kostasxin Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να γεφυρώσω 2 ρούτερ. το πρώτο και αυτό που συνδέετε με την γραμμή τηλεφώνου είναι το ΖΤΕ ZXV10 H201L και το δεύτερο είναι το thomson TG585 v8. Γιατι θέλω να το κάνω αυτο; Λοιπόν το 1ο ρούτερ είναι της cyta και είναι κλειδωμένο λόγο voip.Εγώ θέλω να κάνω port forward μια συγκεκριμένη πόρτα για cod4 server.Μετά από πολλές προσπάθειες δικές μου και των υπαλλήλων της εταιρίας αυτό δεν κατέστη εφικτό.Στο ρούτερ φαίνεται ανοιχτή ενώ δεν είναι και εκεί σκέφτηκα να συνδέσω το thomson έτσι ώστε να διευκολυνθώ με την παραπάνω προσπάθεια.Μετά από διάβασμα πολλών ωρών και πολλών προσπαθειών δεν έχω καταφέρει κάτι ούτε βρήκα κάποιο παρόμοιο θέμα εδώ.Σαν τελευταία λύση μάλλον και μοναδική είναι να συνδέω το 2ο ρούτερ όποτε είναι να παίξω με την παρέα (ο server δεν δουλεύει 24/24 μόνο όταν παίζουμε)χάνοντας όμως για κάποιες ώρες την τηλεφωνία. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια λύση μου δοθεί. Σας επισυνάπτω και τον οδηγό της Cyta για pf του συγκεκριμένου ρουτερ.ZXDSL 931VII V3.0 Port Forward-greek.ppt
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να γεφυρώσω 2 ρούτερ. το πρώτο και αυτό που συνδέετε με την γραμμή τηλεφώνου είναι το ΖΤΕ ZXV10 H201L και το δεύτερο είναι το thomson TG585 v8. Γιατι θέλω να το κάνω αυτο; Λοιπόν το 1ο ρούτερ είναι της cyta και είναι κλειδωμένο λόγο voip.Εγώ θέλω να κάνω port forward μια συγκεκριμένη πόρτα για cod4 server.Μετά από πολλές προσπάθειες δικές μου και των υπαλλήλων της εταιρίας αυτό δεν κατέστη εφικτό.Στο ρούτερ φαίνεται ανοιχτή ενώ δεν είναι και εκεί σκέφτηκα να συνδέσω το thomson έτσι ώστε να διευκολυνθώ με την παραπάνω προσπάθεια.Μετά από διάβασμα πολλών ωρών και πολλών προσπαθειών δεν έχω καταφέρει κάτι ούτε βρήκα κάποιο παρόμοιο θέμα εδώ.Σαν τελευταία λύση μάλλον και μοναδική είναι να συνδέω το 2ο ρούτερ όποτε είναι να παίξω με την παρέα (ο server δεν δουλεύει 24/24 μόνο όταν παίζουμε)χάνοντας όμως για κάποιες ώρες την τηλεφωνία. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια λύση μου δοθεί. Σας επισυνάπτω και τον οδηγό της Cyta για pf του συγκεκριμένου ρουτερ.ZXDSL 931VII V3.0 Port Forward-greek.ppt α.η μονη λυση ειναι να μπει ενα ρουτερ πισω απο το zte και το zte να γινει bridge(αν μπορει να παιξει η τηλεφωνια Οταν ειναι bridge).τ0 585 δεν ειναι ρουτερ οποτε με το να μπει πισω απο το zte απλα δεν κερδιζεις τιποτα.μονο σαν access point μπορει να παιξει.ενας λογος που δεν μαρεσει η cyta.οτι δινει voip και σε δεσμευει με τον ρουτερ της.αν το αλλαξεις χανεις τηλεφωνια.
kostasxin Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 φίλε poulinos καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό που έκανα σήμερα το απόγευμα είναι ότι ζήτησα από την cyta να επέμβει στο ρουτερ και να ανοίξει την πόρτα και όντως περάσανε την ρύθμιση στο ρουτερ και κάνοντας έλεγχο πόρτας και εγώ και αυτοί το αποτέλεσμα το ίδιο η πόρτα κλειστή!!!αμέσως το δώσαν σαν πρόβλημα και ίσως γίνει αντικατάσταση του ρούτερ. εγώ προσωρινά με βλέπω να αλλάζω ρουτερ κάθε φορά που θέλω να παίξω! το περίεργο είναι ότι σε δοκιμή της πόρτας του μτορρεντ την βρήκε ανοιχτή!!!
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κοιτα φιλε, αμα δεν ανοιγει η πορτα στο ρουτερ πρπει να απαιτησεις να στο αλλαξουν με καποιο που δουλευει το pf. Γιατι να καθεσαι να παιδευεσαι και να πληρωνεις εξτρα μηχανηματα, οταν σου δινουν κατι που δε δουλευει σωστα?
kostasxin Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κοιτα φιλε, αμα δεν ανοιγει η πορτα στο ρουτερ πρπει να απαιτησεις να στο αλλαξουν με καποιο που δουλευει το pf. Γιατι να καθεσαι να παιδευεσαι και να πληρωνεις εξτρα μηχανηματα, οταν σου δινουν κατι που δε δουλευει σωστα? το ξέρω και αυτό έκανα πήρα σήμερα 2 ρουτερ από το τοπικό κατάστημα της cyta και σε λίγο θα τα δοκιμάσω δεν ξέρω όμως αν υπάρχει κάποιος φίλος που να είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και τι έκανε!
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ειχα εγω με φορθνετ και τομσον και μου εστειλαν ενα αλλο gennet καποια στιγμη που δουλευε ρολοι το pf. Σε ενα πελατη, οχι δικο μου.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 φίλε poulinos καταρχήν σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό που έκανα σήμερα το απόγευμα είναι ότι ζήτησα από την cyta να επέμβει στο ρουτερ και να ανοίξει την πόρτα και όντως περάσανε την ρύθμιση στο ρουτερ και κάνοντας έλεγχο πόρτας και εγώ και αυτοί το αποτέλεσμα το ίδιο η πόρτα κλειστή!!!αμέσως το δώσαν σαν πρόβλημα και ίσως γίνει αντικατάσταση του ρούτερ. εγώ προσωρινά με βλέπω να αλλάζω ρουτερ κάθε φορά που θέλω να παίξω! το περίεργο είναι ότι σε δοκιμή της πόρτας του μτορρεντ την βρήκε ανοιχτή!!! αν δεν τρεχει η εφαρμογη που χρησιμοποιει το Port τοτε θα σου βγαλεει την Port κλειστη.το πιο καλο τεστ ειναι με το Mtorrent.το ανοιγεις του βαζεις το port και μετα τρεχεις το test.αν στο βγαλει οκ τοτε ειναι οκ.τωρα για παιχνιδι δεν το εχω ψαξει.θα μπορουσες να κλεισεις στο ρουτερ το firewall και αντι για Port forward να κανες dmz που ανοιγει ολα τα Ports Ειχα εγω με φορθνετ και τομσον και μου εστειλαν ενα αλλο gennet καποια στιγμη που δουλευε ρολοι το pf. Σε ενα πελατη, οχι δικο μου. εχω αλλαξει αρκετα thomson ποτε μα ποτε δεν μου εχει πετυχει Thomson να μην παιζει το pf.ειχαν πει οτι δεν επαιζε σωστα στο 788 νομιζω αλλα τελικα μαλλον ηταν λαθος.οσες φορες ειχα δει να λεει καποιος δεν παιζει το pf παντα standard κατι ειχαν κανει λαθος.μηπως ο πελατης σου δεν ηξερε να το σεταρει? το ξέρω και αυτό έκανα πήρα σήμερα 2 ρουτερ από το τοπικό κατάστημα της cyta και σε λίγο θα τα δοκιμάσω δεν ξέρω όμως αν υπάρχει κάποιος φίλος που να είχε το ίδιο πρόβλημα με εμένα και τι έκανε! δοκιμασε τα να δουμε.ιδιο μοντελο σου εδωσαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα