26hint Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σας Όπως ίσως ξέρετε η lg σε κάποια καινούρια ips monitors παρουσιαζει ελάχιστο bezel ( πλαίσιο) αλλά μόλις ανοιγεις την οθόνη σε περιμένει άλλο 1 εκατοστό περίπου εσωτερικού πλαισίου. ( το θέμα παρουσιαζεται εδώ ) Δεν το θεωρώ τραγικό, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό κόβει απο τις ίντσες. Για παράδειγμα η LG IPS 237L και η LG 23ea53v είναι όντως 23 ιντες ή 22 με 22.5 ; Αν ξέρει κανείς ας απαντήσει. Ευχαριστώ
Zapee995 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δηλαδη πιστευεις οτι η LG μετραει την εξωτερικη διαγωνιο της οθονης?? Γιαυτο υπαρχουν και τα specs. 23EA53V-PScreen Size Class (diagonal) 23" Class (23.0" diagonal) ~ 58.5cm Monitor without Stand (WxHxD) 21.4" x 13.1" x 2.2" δηλαδη διαγωνιο ~ 64cm...Αυτο σημαινει οτι η διαφορα ειναι στα bezel.
26hint Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Zapee995 έβαλα και αυτή τη παράμετρο του "εσωτερικου" bezel που λες συν του οτι έχει τύχει κατα καιρούς να διαβάσω σε reviews οτι η πραγμάτικη διαμετρος των specs δεν αντιστοιχεί στην αλιθινή. Συνήθως σε 22 inch μονιτορς που οι πραγματικες μετρήσεις εβγαζαν 21.5 ( οχι στην lg, γενικά μιλάω).
Zapee995 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μα τοσο ειναι ομως!! Κανενας δεν εγραψε καθαρα 22", σπανια γινεται! Οι περισσοτερες (το 90%) εκει παιζουν στις 21,5. Οι 24" στις 23,8 και παει λεγοντας...
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Σας πειράζει δηλαδή αν είναι 22.5 αντί για 23, ενώ την παραπλάνηση της LG που απαγορεύεται και νομικά δεν την σχολιάζεται καν. Προφανώς και όποιος πάρει το monitor ειδικά όπως το παρουσιάζουν και στη σελίδα τους και στην συσκευασία, θα έχει όχι μόνο το δικαίωμα να το επιστρέψει και να απαιτήσει τα χρηματα του πίσω, αλλά και να τους κυνηγήσει για παραπλάνηση καταναλωτή από την παραπλανητική διαφήμιση.
26hint Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Zapee995 Οι 24" στις 23,8 , OI 22" στις 21,5 και οι 23'' μιας και για τετοια ενδιαφερομαι; (λεπτομέρειες θα μου πεις αλλα μιας και το θίξαμε) .::NikoS::. προφανώς και μου ξενισε οταν το δα. Αποκει και περα, ξερω τι περνω αν παρω την αποφαση μιας και το θεμα εχει δημοσιοποιηθει. Τωρα αν με ρωτας αν θελω να τα βαλω με την LG, δεν το χω σκεφτει αλλα δεν ειναι και στις αμεσες προτεραιοτητες μου
panoskatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Γι αυτό υπάρχουν και οι εκθεσιακες στα καταστήματα.. Είσαι υπερβολικός στην τοποθέτηση σου περί παραπλάνησης.
CheOnWeb Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Γι αυτό υπάρχουν και οι εκθεσιακες στα καταστήματα.. Είσαι υπερβολικός στην τοποθέτηση σου περί παραπλάνησης. Όχι, οι εκθεσιακές δεν υπάρχουν για να προστατεύουν τον καταναλωτή από τέτοιες παραπλανήσεις. Δεν είμαι υποχρεωμένος να πάω να δω εκθεσιακή αν αυτό που με ενδιαφέρει είναι το bezel. Μου αρκούν τα specs και οι φωτογραφίες στο site τού κατασκευαστή . Δεν είναι καθόλου υπερβολικός, είναι ξεκάθαρη παραπλάνηση. Το είδες το video? 1
Zapee995 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν ειναι ακριβως παραπλανηση...Εφοσον στο site της η LG παρουσιαζει καποια μοντελα με σβηστη την οθονη, λογικο να υπαρχουν παρεξηγησεις..Πχ το LG IPS7L 23 φαινεται να εχει zero bezels αλλα οταν αναψει φαινεται η αληθεια. Απο την αλλη, το 23EA53V που τα bezel του δεν ερχονται προσωπο με το panel, ειναι ξεκαθαρο το τι γινεται... Η ολη παρεξηγηση γινεται στα eshops και στους διαφημιστικους καταλογους.
CheOnWeb Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πάνω στο κουτί όμως έχει οθόνη με εικόνα που φαίνεται να πηγαίνει μέχρι την άκρη.
SigmaDelta Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μιας και το έχω το 237,κλειστό δείχνει πολύ όμορφο,αλλά ανοιχτό είναι σαν να μην έχω ρυθμίσει το scaling στις ιδιότητες της κάρτας γραφικών και κόβει κάποιο ποσοστό θέασης.Αυτό όμως είναι και το μόνο θέμα του ίσως(μαζί με την λίγο "αδύναμη" βάση),κατά τ'άλλα πολύ ικανοποιητικό μόνιτορ.Απλά,όταν το διαφημίζεις ως zero bezel,ε κάπου χτυπάει άσχημα.Εγώ,την αγόρασα εν γνώσει του συγκεκριμένου διαφημιστικού τρικ,αλλά αν με ενδιέφερε τόσο θα την είχα επιστρέψει για άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα