miltre Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κανονικά είναι για επόμενη αγορά. Προσωπικά πριν την αγορά, ζήτησα να αφαιρεθεί από την τιμή και το δέχτηκαν. με την αφαιρεση του κουπονιου δεχονται ατοκες δοσεις 18 οπως λεει στο φυλλαδιο η αλλαζει το πραγμα? καλοριζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αν το ζητησεις η ζορισεις ολα γινονται στον κωτσοβολο. με την αφαιρεση του κουπονιου δεχονται ατοκες δοσεις 18 οπως λεει στο φυλλαδιο η αλλαζει το πραγμα? καλοριζικη Και άτοκες δέχτηκαν.Βέββαια να διευκρινήσω ότι η αγορά ήταν για άλλη TV στα 999.Δεν γνωρίζω αν σε μικρότερα ποσά μπορεί να δεχτούν και τα 2 . Ευχαριστώ πολύ miltre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 καλησπερα παιδια πριν λιγο ειχα παει κωτσο και εβλεπα τηλεορασεις και επεσε το ματι μου σε μια προσφορα μια 47'' philips led στα 444 ευρω. (εχει και vga θυρα που κοιταξα απο πισω) επομενη τιμη στον τσιγκουνη στα 566 ευρω. λογικα καλη προσφορα φαινετε για τετοιες διαστασεις και τετοια τιμη.για πειτε αξιζει??? λινκ: http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138728-philips-47pfl3188h και 50 ευρω δωτοεπιταγη το ειχα ξεχασει!! (zio10 ευχαριστω που μου το θυμησες) επειδη το αναφερεις και μαλλον θα σου χρειαζεται περασα την ειδα απο κοντα δεν ειχε vga και σε ολα τα μανουλ μεσο νετ που ειδα δεν αναφερει η να δειχνει vga, βεβαια στο σαιτ του κοτσο αναφερει... παντως αν προσωπικα για σενα ειναι σημαντικο ξαναδεστο γιατι εγω δεν την ειδα προσωπικα επειδη ψαχνω μια απλη μεγαλη ομως τηλεοραση με εψησε για τα 394 και 18 ατοκες που μπορεις να βαλεις, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αφου στο μοντελο ρε αδερφε που ειδα στον κωτσο του κορυδαλλου ειχε vga.τι να πω αλλο κοιταγα;;; τεσπα ελπιζω με το τοπικ μου να επιασαν τοπο τα λεφτα σας εστω και να χορτασει ιντσα το ματι σας!!α και οχι δεν με νοιαζει να εχει vga.εχω ηδη 2 τηλεορασεις μια 47" και μια 42". Οποτε ειμαι υπερκομπλε απο tv.Βαλε και τις 22" και 24" και 32" στα δωματια και στο pc ειμαι πληρης απο τηλεορασεις και οθονες.απλα το τοπικ το εβαλα επειδη την ειδα καλη ευκαιρια κ λεω κατσε να το αναφερω μπορει καποιοι να ψαχνουν τετοια tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ...... 2 τηλεορασεις....47".....42". .... tv....... 22" και 24" και 32" ....... τηλεορασεις και οθονες......... tv. ...και ένα tablet στο wc και έκλεισες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Οκ το λεω ομως μηπως ενδιαφερει καποιον αλλον Παντως οποιος παραλαβει ας ενημερωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ...και ένα tablet στο wc και έκλεισες Ασε παλι καλα που ειναι μεγαλο το σπιτι σχετικα και τις εχω μοιρασει καταλληλα.για να μην εχουμε γκρινιες ο καθενας στην δικια του και τελος Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από matrixxx spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ασε παλι καλα που ειναι μεγαλο το σπιτι σχετικα και τις εχω μοιρασει καταλληλα.για να μην εχουμε γκρινιες ο καθενας στην δικια του και τελος Εσύ τη 47" με δημοκρατικές διαδικασίες να υποθέσω ε? Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από matrixxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wspr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ειχα το ιδιο μοντελο στις 42 ιντσες.Περα απο την τιμη που ειναι σουπερ δε λεω,σαν τηλεοραση δεν αξιζει.Το πανελ εχει μια θολουρα που κακοφαινεται στο ματι.Εγω την αλλαξα εδωσα(αρκετα παραπανω),πηγα στη samsung f6400 και βρηκα την υγεια μου.Καλο θα ηταν να την δειτε πριν την αγορασετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εσύ τη 47" με δημοκρατικές διαδικασίες να υποθέσω ε? E καλα αυτο εννοειτε.παντα δημοκρατικα και ομορφα οταν πηραμε πακετο 47" και 42" μολις ηρθαν σπιτι ακουγετε η ηρεμη φωνη μου "κατω τα χερια απο την 47" μην τολμισεις ουτε για πλακα να ανοιξεις το κουτι ειπα στον αδερφο μου που πηγε να την καπαρωσει.σιγα του λεω πηρες την 42" μια χαρα σου ειναι τι ψυχη εχουν 5" παραπανω;;; (οποτε ας τις παρω εγω ) Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από matrixxx spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Υπάρχουν και κάτι hdmi splitters για κάποιον που θέλει πιο πολλές αν και δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ εχω ενα hama απο mediamarkt.αν θυμαμαι καλα κατω απο 20 ευρω το πηρα και λειτουργει μια χαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltre Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 για τα δικα μου γουστα και αναγκες με καλυπτει και προχωρησα στην αγορα απλα να ενημερωσω οτι οντως δεν εχει vga οπως αλλωστε λενε ολα τα μανουαλ εκτος του site του κοτσοβωλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μεγειά φίλε! Για πες και πως δείχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μεγειες φιλος.πως ειναι αξιζει τελικα;;; ( μαλλον στην ζαλη μου απο τις τοσες tv αλλη θα κοιταγα οντως δεν εχει vga) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εσύ τη 47" με δημοκρατικές διαδικασίες να υποθέσω ε? E καλα αυτο εννοειτε.παντα δημοκρατικα και ομορφα οταν πηραμε πακετο 47" και 42" μολις ηρθαν σπιτι ακουγετε η ηρεμη φωνη μου "κατω τα χερια απο την 47" μην τολμισεις ουτε για πλακα να ανοιξεις το κουτι ειπα στον αδερφο μου που πηγε να την καπαρωσει.σιγα του λεω πηρες την 42" μια χαρα σου ειναι τι ψυχη εχουν 5" παραπανω;;; (οποτε ας τις παρω εγω ) «Η δημοκρατία, είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να τη μοιραζόμαστε με τον καθένα...» Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από matrixxx spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα