stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδια πριν λιγο ειχα παει κωτσο και εβλεπα τηλεορασεις και επεσε το ματι μου σε μια προσφορα μια 47'' philips led στα 444 ευρω.επομενη τιμη στον τσιγκουνη στα 566 ευρω.λογικα καλη προσφορα φαινετε για τετοιες διαστασεις και τετοια τιμη.για πειτε αξιζει???λινκ: http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/138728-philips-47pfl3188hκαι 50 ευρω δωτοεπιταγη το ειχα ξεχασει!! (zio10 ευχαριστω που μου το θυμησες) Δωροεπιταγες ΤΕΛΟΣ, ηταν μεχρι 1-6-2014 Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2014 από matrixxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και 50€ δωροεπιταγή! Τι παίρνεις πλέον με 400€! (δεν μπαίνω σε τεχνικές λεπτομέρειες για το αν αξίζει ή όχι, θα μας πουν οι πιο γνώστες του θέματος, απλά μια γενική παρατήρηση!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και 50€ δωροεπιταγή! Τι παίρνεις πλέον με 400€! (δεν μπαίνω σε τεχνικές λεπτομέρειες για το αν αξίζει ή όχι, θα μας πουν οι πιο γνώστες του θέματος, απλά μια γενική παρατήρηση!) ναι ωραιος ξεχασα να το γραψω αυτο γιατι εχω πολλα στο κεφαλι μου σημερα. και 50ευρουλακια δωροεπιταγη οποτε κουτι σας ερχεται ρεεεε!! αντε και καλο μουντιαλ!! οταν την παρετε κεραστε και μια μπυρα με κανα πατατακι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γενικα πρεπει να ειναι μετρια η τηλεοραση, οι χαμηλες σειρες της Philips δεν πολυ αξιζουν, αλλα ΟΚ οτι πληρωνεις παιρνεις... Στη σελιδα του προιοντος παντως λεει και το εξης: "Με την αγορά αυτού του προϊόντος θα παραλάβετε δωροεπιταγή αξίας 50€." Αν αυτο αφαιρειται απο τα €444 τοτε παει στα €394!!! Ε για 47αρα καλα ειναι οσο μετρια κι αν ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kob6931 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μόνο 2 hdmi έχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ε ενταξει σε τετοια τιμη και σε τετοιες ιντσες που σου δινει μια χαρα ειναι. 1 το ps3-ps4 και αλλη μια το home cinema κομπλε εισαι μην ειμαστε και πλεονεκτες εχει καλη τιμη και πολλες ιντσες!!!! παντως το μουντιαλ σου και τις ταινιαρες σου τις βλεπεις στο χαλαρο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μόνο 2 hdmi έχει.... Υπάρχουν και κάτι hdmi splitters για κάποιον που θέλει πιο πολλές αν και δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vizolover Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παιδιά, ξέρουμε αν έχει έξοδο optical? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 να ξαναθυμισω καποια απο τα αρνητικα που εχουν αναφερθει απο αλλους σε αλλα τοπικ για τις τηλεορασεις Philips: καιγεται σε συντομο χρονικο διαστημα το πανελ σερβις μονο το ονομα θυμιζει την εταιρεια.....(made in τουρκια) κακη πιοτητα κατασκευης και πλαστικων τωρα για την τιμη,ειναι καλη (εχει ξαναβγει στα 449)και παιζει ρολο παντα στην τελικη αποφαση αγορας.....αλλα οταν παιζει η LG 47LN5400 459€ δεν χρειαζεται περαιτερω σκεψη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Απλα αυτη εχει 444€ και αν αφαιρεσεις τα 50€ δωροεπιταγης σου παει 394€.τωρα οσο για ποιοτητα κτλπ μια χαρα την ειδα. Η lg 5400 την ειδα κ αυτην ειναι ανωτερη αλλα η συγκεκριμενη ειναι 65€ λιγοτερα.ουκ ολιγα!! Παντως σε γενικες γραμμες σαν τηλεοραση μια χαρα ειναι.οποιος θελει δινει +65€ και περνει την Ln5400 σε 47" ιντσες οπως αυτη του τοπικ που εβαλα.η επιλογη δικη σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kob6931 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 να ξαναθυμισω καποια απο τα αρνητικα που εχουν αναφερθει απο αλλους σε αλλα τοπικ για τις τηλεορασεις Philips: καιγεται σε συντομο χρονικο διαστημα το πανελ σερβις μονο το ονομα θυμιζει την εταιρεια.....(made in τουρκια) κακη πιοτητα κατασκευης και πλαστικων Το 2007 μου έκαναν δώρο μια 32' Philips Lcd. Σε περίπου έναν μήνα, εμφανίστηκε μια πράσινη κατακόρυφη γραμμή στην οθόνη. Πήρα τηλ το service, ήρθαν και την πήραν από το σπίτι, αντικατέστησαν το panel και μου την επέστρεψαν σπίτι. Μέχρι σήμερα λειτουργεί άψογα...φτου φτου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 η δωροεπιταγη ειναι για επομενη αγορα..ή δε το καταλαβα καλα. σιγουρα ,οπως ειπα, η τιμη παιζει καθοριστικο ρολο μιας αγορας τηλεορασης , οπως και οι απαιτησεις του καθε αγοραστη απο αυτη. φιλε stelios18120 δεν κατακρινω την αναρτηση σου,αλλα προσθετω καποιους παραγοντες που συνηθως τα μαγαζια δεν αναφερουν ή κριβουν για ευνοητους λογους(ας πουμε ξεστοκορισμα κτλ) τωρα , εγω ειμαι της αποψης οτι μεχρι τις 12 του ιουνιου θα δουμε πολλες ενδιαφερουσες προτασεις (προσφορες) και σιγουρα θελει υπομονη στην αγορα μιας μεγαλης τηλεορασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναι το ξερω οτι δεν την κατακρινεις αγαπητε dobro και καλα κανεις που λες τα αρνητικα για να ξερει ο καθενας τι θα παρει κ να αποφασισει αναλογα.αλλωστε δεν εχω κ κανενα οφελος εγω προσωπικο ειτε την παρετε ειτε οχι εννοειτε οτι θα πεσουν πολλες προσφορες τωρα απο ιουνιο καλο γ εμας τους αγοραστες. Εγω θεματα με πανελ εχω ακουσει και κατασκευη τουρκια.παντως απο πρωτη εντυπωση που την ειδα καλη μου αφησε.βεβαια ο καιρος θα δειξει σε οποιον την παρει.η αγορα μιας μεγαλης τηλεορασης θελει ψαξιμο και τρεξιμο για να βρεις κατι καλο και σε καλη τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 η δωροεπιταγη ειναι για επομενη αγορα..ή δε το καταλαβα καλα. Κανονικά είναι για επόμενη αγορά. Προσωπικά πριν την αγορά, ζήτησα να αφαιρεθεί από την τιμή και το δέχτηκαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αν το ζητησεις η ζορισεις ολα γινονται στον κωτσοβολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα