση εξ'αρχης. Και οχι φιλε μου, ΕΣΥ προσωπικα με 1120 αγορασμενα παιχνιδια δεν εισαι ουτε πειρατης ουτε κλεφτης. Ανηκεις ομως σε μια πολυ μικρη μειοψηφια. Ζητημα το 0.1% απο αυτους που κατεβαζουν τωρα παρανομα το Watch Dogs να εχουν αγορασει στη ζωη τους εστω και 1/3 απο τα παιχνιδια που εχεις εσυ... δεν νομιζεις?
JohnHellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μεγάλες εταιρίες όπως ας πούμε η Valve, η Blizzard, η Bioware, η Bethesda, η Relic, η Firaxis, η Creative Assembly έτσι; Όσο για το σχόλιο σου ότι η ποιότητα στα παιχνίδια στις κονσόλες είναι ανώτερη απο τα PC, μόνο ώς αστείο θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω. Μονο και μονο που εβαλες πρωτη την Valve στις "μεγαλες" εταιριες δεν εχει νοημα να απαντησω...
Sog96Ch Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καταρην το να κρινεις το παιχνιδι απο μια leaked πειρατικη εκδοση πριν την επισημη κυκλοφορια του ειναι ΛΑΘΟΣ. Δευτερον, ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των παιχνιδιων που βγαινει για κονσολες και για PC, ειναι κακογραμενο και "bad-optimized" για το PC. Και καλα κανουν και δινουν περισσοτερη προσοχη στις console εκδoσεις, καθως αυτες προσφερουν ΠΟΛΥ μεγαλυτερο κερδος για τους developers. Tωρα που μιλαμε την PC εκδoση την κλεβουν 100ς χιλιαδες ατομα (ριξε μια ματια στους trackers). Κατι το οποιο το ηξεραν, αλλα ισως να μην ηξεραν οτι θα γινει σε τοσο μεγαλο βαθμο. Και μετα μου λες γιατι ειναι bad optimized η PC εκδοση??? Ηταν λαθος που εφτιαξαν PC εκδοση εξ'αρχης. Και οχι φιλε μου, ΕΣΥ προσωπικα με 1120 αγορασμενα παιχνιδια δεν εισαι ουτε πειρατης ουτε κλεφτης. Ανηκεις ομως σε μια πολυ μικρη μειοψηφια. Ζητημα το 0.1% απο αυτους που κατεβαζουν τωρα παρανομα το Watch Dogs να εχουν αγορασει στη ζωη τους εστω και 1/3 απο τα παιχνιδια που εχεις εσυ... δεν νομιζεις? Πολλοί δοκιμάζουν πρώτα τα παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο και εάν τους αρέσουν τα αγοράζουν. Παλιά κατέβαζα και εγώ φέτος έχω κατεβάσει 0 ή 1 παιχνίδι το nba 2k14 ήθελα να δω.τις διαφορές στο career mode Από ps4, έπαιξα κανένα 20λεπτό είδα πως ήταν αρκετά διαφορετικό προς το χειρότερο και έκανα απεγκατάσταση. Τις τελευταίες 3 μέρες έχω προσθέσει γύρω στα 10 παιχνίδια στο steam and 1 στο uplay. Επίσης μεγάλες εταιρείες για εσένα ποιες είναι. Το pc έχει πολύ ποιοτικά indie and strategy games. By the way Η valve είναι μεγάλη εταιρεία 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Λοιπόν για να τελειώνουμε, δεν είναι μολυσμένες οι leaked εκδόσεις του Watch_Dogs.Επίσης, κάποια μαγαζιά σε κάποιες χώρες το πωλούσαν ήδη το παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του και η Ubisoft δεν σε εμπόδιζε από το να το παίξεις, γι' αυτό και ''έσπασε''.Επίσης μην λέτε για πειρατεία στο PC και ότι το καταστρέφει, αυτά είναι δικαιολογίες των εταιρειών για να κάνουν τα παιχνίδια τους multiplatform παρά τις πολύ καλές πωλήσεις τους στο PC(Βλέπε Crysis 1).Για τις κονσόλες βγαίνει μια βδομάδα τουλάχιστον νωρίτερα στα torrents το παιχνίδι.
scha13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μονο και μονο που εβαλες πρωτη την Valve στις "μεγαλες" εταιριες δεν εχει νοημα να απαντησω... Δηλαδή ποιά έπρεπε να βάλει, τη Bethesda ας πούμε; Τέλος πάντων, όλη αυτή η σύγχηση προέρχεται από το γνωστό αβάσιμο flame war κονσόλας και PC. Σταματήστε να συγκρίνετε ανόμοια πράγματα και θα δείτε πως θα καθαρίσει η κρίση σας. Το είχε πει και ο Παϊσιος.. 1
λευτερης κ Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 αυτο που λενε παραπανω περα απο την πλακα ισχυει το ειδα σε εμενα στην 1η εκδοση που κατεβασα νομιζω ηταν και καλα skidrow ειχε σε αυτην που εβαλα τωρα την 3dm δεν εχει θεμα επισης με το νεο driver αυξανονται τα καρρε οχι βεβαια πως ειχα ιδιαιτερη μειωση οπως λενε 10 καρρε κτλ..... και μην μαλωνετε ο καθενας ειναι δικαιωμα του να το κανει μερικοι το κανουν για δοκιμη και μετα αγορα αν αξιζει και αλλοι απλα για να παιζουν πλεον ολοι ανεργοι που ειναι η σε οποια οικονομικη κατασταση ειναι δεν μπορουν καθε μηνα να σκανε 60 χ 2-3 οσα παιχνιδια θελουν να παιξουν χωρις βεβαια να δικιολογω απολυτα την πειρατια απλα δεν ειναι τοσο τραγικο ενταξει
λευτερης κ Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 και φυσικα οσον αφορα το πολεμο εννοειτε πως το pc ειναι κλασεις ανωτερο παιζει με πολυ καλυτερες λεπτομερειες και μεγαλυτερες αναλυσεις και δεν μιλαω για 4κ και εγω εχω ps3 και ειχα και xbox εξασφαλιζουν μια αξιοπρεπη εμπιρεια gaming αλλα σαφως δεν μπορουν να φτασουν ενα υπολογιστη ο οποιος μπορει να παραμετροποιηθει αμετρητες φορες με οτιδηοτε καινουριο υπαρχει δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο κοσμος δεν το παραδεχεται.....χωρις βεβαια να θελω να μειωσω τις κονσολες η να παροτρυνω ολους α παρουν υπολογιστη ο καθενας βολευεται με οτι θελει και με οτι τον ευχαριστει,και τελος φυσικα ειναι ανοητο να μην βγαινουν παιχνιδια για pc δηλαδη οσοι pc gamers εχουν φτιαξει ολοκληρο συστημα 1500+ευρω και το 90% δεν εχουν κονσολα τι θα παιζουν δηλαδη??
Atzamestatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Το παιχνιδι ειναι ετοιμο και τελειοποιημενο, δεν εχει βγει ακομα στην αγορα, αυριο βγαινει. Το πως το κλεβουν δεν τα το σχολιασω εδω. Και ΝΑΙ, ειναι δυνατον να το αγοραζουν μεσω Steam και μεσω προπαραγγελιας απο καταστημα, εδω και μερικους μηνες. Αλλα εσυ σαν "PC gamer" φανταζομαι σου ειναι αγνωστα αυτα τα πραγματα. Πρωτα απο ολα, η πειρατεια ΔΕΝ ειναι κλοπη, αλλιως δεν θα λεγοταν πειρατεια, θα λεγοταν κλοπη. Απλα πραματα. Και ερωτω εγω, το παιχνιδι που ανεβηκε σε torrent στις 23 Μαιου πως ακριβως θα το αγορασει καποιος? Ναι, προπαραγγελια, μαζι σου. Μπορει να το παιξει στις 23? ΟΧΙ, δεν μπορει. Οποτε το οτι το κατεβαζεις μια βδομαδα πριν βγει δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με το αν το εχεις αγορασει η οχι. Μπορει να το εχω προπαραγγελει και παρολαυτα να το κατεβασω πειρατικο για να παιξω μια βδομαδα πριν. Μορει να σκοπευω να το αγορασω οταν βγει και να το εχω κατεβασει πειρατικο μια βδομαδα πριν. Επισης, προπαραγγελια ΔΕΝ κανω και ΔΕΝ θα κανω ποτε, ποσο μαλλον για ενα ψηφιακο αγαθο το οποιο υπαρχει σε απειρα αντιτυπα. Να κανω προπαραγγελια για ποιο λογο? Να προλαβω μη μου παρουν το ψηφιακο αντιτυπο? Για ονομα του Θεου Και τελος, δεν ειμαι PC gamer, ειμαι gamer. Παιζω / αγοραζω παιχνιδια στην κονσολα που μου προσφερει τα περισσοτερα στην καλυτερη τιμη. Προς το παρον ναι, ειναι το PC, οποτε ναι, εκει παιζω. Και ασφαλως στους PC gamers ειναι αγνωστη η αγορα παιχνιδιων, γιαυτο αλλωστε το PC εχει τα περισσοτερα exclusive games απο ολες τις κονσολες μαζι...επειδη οι developers δεν βγαζουν λεφτα... εγω απορω πως ειχαν λεφτα για τετοιο πισι και δεν ειχαν για ενα παιχνιδι. Εγω απορω τι σχεση εχει το αν αγορασες το παιχνιδι με το οτι το κατεβαζεις μια βδομαδα πριν απο την επισημη διαθεση του γιατι βιαζεσαι να το παιξεις. Πριν 2 βδομαδες κατεβασα το diablo 2 πειρατικο, και το εχω αγορασει 2 φορες...απλα δεν εχω cdrom στο PC για να το κανω install. Αντιλαμβανεσαι λοιπον οτι το οτι καποιος κατεβασε το watch dogs η οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι δεν συνεπαγεται οτι δεν το εχει αγορασει / θα αγορασει, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ενα παιχνιδι που ΔΕΝ εχει βγει ακομα. Καταρην το να κρινεις το παιχνιδι απο μια leaked πειρατικη εκδοση πριν την επισημη κυκλοφορια του ειναι ΛΑΘΟΣ. Δευτερον, ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των παιχνιδιων που βγαινει για κονσολες και για PC, ειναι κακογραμενο και "bad-optimized" για το PC. Και καλα κανουν και δινουν περισσοτερη προσοχη στις console εκδoσεις, καθως αυτες προσφερουν ΠΟΛΥ μεγαλυτερο κερδος για τους developers. Tωρα που μιλαμε την PC εκδoση την κλεβουν 100ς χιλιαδες ατομα (ριξε μια ματια στους trackers). Κατι το οποιο το ηξεραν, αλλα ισως να μην ηξεραν οτι θα γινει σε τοσο μεγαλο βαθμο. Και μετα μου λες γιατι ειναι bad optimized η PC εκδοση??? Ηταν λαθος που εφτιαξαν PC εκδοση εξ'αρχης. Και οχι φιλε μου, ΕΣΥ προσωπικα με 1120 αγορασμενα παιχνιδια δεν εισαι ουτε πειρατης ουτε κλεφτης. Ανηκεις ομως σε μια πολυ μικρη μειοψηφια. Ζητημα το 0.1% απο αυτους που κατεβαζουν τωρα παρανομα το Watch Dogs να εχουν αγορασει στη ζωη τους εστω και 1/3 απο τα παιχνιδια που εχεις εσυ... δεν νομιζεις? Αυτα που λες ειναι θεωριες δικιες σου, σορρυ. Αντε να υπαρχει 1 κακογραμενο παιχνιδι / 5ετια. Τωρα αν συγκρινεις παιχνιδια 1080p ultra settings με 720p ultra low settings του ps3 και βγαζεις το συμπερασμα οτι ενα παιχνιδι ειναι κακογραμενο...τοτε βγαζεις λαθος συμπερασματα. ΟΛΑ τα multiplatform αυτη τη στιγμη παιζουν καλυτερα σε μια 7790 (καρτα των 90 ευρω) απο οτι στο ps4. Οποτε, αν καποια εκδοση ειναι badly optimized, μαλλον ειναι των κονσολων. Οσο για την πειρατεια, αυτα που λες δεν ευσταθουμν, σορρυ. Εκτος απτο οτι το 99.9% των παιχνιδιων που βγαινουν πειρατικα ΠΡΩΤΑ βγαινουν σε κονσολες (ΩΩΩΩωω ΝΑΙ!), το PC εχει τους περισσοτερους game developers απο ολες τις κονσολες μαζι. Να φανταστω ολοι αυτοι που φτιαχνουν παιχνιδια για PC λοιπον ειναι χαζοι και χανουν τα λεφτα τους. Στειλτους ενα mail και πεστους να αφησουν το PC να βγαζουν games για consoles. Ξεκινα απο blizzard / valve και riot που κοντευουν να καταστραφουν απτη πειρατεια... 2
nektarios_rs Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καταρην το να κρινεις το παιχνιδι απο μια leaked πειρατικη εκδοση πριν την επισημη κυκλοφορια του ειναι ΛΑΘΟΣ. Δευτερον, ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των παιχνιδιων που βγαινει για κονσολες και για PC, ειναι κακογραμενο και "bad-optimized" για το PC. Και καλα κανουν και δινουν περισσοτερη προσοχη στις console εκδoσεις, καθως αυτες προσφερουν ΠΟΛΥ μεγαλυτερο κερδος για τους developers. Tωρα που μιλαμε την PC εκδoση την κλεβουν 100ς χιλιαδες ατομα (ριξε μια ματια στους trackers). Κατι το οποιο το ηξεραν, αλλα ισως να μην ηξεραν οτι θα γινει σε τοσο μεγαλο βαθμο. Και μετα μου λες γιατι ειναι bad optimized η PC εκδοση??? Ηταν λαθος που εφτιαξαν PC εκδοση εξ'αρχης. Και οχι φιλε μου, ΕΣΥ προσωπικα με 1120 αγορασμενα παιχνιδια δεν εισαι ουτε πειρατης ουτε κλεφτης. Ανηκεις ομως σε μια πολυ μικρη μειοψηφια. Ζητημα το 0.1% απο αυτους που κατεβαζουν τωρα παρανομα το Watch Dogs να εχουν αγορασει στη ζωη τους εστω και 1/3 απο τα παιχνιδια που εχεις εσυ... δεν νομιζεις? Τα "σπασμένα" που βγαίνουν 1-2 μέρες πριν τη κανονική κυκλοφορία προέρχονται επίσημες-κανονικές εκδόσεις του παιχνιδιού. Στους "μεγάλους" τίτλους, ο publisher σου επιτρέπει να κατεβάσεις το παιχνίδι 1-2 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία (preload), αν έχεις κάνει προαγορά, έτσι ώστε να μπορείς να παίξεις αμέσως κατά τη κυκλοφορία. Τώρα σχετικά με τη πειρατεία. Μπορεί να υπάρχουν μερικές χιλιάδες που κατεβάζουν παιχνίδια αυτό το νούμερο όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στο μέγεθος των PC gamers παγκοσμίως. Και μη παίρνεις σαν παράδειγμα την Ελλάδα, είμαστε πολλοί λίγοι για να απειλήσουμε τη παγκόσμια βιομηχανια pc games. Σε διαβεβαιώνω όμως στο εξωτερικό το θεωρούν αδιανόητο να "κατεβάσουν" ένα παιχνίδι και όχι να το αγοράσουν. Έχω μιλήσει με gamers από εξωτερικό αλλά βλέπω και τη δραστηριότητα τους στο Steam. Πολλοί μάλιστα, προαγοράζουν όλα τα "καλά" παιχνίδια χωρίς να περιμένουν κάποιο sale. Οι μόνοι που "κατεβάζουν" σε Ευρώπη και Αμερική είναι συνήθως μικρά παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν έναν ακριβό τίτλο. Σπάνια θα βρεις πειρατή που να είναι πάνω από 17 χρονών. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, είναι τελείως λάθος να καταδικάζεις τα PC Games στο όνομα της πειρατείας, και να λες πως δεν έπρεπε καν να κυκλοφορούν για PC. Μη ξεχνάς ότι στο παρελθόν σε πολλές κονσόλες υπήρχε έντονη πειρατεία, που αρκετές φορές αυτό συνέβαλε στην αύξηση των πωλήσεων τους. Αυτό όμως δεν απέτρεψε τους developers απ'το να τις υποστηρίζουν με νέα παιχνίδια. Πήγαινε μια βόλτα στις αγγελίες για κονσόλες και δες πόσα "σπασμένα/φλασαρισμένα" xbox360 πωλούνται.. Ειδικά στις αγγελίες ζήτησης , η προϋπόθεση να παίζει αντίγραφα είναι στανταρ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις