DimAslan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Βοήθεια! Έχω κατεβάσει 3 φορές το demo του Jedi Academy (είναι πάνω από 200 ΜΒ το σκασμένο) και τις 3 φορές δείχνει να έχει κατέβει σωστά, το αρχείο φαίνεται εντάξει, αλλά όταν το τρέχω και καθώς κάνει extract τα πρώτα αρχεία, βγάζει πρόβλημα στο αρχείο εγκατάστασης και σταματάει. Το έχει κατεβάσει κανείς με επιτυχία και από που; Thanks anyway... and may the Force be with you...
pseira Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Giati katevazeis to demo kai oxi olo to paixnidi?
Jastonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 DimAslan, to grafeis se cd k to trexeis? an nai... kanto copy sto sklhro disko, k bgale k to read only. Eixa to idio problhma!
Papajohn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 JK2: Jedi Academy??? Ma molis termatisa to JK2: Jedi Outcast! Ti ine afto? Add-on? i Mipos ine JK3: Jedi Academy?? Papajohn
DimAslan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Οκ παιδιά, το πήρα, το ευχαριστήθηκα, το τελείωσα σε τέσσερεις μέρες... Τώρα; Ξέρετε μήπως κάνα site με έξτρα πιστούλες;;;...ή έστω να φτιάξω μόνος μου;;;... ο,τιδήποτε;;;... Είμαι ένας απελπισμένος Jedi... May the Force be with you... JEDIz RULE !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.