Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως μπορεί να κάνει αυτό, μήπως μπορεί να κάνει το άλλο . Ρε παιδιά είναι ένα Chromebook με 250$ , το παίρνεις όπως είναι και το δουλεύεις γι αυτό που είναι. Τι θέλετε δηλ να πάρετε ένα notebook με 250$ και να το περάσετε Windows 8, ή να το αναβαθμίσετε, όπως γράφει κάποιος . Μην τι ψάχνετε ή σ΄αρέσει ή δεν σ΄αρέσει.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά σε κάποια chromebooks δεν μπορείς να περάσεις τίποτα άλλο, οπότε όποιος το πάρει με αυτή την προοπτική ας το ψάξει πρώτα!

Τρέχα γύρευε τότες.

Μήπως μπορεί να κάνει αυτό, μήπως μπορεί να κάνει το άλλο . Ρε παιδιά είναι ένα Chromebook με 250$ , το παίρνεις όπως είναι και το δουλεύεις γι αυτό που είναι. Τι θέλετε δηλ να πάρετε ένα notebook με 250$ και να το περάσετε Windows 8, ή να το αναβαθμίσετε, όπως γράφει κάποιος . Μην τι ψάχνετε ή σ΄αρέσει ή δεν σ΄αρέσει.

Windows πες δεν βάζεις αν δεν θες να τα αγοράσεις. Αλλά γιατί να μην μπορούμε να βάλουμε κάποια άλλη διανομή linux;

Δημοσ.

Λογικά θα μπορείς να περάσεις όποια διανομή λινουξ θέλεις επάνω η ακόμα και android x86, αν θέλεις κάτι free. Αλλιώς δοκιμάζεις τα win από τον θείο και αν είναι οκ, τα αγοράζεις. 

Δημοσ.

Ο ελάχιστος χώρος για Windows 8 είναι 16GB.

Οπότε μπαίνουν πάνω κανονικά. Νομίζω ότι έρχεται με 2GB Ram αλλά παίρνει επέκταση μέχρι τα 4.

Skype μπορείς να δουλεψεις κανονικά αφού υπάρχει εφαρμογή από όσο ξέρω. (Πολλές εφαρμογές είναι κοινες με το Android). Μάλιστα ακούγεται ότι θα βάλουν επάνω συντομα το VMWare και θα παίζει Windows.

Ακούγεται ότι η επιτυχία των Chromebook οδήγησε πρόσφατα την MS να χαμηλώσει τις απαιτήσεις για τα Windows 8.1 και την τιμή τους.

Επίσης αν κάποιος θέλει μπορεί με ένα μικρό ποσό να αλλάξει δίσκο κ να βάλει επάνω ότι ακριβώς θέλει. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν κάποιος ασχοληθεί μπορεί με λίγα χρήματα να φτιάξει κάτι πολύ καλύτερο από αντίστοιχες προτάσεις με Windows ειδικά σε φαορητους με 14" οθόνη που ο φτηνοτερος κοστίζει πάνω από 500-600 ευρώ με SSD και 4 GB Ram.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ελάχιστος χώρος για Windows 8 είναι 16GB.

Οπότε μπαίνουν πάνω κανονικά. Νομίζω ότι έρχεται με 2GB Ram αλλά παίρνει επέκταση μέχρι τα 4.

Skype μπορείς να δουλεψεις κανονικά αφού υπάρχει εφαρμογή από όσο ξέρω. (Πολλές εφαρμογές είναι κοινες με το Android). Μάλιστα ακούγεται ότι θα βάλουν επάνω συντομα το VMWare και θα παίζει Windows.

Ακούγεται ότι η επιτυχία των Chromebook οδήγησε πρόσφατα την MS να χαμηλώσει τις απαιτήσεις για τα Windows 8.1 και την τιμή τους.

Επίσης αν κάποιος θέλει μπορεί με ένα μικρό ποσό να αλλάξει δίσκο κ να βάλει επάνω ότι ακριβώς θέλει. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν κάποιος ασχοληθεί μπορεί με λίγα χρήματα να φτιάξει κάτι πολύ καλύτερο από αντίστοιχες προτάσεις με Windows ειδικά σε φαορητους με 14" οθόνη που ο φτηνοτερος κοστίζει πάνω από 500-600 ευρώ με SSD και 4 GB Ram.

Απλά προσοχή και επιβεβαίωση πριν την αγορά γιατί υπάρχουν chromebooks που δεν παίρνουν τίποτα πάνω

Δημοσ.

Το chrome os ουσιαστικα ειναι ο google chrome???

Αξιζει να το αγορασει καποιος αυτο το notebook? Οχι για τπτ βαρυ... Για πλοηγηση στο ιντερνετ για μουσικη και κανα παιχνιδακι...

Δημοσ.

Αξιζει να το αγορασει καποιος αυτο το notebook? Οχι για τπτ βαρυ... Για πλοηγηση στο ιντερνετ για μουσικη και κανα παιχνιδακι...

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από κάτι με android

Δημοσ.
Raikkonen86, on 26 May 2014 - 9:20 PM, said:Raikkonen86, on 26 May 2014 - 9:20 PM, said:Raikkonen86, on 26 May 2014 - 9:20 PM, said:

1.Nαι.

2.Γιατι δε το δοκιμαζεις και  λες μετα και σε μας,αν αξιζει ή οχι? :P

Καποιος πρεπει να κανει το πρωτο βημα σ'αυτο το φορουμ!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

I.m.o.

Μου φαίνεται ότι όλες αυτές οι μαμακίες είναι σαν πετάς τα λεφτά σου από το παράθυρο.... καλύτερα να μαζέψεις λίγα παραπάνω και πάρεις κάτι της προκοπής.

Αλήθεια, υποστήριξη γι'αυτή τη μάρκα στην Ελλάδα, υπάρχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...