TrankLL Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γεια σε όλους, μετά την εγκατάσταση ενος ssd στον υπολογιστή μου ως 1ο δίσκο και τον μηχανικό ως 2ο. Εχω το εξής πρόβλημα με τον ιντερνετ: Το μόντεμ μου δείχνει κανονικά οτι έχει ιντερνετ στον υπολογιστή το ίδιο κάτω δεξια στην οθόνη. Τώρα όταν μπαίνω στον υπολογιστή και έχω ως boot driver τον μηχανικό μου δίσκο όλα ειναι κομπλέ, κανονικά ιντερνετ τα πάντα. Μόλις κάνω τον ssd ως boot driver και μπαίνω στο σύστημα ενώ το μοντεμ και το παράθυρο κάτω δεξιά στον υπολογιστή δείχνουν ότι έχω κανονικά ιντερνετ, όταν ανοίγω μια σελίδα μου βγάζει αυτό. Απο άλλον υπολογιστή επίσης και ασύρματα μπαίνει κανονικά ιντερνετ. Πήρα τηλέφωνο τον πάροχο μου το είδαν και μου είπαν ότι απο αυτούς δεν υπάρχει πρόβλημα και κάτι φταίει στον υπολογιστή μου. Το λειτουργικό μου είναι win7 ultimate 64bit. Επίσης έτρεξα την αντιμετώπιση προβλημάτων του υπολογιστή και μου έβγαλε αυτό: Από την μέρα που έβαλα τον ssd όλο προβλήματα...Φτιάχνω το ενα εμφανίζεται άλλο... δεν υπάρχει αυτό. Αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο στο τι μπορεί να φταίει. Αυτήν την στιγμή είμαι απο τον μηχανικό δίσκο μέσα γι αυτό και έχω ιντερνετ.
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Απο οτι κατάλαβα εχεις 1 λειτουργικό στον κάθε δίσκο ; Aν ναι δεν νομίζω οτι έχει σχέση επειδη στον εναν ειναι ο ssd ή εχει σχέση με το ahci γιατι το ahci ειναι για ολους τους δίσκους οχι αποκλειστικά για τους ssd , για αρχή δοκίμασε να ξανα περάσεις τους drivers της κάρτας δικτύου και δοκίμασε αν μπαίνει σε κανενα skype η κατι αλλο που να εχει σχέση με το internet αλλα οχι να ανοίξεις σελίδα στον browser
TrankLL Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Προσπάθησα να μπω στο team speak 3 και μπαίνει κανονικά, αλλα το πρόβλημα με το browser παραμένει. Κατέβασα και πέρασα τα δύο drivers εδώ http://www.asus.com/Motherboards/M4A87TD_EVO/HelpDesk_Download/ Στην καρτέλα lan, δεν ξέρω αν είναι αυτά που πρέπει να κατεβάσω, αν είναι αλλά μπορείς να μου πεις; Με αυτά που κατέβασα το πρόβλημα δεν λύθηκε παραμένει ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα