Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εξωτερικα σα σχεδιο ειναι σλιμ με ωραιο απλο σχημα και στη μεση το σημα της εταιρειας διακριτικα

ποιοτητα κατασκευης εξωτερικα τα πλαστικα της απο μπροστα ειναι αρκετα καλη ενω πισω θα ελεγα απλα καλη αφου ειναι απο πλαστικο ποιο ψευτικο αποτι εχουμε συνηθησει

τωρα σα λειτουργιες μενου και τα σχετικα πολυ ευκολο απλο και γρηγορο στο σεταπ καναλια και τα σχετικα

το πως φαινεται στα ματια μου αφου τη συγκρινα και με αλλες τηλεορασεις στο κωτσοβολο γρηγορα αν εβαζα με αριθμους θα ελεγα οτι κοντα στις τηλεορασεις 600 ευρω συτη τη διασταση ειναι ενα κλικ πιο κατω

προσωπικα τη χρησιμοποιω και με υπολογιστη στο σαλονι οπου το αποτελεσμα να πω την αληθεια ειπειδη ημουν συγκρατημενος ηταν καλυτερο αποτι περιμενα

τα ηχεια ενω δεν ειναι μεγαλα σε βατ παιζουν απλα καθαρα στερεοφωνικα χωρις δυσαρεστες εκπληξεις

επισης στο φτωχο οπισθιο πλαστικο ακολουθει και το τηλεκοντρολ που ενω ειναι ανετο ευκολο ελαφρυ εχει θεματακι με την ποιοτητα και αυτο

οι εξοδοι ειναι οτι αναφερεται εκτος vga 

εγγυηση φιλιπς ελλας

αγορα 394 ευρω αφαιρεση κουπονιου και εως 18 ατοκες δοσεις οποιος θελει

αν ισχυει αυτο που ειδα καταλαθος στο συστημα για να μου φτιαξει τη παραγγελια η πωλητρια ειδα ελαχιστο υπολοιπο,εαν ενδιαφερει καποιον

επισης να πω οτι ειδα την ιδια 3188 στις μικροτερες ιντσες και ηταν χειροτερη λιγο ως εικονα και δεν ηταν σλιμ δε ξερω γιατι η αν αυτο παιζει καποιο ρολο,απλα το αναφερω για το φιλο που ειχε την ιδια και μεκανε να την δω αν ειναι το ιδιο

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

να ξαναθυμισω καποια απο τα αρνητικα που εχουν αναφερθει απο αλλους σε αλλα τοπικ για τις τηλεορασεις Philips:

καιγεται σε συντομο χρονικο διαστημα το πανελ

σερβις

μονο το ονομα θυμιζει την εταιρεια.....(made in τουρκια)

κακη πιοτητα κατασκευης και πλαστικων

τωρα για  την τιμη,ειναι καλη (εχει ξαναβγει στα 449)και παιζει ρολο παντα στην τελικη αποφαση αγορας.....αλλα  οταν παιζει η LG 47LN5400 459€ δεν χρειαζεται περαιτερω σκεψη

Μην λέμε ότι θέλουμε... Έχω Phillips σπίτι (όπως και LG και Samsung) και μπορώ άνετα να συγκρίνω.

Τα πλάστικα είναι μια χαρά έως πολύ καλά, τα πάνελ τους (ακόμα σε φτηνά μοντέλα) βγάζουν πολύ καλή εικόνα και χρώματα, ενώ μετά από 5 χρόνια χρήσης το πάνελ ΔΕΝ μου έχει καεί. Εν αντιθέσει με μια 32άρα LG (που αγοράστηκε μαζί και κάηκε στην 3ετία) και μια επίσης 32άρα Samsung που μου κάηκε στη διετία.

Δημοσ.

λοιπον εξωτερικα σα σχεδιο ειναι σλιμ με ωραιο απλο σχημα και στη μεση το σημα της εταιρειας διακριτικα

ποιοτητα κατασκευης εξωτερικα τα πλαστικα της απο μπροστα ειναι αρκετα καλη ενω πισω θα ελεγα απλα καλη αφου ειναι απο πλαστικο ποιο ψευτικο αποτι εχουμε συνηθησει

τωρα σα λειτουργιες μενου και τα σχετικα πολυ ευκολο απλο και γρηγορο στο σεταπ καναλια και τα σχετικα

το πως φαινεται στα ματια μου αφου τη συγκρινα και με αλλες τηλεορασεις στο κωτσοβολο γρηγορα αν εβαζα με αριθμους θα ελεγα οτι κοντα στις τηλεορασεις 600 ευρω συτη τη διασταση ειναι ενα κλικ πιο κατω

προσωπικα τη χρησιμοποιω και με υπολογιστη στο σαλονι οπου το αποτελεσμα να πω την αληθεια ειπειδη ημουν συγκρατημενος ηταν καλυτερο αποτι περιμενα

τα ηχεια ενω δεν ειναι μεγαλα σε βατ παιζουν απλα καθαρα στερεοφωνικα χωρις δυσαρεστες εκπληξεις

επισης στο φτωχο οπισθιο πλαστικο ακολουθει και το τηλεκοντρολ που ενω ειναι ανετο ευκολο ελαφρυ εχει θεματακι με την ποιοτητα και αυτο

οι εξοδοι ειναι οτι αναφερεται εκτος vga 

εγγυηση φιλιπς ελλας

αγορα 394 ευρω αφαιρεση κουπονιου και εως 18 ατοκες δοσεις οποιος θελει

αν ισχυει αυτο που ειδα καταλαθος στο συστημα για να μου φτιαξει τη παραγγελια η πωλητρια ειδα ελαχιστο υπολοιπο,εαν ενδιαφερει καποιον

επισης να πω οτι ειδα την ιδια 3188 στις μικροτερες ιντσες και ηταν χειροτερη λιγο ως εικονα και δεν ηταν σλιμ δε ξερω γιατι η αν αυτο παιζει καποιο ρολο,απλα το αναφερω για το φιλο που ειχε την ιδια και μεκανε να την δω αν ειναι το ιδιο

δεν μου λες αγαπητε φιλε σε ποιον κωτσοβολο πηγες σε ποια περιοχη  και εκανες αφαιρεση του κουπονιου απο την αρχικη τιμη 444 και την πηρες 394???για πες μου σε παρακαλω.

Δημοσ.

Μην λέμε ότι θέλουμε... Έχω Phillips σπίτι (όπως και LG και Samsung) και μπορώ άνετα να συγκρίνω.

Τα πλάστικα είναι μια χαρά έως πολύ καλά, τα πάνελ τους (ακόμα σε φτηνά μοντέλα) βγάζουν πολύ καλή εικόνα και χρώματα, ενώ μετά από 5 χρόνια χρήσης το πάνελ ΔΕΝ μου έχει καεί. Εν αντιθέσει με μια 32άρα LG (που αγοράστηκε μαζί και κάηκε στην 3ετία) και μια επίσης 32άρα Samsung που μου κάηκε στη διετία.

απλα εισαι τυχερος(σιγουρα εχεις την αυθεντικη και οχι τις νεες απο τουρκια)

Δημοσ.

μεγκα κωτσοβωλος ρεντη διπλα στο αλου φαν παρκ

ΩΡΑΙΑ!! γιατι κοιτα συμπτωση ακριβως στο ιδιο πηγα πριν 3 ωρες και μου εριξαν ακυρο.μιλησα με 2 πωλητες στο 2 οροφο που ειναι οι τηλεορασεις.εσυ με ποιον μιλησες και στο εκανε???

Δημοσ.

στον οροφο πανω στη κοπελια

της λεω θελω αυτη τη τηλεοραση,

ωραια μου λεει,,,,της λεω δωροεπιταγη 50 ρικο μου λεει δε ξερω αν ειναι και της λεω εχω μιλησει με κεντρικα ειναι στη προσφορα αφου στο κοστος πανω απο καποια ευρω παει μειον πενηντα μετα μειον 75 και τα σχετικα

α μου λεει οκ

αφου βρισκει το κουπονι μου της λεω θελω να αγορασω με εξαργυρωση κουπονιου μου λεει αυτο δε γινεται,,,της λεω πως δε γινεται ο αδερφος μου σε αλλο καταστημα στα β.π. του εκαναν εξαργυρωση κατοπιν συνενοησης οπου το ιδιο μου ειπε και ευγενικα ο συναδελφος σας απτην εξυπηρετηση στα κεντρικα...

μου λεει δε ξερω να το δουμε με το προισταμενο της λεω υπεροχα απλα να ξερεις επειδη εχω ταβανι τα 400 αν δε μου κανει τη δωροεπιταγη δε θα μπορω να κανω την αγορα

ερχεται μου λεει οκ

για να περασει την επιταγη κατι που παρατηρησα αφου γνωριζω απο μηχανογραφηση επρεπε να τραβηξει απο αποθεμα των κεντρικων για να βγαλει την εκπτωση

το εκανε πηγα ταμειο χαιρετηθεικαμε και με εξυπηρετησε μια πολυ ευγενικη κυρια στο ταμειο επισης με 18 δοσεις<οπου επειδη μπερδευτηκε με το κουπονι η πωλξτρια της εδειξα μια ταμπελα που λεει για ολες τις αγορες απο 299 και πανω 18 ατοκες οποτε ειμαι μεσα>

εβγαλα καρτα πληρωσα μευχαριστησαν τους ευχαριστησα και εφυγα

Δημοσ.

Καλως γιατι εγω ετσι τα ειπα και μ εριξε ακυρο ενα παλικαρι εκει πωλητης.τεσπα θα μιλησω με την κοπελα κ τον υπευθυνο κ θα την παρω.κ φαντασου 6 ατοκες θελω ν κανω μονο ουτε 12 ουτε 18 και μου κανανε κ ναζια.θα παω και αν μου κανουν τους δυσκολους αντε γεια και οχι τιποτα θελω δωρακι να την κανω σπιτι της κοπελας μου γιατι ερχετε το μουντιαλ κ επειδη θα την περναω σπιτι της θελω να εχω ανεση :P

Δημοσ.

Καλως γιατι εγω ετσι τα ειπα και μ εριξε ακυρο ενα παλικαρι εκει πωλητης.τεσπα θα μιλησω με την κοπελα κ τον υπευθυνο κ θα την παρω.κ φαντασου 6 ατοκες θελω ν κανω μονο ουτε 12 ουτε 18 και μου κανανε κ ναζια.θα παω και αν μου κανουν τους δυσκολους αντε γεια και οχι τιποτα θελω δωρακι να την κανω σπιτι της κοπελας μου γιατι ερχετε το μουντιαλ κ επειδη θα την περναω σπιτι της θελω να εχω ανεση :P

Όταν τελειώσει το μουντιάλ θα την πάρεις πίσω εννοείται ε? :-D

• Like 1
Δημοσ.

τι να πω,,,εγω δεν ειπα τιποτα αλλο ισως μονο που ειμαι ομορφοπαιδο δε ξερω αν επαιξε σημασια :P 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν τελειώσει το μουντιάλ θα την πάρεις πίσω εννοείται ε? :-D

κοιτα δεν ξερω...μην ειμαι και πλεονεκτης εχω ηδη 47'' οποτε μαλλον θα την αφησω στο αισθημα λογω το οτι θα γινει κατι παραπανω απο απλη σχεση μου... :) (και ετσι θα εχω και μια οθοναρα τεραστια να βαζω το λαπτοπ να βλεπω εκτος απο μπαλα και καμια ταινια μαζι της ;) )

τι να πω,,,εγω δεν ειπα τιποτα αλλο ισως μονο που ειμαι ομορφοπαιδο δε ξερω αν επαιξε σημασια :P 

χαχαχαχα ε ενταξει και εμενα μου λενε οτι ειμαι αλλα μαλλον δεν αρεσα στο παλικαρι :P

αυριο που θα παω να μιλησω στην κοπελια θα δειξει... :)

να σου πω εσυ που την εχεις ηδη εδω και 2 μερες ειναι ολα ενταξει κομπλε ε? ειδες τιποτα περιεργο?? τιποτα που να μην σου αρεσε??

Δημοσ.

Ολα καλα,,,οτι ειπα πιο πανω

Δεν στη δειξανε;;;

ναι την ειδα και απο κοντα λιγο φθηνα τα πλαστικα της ηταν παντως ειδικα τα πισω μου φανηκαν της πλακας..αυτο σαν αρνητικο με την πρωτη ματια.  απλα επειδη εσυ την εχεις και την δουλευεις γ αυτο σε ρωτησα.εγω κανα 10λεπτο την ειδα και μετα κοιταξα κατι αλλες και εφυγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...