Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω έναν έμπειρο δάσκαλο για να με βοηθήσει να φτιάξω μια μικρή web εφαρμογή διαχείρισης δεδομένων σε java, έχω θεωρητικό υπόβαθρο απλά κολλάω στα πρακτικά και θα ήθελα μια βοήθεια ( με το αζημίωτο φυσικά!), θα ήταν καλό να υπήρχαν και γνώσεις php κ css καθώς αργότερα θα με ενδιέφερε να φτιάξουμε κ μια ιστοσελίδα.. αλλά δεν είναι υποχρεωτικό, όποιος ξέρει καλή java και έχει σχέση με  SQL σε πρώτη φάση θα ήταν ευπρόσδεκτος. Όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ας επικοινωνήσει μαζί μου για λεπτομέρειες αμοιβής κτλ. με pm, μένω κέντρο κ τα μαθήματα θα γίνονται ή σπίτι (μου αν βολεύει) ή κάπου κοντά στο κέντρο..

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

στο κέντρο θεσσαλονίκης? στο κέντρο αθήνας? στο κέντρο της γης?

Στοιχηματίζω ότι είναι το κέντρο των κέντρων που έγραψες... :-)

Δημοσ.

Στοιχηματίζω ότι είναι για πτυχιακή εργασία. Το "καθώς αργότερα θα με ενδιέφερε" είναι το κάτι παραπάνω που ζητάει ο καθηγητής της για το 10. 

Στοιχηματίζω επίσης ότι ο TS είναι η κλασική περίπτωση φοιτητή που απλά πέρασε τουρίστας στην σχολή και δεν έχει κάνει ούτε μάθει τίποτα για αυτό λέει ότι είναι ΟΚ στα θεωρητικά... όπου πάλι στοιχηματίζω ότι @@ρια θεωρητικά ξέρει. Εάν κανείς την ρωτήσει κάτι θεωρητικό γύρω από προγραμματισμό δεν θα ξέρει πού πάνε τα 4. 

Υ.Γ Θα στοιχημάτιζα ότι είναι και άντρας και έχει βάλει επίτηδες γυναικείο nicknane αλλά περιμένω πρώτα να δω πως θα πάνε τα προηγούμενα στοιχήματα. 

Δημοσ.

Υ.Γ Θα στοιχημάτιζα ότι είναι και άντρας και έχει βάλει επίτηδες γυναικείο nicknane αλλά περιμένω πρώτα να δω πως θα πάνε τα προηγούμενα στοιχήματα. 

Μήπως είναι η Conchita; Για μαθήματα από κοντά λέει στο πρώτο ποστ. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...