JohnHellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κάτι ήξερε η Rockstar που δεν έβγαλε το GTA 5 και το RDR για τα "κλεφτρόνια" του PC.Ελπίζω να παρουν ενα μάθημα και οι υπόλοιπες εταιρίες μετά απο αυτό.
Sog96Ch Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κάτι ήξερε η Rockstar που δεν έβγαλε το GTA 5 και το RDR για τα "κλεφτρόνια" του PC. Ελπίζω να παρουν ενα μάθημα και οι υπόλοιπες εταιρίες μετά απο αυτό. Δηλαδη επειδη μερικοι κατεβαζουν παιχνιδια, πρεπει να τα βγαζουν μονο σε κονσολες και να παιζουμε στα 900p και στα 30 fps. Ενω θα τα αγοραζω τα περισσοτερα στην 2πλασια τιμη 8
stevenosfp1999 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κάτι ήξερε η Rockstar που δεν έβγαλε το GTA 5 και το RDR για τα "κλεφτρόνια" του PC. Ελπίζω να παρουν ενα μάθημα και οι υπόλοιπες εταιρίες μετά απο αυτό. Εντάξει "άγγελε" των κονσολων τρέχω γρήγορα να ξοδέψω τα 60 ευρώ που δεν είχα τι να κάνω για να αγοράσω τα υπερεκτιμιμενα παιχνίδια της Ubisoft και της κάθε Ubisoft που τρέχουν στα 900 Και στα 768p 8
euxoulhs Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 οτι μαλακια μπορουν να σκεφτουν αυτοι για να τρομοκρατησουν τους downloaders το λενε.. 21
raidensub Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αν το ψαξετε λιγο θα δειτε πως το γνωστό group SKIDROW δεν εβγαλε το παιχνιδι. Το αρχειο που κυκλοφορησε ηταν απο αλλον που προσπαθησε να κοροιδεψει καποιους και να βγαλει κανα φραγκο. 7
JohnHellas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δηλαδη επειδη μερικοι κατεβαζουν παιχνιδια, πρεπει να τα βγαζουν μονο σε κονσολες και να παιζουμε στα 900p και στα 30 fps. Ενω θα τα αγοραζω τα περισσοτερα στην 2πλασια τιμη Επειδη 100.000s ατομα κλεβουν το game πριν καλα-καλα κυκλοφορησει το παιχνιδι επισημως. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να εχει ξαναγινει σε τοσο μεγαλο βαθμο. Ελπιζω να παρει ενα καλο μαθημα η Ubisoft και να καταλαβει ποσο καταστροφικο ειναι απο οικονομικης αποψεως το να βγαζει τα games τις και για το PC. Η Rockstar το εχει παρει ηδη το μαθημα της... Και το GTA5 που βγηκε μονο σε PS3 και Xbox360 εσπασε καθε ρεκορ πωλησεων. Και καλυτερα να παιζεις στα 900p/30fps παιχνιδαρες, παρα να παιζεις στα 4Κ/60fps μαπες. Εγω το GTA5 το παιζω στα 600p (lowest settings και 30fps) στο PS3, εχω συνολικα 250 ωρες gameplay, και το εχω ΥΠΕΡ-ευχαριστηθει το παιχνιδι.
nickelodeon Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μήπως ήρθε η ώρα να ξανα ξεκλειδώσει το άλλο thread στο PC Games που γινόταν ωραία κουβεντούλα αφού πλέων αυτό εδώ το thread θα μετατραπεί σε how to crack Watch Dogs
Spyros_Spy Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν είναι πολλά τα 33 ευρώ (steam key) αν έχεις 780Ti και δεν σημαζεύεται...
euxoulhs Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 εγω εκανα σκαν ετσι για πλακα με το kaspersky αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα... 2
belkin Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 κατι ασχετο..ειναι καλο το παιχνιδακι αξιζει να το κατεβασω ?
johnmt2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 εγω παντως την ωρα που ετρεχα το παιχνιδι εψαξα και δεν βρηκα καμια διεργασια οπως τις προαναφερομενες!! αρα για μπλοφα το κοβω 1
mourgolukos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Θα ήθελα να διορθώσω πως το ltc.exe είναι για litecoin και όχι bitcoin. Αλλά καλά να πάθουν όσοι πήγαν και κατεύασαν αμφιλεγόμενα torrent ενός παιχνιδιού που δεν έχει βγει καν επισήμως. Μπουχαχα πρωτάρηδες >_>
Δημοφιλής ανάρτηση qsis Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Επειδη 100.000s ατομα κλεβουν το game πριν καλα-καλα κυκλοφορησει το παιχνιδι επισημως. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να εχει ξαναγινει σε τοσο μεγαλο βαθμο. Ελπιζω να παρει ενα καλο μαθημα η Ubisoft και να καταλαβει ποσο καταστροφικο ειναι απο οικονομικης αποψεως το να βγαζει τα games τις και για το PC. Η Rockstar το εχει παρει ηδη το μαθημα της... Και το GTA5 που βγηκε μονο σε PS3 και Xbox360 εσπασε καθε ρεκορ πωλησεων. Και καλυτερα να παιζεις στα 900p/30fps παιχνιδαρες, παρα να παιζεις στα 4Κ/60fps μαπες. Εγω το GTA5 το παιζω στα 600p στο PS3, εχω συνολικα 250 ωρες gameplay, και το εχω ΥΠΕΡ-ευχαριστηθει το παιχνιδι. Δε σου παίρνει η μαμά σου pc και κλαις που τη βγάζεις με κονσολίτσα; Δε πειράζει κάποια στιγμή θα μεγαλώσεις θα δουλέψεις και θα πάρεις κι εσύ κάνα μηχάνημα της προκοπής 39
Προτεινόμενες αναρτήσεις