Σκαρπέλης Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μην εγκαταστήσετε ποτέ Norton Antivirus στο pc σας. Είναι το χειρότερο av ever, ο,τι σπασμενο ddl κατεβασετε θα σας πρήζει το π@@τσο ότι είναι επικινδυνο (ακόμα και αν ειναι 100% ασφαλες) και θα κανει κατι βελτιστοποιησεις αποδοσης από μονο του που στο laptop μου γάμησαν 2 φορές τους drivers της wifi card Εδώ video με κάτι που επρεπε να χω κανει καιρό 3
arc Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δηλαδή θεωρείς οτι είναι το χειρότερο ever διότι πρώτον σου βρήκε και έσβησε cracks και downloads, τα οποία κατά τη γνώμη του ήταν malware Έκανε βελτιστοποίηση και σου έσκισε τους drivers του wifi Δεν εχω καμία σχέση με symantec, αλλά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; ο,τι σπασμενο ddl κατεβασετε θα σας πρήζει το π@@τσο ότι είναι επικινδυνο (ακόμα και αν ειναι 100% ασφαλες) Απο περιέργεια και για υποστήριξη της κουβέντας, πως διασταύρωσες οτι αυτά που βρήκε ειναι 100% ασφαλή; Το Norton 360 το εχεις αυθεντικό/trial ή σπασμένο; Για το θέμα της κάρτας wifi απλώς απενεργοποίησε την αυτόματη ρύθμιση. Αν εχεις κάποια πράγματα που ειναι 1000% (οχι απλώς 100%) σίγουρος οτι ΔΕΝ ειναι επικύνδυνα, βάλε το στις εξαιρέσεις ή βάλε τα σε ενα zip/rar με κωδικό. Έχεις στα χέρια σου ένα δοκιμασμένα καλό «αυτοκίνητο» και φωνάζεις οτι ειναι το χειρότερο ever επειδή ο πλοηγός κάνει λαθάκια.
ririco Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Απλα ειναι ενας αγανακτησμενος!χαχαχα Φιλε μου σε καταλαβαινω , παντως και εγω οταν πριν 2 χρονια ειχα norton επικοινωνησα με το support με chat και λυσανε το προβλημα μου μεσα σε 1 λεπτο.
Σκαρπέλης Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ίσως ήμουν υπερβολικός, το δέχομαι. Αλλά: την πατησα 2η φορά με τις βελτιστοποιήσεις του νορτον, τις οποίες έκανε αυτόματα, και το wifi γ@μηθηκε τοσο που δεν υπήρχε καν στο device manager. To laπτοπ ειχε σύνδεση στο internet ΜΟΝΟ με ethernet, προσπάθησα να κατεβάσω ξανά τους drivers της wifi card (αφου εξακρίβωσα με λεπτομερεια το μοντέλο της και τους drivers της), η εγκατάσταση δεν μπορούσε να γινει σωστα και είχα ενα λαπτοπ να συνδεεται μονο με ethernet. Αναγκάστηκα και στις 2 περιπτωσεις να κάνω αποκατασταση συστήματος και να χασω το 99% των προγραμμάτων που ειχα μεσα(ευτυχώς όχι τα αρχεία μου) για να επιστρέψει το laptop στις αρχικες ρυθμίσεις του .Και το norton το είχα αυθεντικότατο, αγορασμένο, 3 κωδικούς για ενα ετος. Πλεον δεν το εχω, οπως φαινεται στο video το κανα σμπαράλια
arc Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τώρα είδα το video. χαχαχα Δυο σχολια. Αν θέλεις να εξαφανίσεις ένα «αντίτυπο», κάψε το κουτί που γράφει το serial number. Επισης κάνε κάτι με τις ρυθμίσεις της κάμερας σου γιατί παίρνει εικόνες σαν mirror στο οριζόντιο επιπεδο. Edit: Αν δεν έκαψες το κουτί, στείλε μου τους κωδικους. Εχω μηχανάκια που το norton 360 θα φανει χρήσιμο.
GRP Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Συμφωνώ με και προσυπογράφω σε όσα δηλώνει ο κύριος Σκαρπέλης. Αδιανόητο, ενώ βρίσκετε στις αρχικές ρυθμίσεις, να διαγράφει το οτιδήποτε χωρίς καν να ειδοποιεί τον χρήστη και να ζητεί άδεια. 1
ntTriantafillos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ρυθμίσεις είναι το τι να κάνει το πρόγραμμα όταν εντοπίζει κάτι. Αλλά επειδή τελειώνει το trial που είχα με την αγορά καινούριου υπολογιστή, θα με ενδιέφερε αν έχετε κανένα serial για πέταμα
arc Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Στα υποψη. Αν κάποιος θέλει εξαμηνιαίο serial key για norton antivirus (σκέτο, οχι το security/360) μου ζητά με προσωπικό μήνυμα και του στέλνω δωρεάν. Εχω αρκετά serial τα οποία ισχύουν για μια εγκατάσταση Προϋποθέσεις: Ένα προσωπικό μήνυμα (δεν χρειάζεται να γεμίζουμε το forum με ασχετα μηνύματα). Από κορίτσια απαιτείται και ολοσωμη φωτο Να είναι αρκετά ενεργό μέλος του insomnia forum (τουλάχιστον 100 μηνύματα). Μέγιστος αριθμός 1 ανα μέλος / ανα 5 μήνες
Σκαρπέλης Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εδώ το wikipedia για το Norton διαβάζεις, και είναι λες και διαβάζεις δελτίο παραπόνων/δυσφήμιση προϊόντος...
GRP Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Εδώ το wikipedia για το Norton διαβάζεις, και είναι λες και διαβάζεις δελτίο παραπόνων/δυσφήμιση προϊόντος... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Το αν είναι καλό ή κακό το norton καθώς και οποιοδήποτε antivirus μπορούμε να το δούμε από τα συγκριτικά test που διεξάγουν διάφορα εργαστήρια, av comparatives π.χ. Γενικώς το norton δεν είναι τόσο καλό όσο άλλα antivirus, τώρα δεν περίμενα να ακούσω οτι δεν είναι καλό από τα επιχειρήματα που διάβασα στο 1ο πόστ περί σπασμένων dll κτλ.
Σκαρπέλης Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Το αν είναι καλό ή κακό το norton καθώς και οποιοδήποτε antivirus μπορούμε να το δούμε από τα συγκριτικά test που διεξάγουν διάφορα εργαστήρια, av comparatives π.χ. Γενικώς το norton δεν είναι τόσο καλό όσο άλλα antivirus, τώρα δεν περίμενα να ακούσω οτι δεν είναι καλό από τα επιχειρήματα που διάβασα στο 1ο πόστ περί σπασμένων dll κτλ.
flik Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και το kaspersky έχει προβλήματα, και το bitdefender ακόμα περισσότερα. Πλέον το norton δεν έχει καμία σχέση με παλιά, γιατί αυτά τα παράπονα αφορούν κυρίως τις εκδόσεις πριν την 2007, απο την οποία άλλαξε ολόκληρος ο κώδικας. Στα τεστ του av-test τα πηγαίνει εξαιρετικά, στο av-comparattives όσο συμμετείχε έβγαινε στην πρώτη 3άδα, έχει πάρει και βραβείο καλύτερου av πριν 3 χρόνια νομίζω, απλά τώρα σταμάτησε γιατί δεν ήθελε να συμμετέχει στα ondemand tests που κρίνονται μόνο απο signatures, διότι δεν δίνει βαρύτητα εκεί. Αλλά στα real world tests του av-comparatives έπιανε κορυφή. Άρα απο τεστ καλά είναι. Γενικά θεωρείται πιο ελαφρύ (και είναι και κατα τη δική μου γνώμη) απο το kaspersky και το bitdefender, άρα το θεωρώ τίμια λύση. Τo service τους είναι άψογο, μετράει και αυτό πάρα πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα