Eladrion Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Και εγω αυτο λεω 130 ευρω εκανε δεν μου φαινοταν της πλακας..
Eladrion Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παιδια οταν μου ερθει η καρτα ...θελει 1 8πιν και ενα 6πιν να συνδεθει να το κανω απο δυο διαφορετικα καλωδια η απο ενα που σπαει σε 8πιν και 6+2πιν....η δεν παιζει ρολο επειδη ειναι single rail psu?
Ashmadia Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παιδια οταν μου ερθει η καρτα ...θελει 1 8πιν και ενα 6πιν να συνδεθει να το κανω απο δυο διαφορετικα καλωδια η απο ενα που σπαει σε 8πιν και 6+2πιν....η δεν παιζει ρολο επειδη ειναι single rail psu? Οχι δεν παιζει ρολο, εκτος αν ειναι σαν καλωδιο ελαττωματικο. Σπανιο. Πανω στο προβλημα δοκιμαζεις διαφορετικο καλωδιο, αλλα δεν ελπιζεις.
Eladrion Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Ναι το ειχα κανει κ αυτο στην απελπισια μου δοκιμασα ολους τους συνδιασμους...η καρτα ειναι στην oktabit περιμενω απαντηση θα ενημερωσω αμεσως..
Eladrion Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μια αλλη ερωτηση το κουτι μου δεν εχει θεση να βιδωσω πανω την gpu για να μην κουναει εχει δυο clip που την κρατανε σταθερη δεν παιζει ρολο ετσι?
Eladrion Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Βλεπετε κατι στραβο στο hwmonitor? https://imageshack.com/i/namor37j
Demon Lord Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Βλεπετε κατι στραβο στο hwmonitor? https://imageshack.com/i/namor37j Όχι μια χαρά είναι... τι εννοείς ότι το κουτί σου δεν 'εχει θέση να βιδωθεί η gpu; Πως γίνεται αυτό;
Eladrion Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ειχε clip που την κρατουσαν σταθερη οχι βιδες...ξεβιδωσα τα clip που ανακαλυψα οτι εφευγαν και θα βιδωσω την καινουργια
Eladrion Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπερα αυριο θα ειναι σπιτι μου η αντικατασταση της καρτας να την δοκιμασω επιτελους να δω αν εφταιγε...μιλησα βεβαια με τον τεχνικο που τον πηρα απο περιεργεια του μαγαζιου και μ ειπε οτι η καρτα ηταν κομπλε και την αλλαξαμε προαιρετικα...ελπιζω να λεει βλακειες γιατι αν δεν ειναι αυτο δεν εχω ιδεα τι ειναι
hawkpilot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Θα μπορούσε αλλά μάλλον είναι δύσκολο. Αν είχες πρόβλημα στη μητρική πιθανότατα θα είχες κι άλλα συμπτώματα που θα ήταν άσχετα με την κάρτα γραφικών. Θα μπορουσε να ειναι θεμα μητρικης?
Eladrion Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μονο και μονο που με εβαλε στο furmark με μια gtx 760 και το τρεξε κομπλε δεν μειωνουμε τις πιθανοτητες σε gpu.psu? Τι ηθελα να παρω την oktabit τωρα μεχρι αυριο θα σκασω...
hawkpilot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Εφόσον έτρεξες stress test με άλλη κάρτα γραφικών και δεν είχες πρόβλημα, αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να έχεις θέμα με τη μητρική. Μονο και μονο που με εβαλε στο furmark με μια gtx 760 και το τρεξε κομπλε δεν μειωνουμε τις πιθανοτητες σε gpu.psu? Τι ηθελα να παρω την oktabit τωρα μεχρι αυριο θα σκασω...
Eladrion Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Και εγω αυτο νομιζω blue screen δεν μου ειχε πεταξει ποτε ...random black screen ποτε...μονο οταν εμπαινα furmark και ultra game....αρα δεν φευγουν ολα τα hardware εκτος gpu kai psu?
Eladrion Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους ...λοιπον εβαλα την καινουργια μπηκα furmark gia 10 λεπτα ολα τελεια....η καρτα ηταν 99% χρηση 85% power ολα πηγαν ψιλα μεχρι και 90c το pc εκει ουτε μαυρη οθονη ουτε τπτ....τωρα περιμενω να δω και game αλλα απο οτι ξερω το furmark einai πιο δυνατο απο game....ολα μαλλον πηγαν καλα ευχαριστω το forum 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα