SakisProHD Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 παρε ενα επωνημο καλο psu,δες xfx550w πολυ καλο και το βρισκεις στα 55€ Δυστυχώς έχω λεφτά μόνο για κάρτα!
dimitrisOP Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ταπινη μου γνωμη παρε αυτο http://www.e-shop.gr/xfx-pro-series-450w-psu-p-PER.811434και παρε χειροτερη καρτα η αστην για αργοτερα αλλα με το lamtech μπορει να εχεις προβληματα ειδικα με τα 15Α στο 12αρι...
SakisProHD Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Διαθέσιμα έχω γύρω στα 90 ευρώ!Αν πάρω το XFX θα μου μείνουν γύρω στα 40 οπότε καμιά GT640 και άμα θα βρω μεταχειρισμένη!Βασικά για να μην σας κουράζω ποια είναι η πιο δυνατή κάρτα που θα δουλέψει σε αυτό το τροφοδοτικό;;
discoboyminimal Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 το τροφοδοτικο σου δεν ειναι για πολλα πολλα...μπορει να σου δημιουργησει προβληματα η και να σου καψει το hardware. παρε τροφοδοτικο για αρχη και βλεπεις αργοτερα για gpu. μην κανεις βιαστικες κινησεις.
SakisProHD Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τελικά επειδή όπως είπε και ο φίλος παραπάνω είναι ρίσκο λέω να πάρω μία low power κάρτα (<70watt) όπως η GTX650 ή η 7750.Και οι δύο είναι πολλές φορές ανώτερες από την onboard που έχω τώρα οπότε στα 50-60 ευρώ νομίζω είναι μια καλή λύση!
Millennium Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Πάρε ένα επώνυμο τροφοδοτικό πρώτα και μετά μπορείς να δεις και για (καλύτερη) κάρτα. 2
discoboyminimal Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ειναι σαν να βαζεις μοτερ 1000αλογα σε αυτοκινητο με μπαλομενο-σχισμενο λαστιχο..καποια στιγμη θα σκασει!το αυτοκινητο θα γινει παλιοσιδερα..το θεμα ειναι να μην εισαι εσυ μεσα... πανω σ αυτο εσυ λες..οκ..θα βαλω 500 αλογα μηχανη και θα ειμαι ενταξει... το προβλημα δεν ειναι οτι μπορει να κλεισει ο υπολογιστης αν δεν φτανει το ρευμα πχ 1 φορα στο εκατομυριο..αλλα οτι μπορει να σου καψει μητρικη cpu ram gpu hdd. παρε ενα τροφοτικο λιγο αξιοπρεπει αυτη τι χρονικη στιγμη και αργοτερα περνεις και μια καρτα γραφικων.(οχι αντιθετα, κ οχι συμβιβασμους) για σενα το λεμε..μην βαλει το χερι στην τσεπη βαθια μετα απο 6 μηνες..και δεν μιλαμε με λογια του αερα..τοσα παιδια την παθανε κ εδω κ σε αλλα γειτονικα φορουμ με τετοιας ποιοτητας τροφοδοτικα..
SakisProHD Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Λέτε ούτε με αυτές που έχουν κατανάλωση 60Watt;;Δεν διαφωνώ βέβαια ότι σύντομα πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό απλά για μια καλή-προσωρινή λύση αντί της intel hd.Αναφέρω ιδιαίτερα αυτές τις δύο (GTX650 κ 7750) γιατί είχα διαβάσει σε αρκετά forum ότι κάνουν ακόμα και για 300Watt PSU οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα!Επίσης το τροφοδοτικό είναι αρκετά καινούργιο και έχει δουλέψει πολύ λίγο (πρώτες βδομάδες είναι αυτές).
discoboyminimal Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 συνηθως δεν κλεινουν χρονο..καπου στο εξαμηνο εχουμε τα περισσοτερα περιστατικα..κανε μια αναζητηση μονος σου στο ιντερνετ..και θα δεις.. εγω παντως δεν θα εμπιστευομουν το συστημα μου σε τετοιο τροφοδοτικο..ειτε ειχα low-end καρτα ειτε ειχα low2mid end..τα λεφτα που εχω ηδη ριξει λυπαμε.. και ξερεις ε , στην τελικη μπορει να σου κρατησει και χρονια το τροφοδοτικο, αλλα εισαι 1 / 100.000.000 . δεν εχω να πω κατι αλλο , δικα σου τα λεφτα και η υπομονη. 2
Sog96Ch Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εγώ σε λέω παρε το αλλά ταυτόχρονα Κάνε και καμιά ασφάλεια για το σπίτι για πυρκαγιά (κάθε περίπτωσης) να βγάλεις και κέρδος. Πέρα από την πλάκα πάρε ένα επώνυμο
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κοιτα φιλε, το σωστο ειναι πρωτα απο ολα το τροφοδοτικο........ μετα σιγα σιγα ολα τα αλλα. Μη βιαζεσαι, τα λεφτα δεν ειναι και υπερβολικα πολλα και θα μαζεψεις σχετικα γρηγορα και για καρτα.
defacer Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ένα noname (lamtech) τροφοδοτικό το οποίο γράφει 450watt πόσα πραγματικά watt βγάζει περίπου;; Είναι τελείως lotto και δε μπορείς να το προβλέψεις. Αλλά τελείως μπακαλίστικα, τα τροφοδοτικά που είναι για πέταμα μπορεί να αντέχουν και λιγότερο από το 50% αυτού που λέει η ετικέτα. Για να έχεις μέτρο σύγκρισης, ένα πολύ ποιοτικό τροφοδοτικό (Seasonic ξερωγώ) μπορεί ακόμα και να το δουλέυεις μόνιμα στο 110% της ετικέτας και να μην παραπονεθεί ποτέ. Όπως είπαν όλοι καλό είναι να μην παίζεις μ' αυτά και να πάρεις ένα τίμιο τροφοδοτικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πρακτικά τώρα, δε χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα. Μπορείς να δεις εδώ π.χ. ότι μια 7750 παίζοντας Crysis 3 στο σύστημα της δοκιμής (που σίγουρα δεν είναι για πέταμα, υπάρχει η σύνθεση σε προηγούμενη σελίδα) δε φτάνεις ούτε τα 180W. Επομένως από τα 450 που λέει, ακόμα και μόνο 200 να αντέχει δε θα σου σκάσει στα χέρια. Απλά να ξέρεις ότι με hardware του πεταμού πάντα υπάρχει ένα ρίσκο, ο,τι κι αν κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα