paxara Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα! Μια γρήγορη ερώτηση. Ποιο από τα δύο πιστεύετε θα κάνει δουλειά καλύτερα; Gaming rig. Σαν μάρκα και από άποψη επιδόσεων..
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Έτσι αόριστα κανεις δεν μπορει να σου απαντήσει. Πες τι μνήμες θέλεις ή εχεις αποφασίσει να βάλεις σε τι σύστημα θα μπουν κτλπ
paxara Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναι sorry δικό μου λάθος. 16GB Geil παρήγγειλα από e-shop θα γράψω ακριβώς ποιες μετά γιατί είμαι κινητό. Είναι 1333mhz 16gb. Για Kingston δεν είχα δει κάτι άλλα οι ίδιες έκαναν 180€ περίπου έναντι 128€ που πήρα (ήταν σε προσφορά από 150). Εγώ βασικά θέλω τη γνώμη οποίος θέλει γενικά. Τι έχουν ακούσει ή εμπειρίες με κάποια από αυτές τις μάρκες. Γιατί εγώ ως τώρα 12 χρόνια μόνο Kingston χρησιμοποιώ και πρώτη φορά πάω σε άλλη μάρκα. Αυτές είναι που πήρα. Η μητρική μου είναι η Z77-D3H Gigabyte. http://www.e-shop.gr/geil-gel316gb1333c9dc-16gb-2x8gb-ddr3-pc3-10666-1333mhz-evo-leggera-dual-channel-kit-p-PER.556820
blitzNikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν υπάρχει απάντηση για τις επιδόσεις "γενικά" κάποιας μάρκας ή, σε κάθε περίπτωση, η απάντηση θα είναι γενική. Τόσο οι Kingston όσο και οι Geil είναι από τις πολύ γνωστές και αξιόπιστες μάρκες. Έχω χρησιμοποιήσει αρκετά είδη και από τις δύο μάρκες, τόσο σε ddr2 όσο και σε ddr3 και έχω μείνει ευχαριστημένος. Από όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, για εμένα, το σπουδαιότερο είναι το voltage. Γενικά, σε ddr3, αποφεύγω τις μνήμες που παίζουν στα 1,65 volt γιατί, αρκετές φορές, αυξάνουν οι πιθανότητες για κάποια ασυμβατότητα. Οι συγκεκριμένες μνήμες είναι ρυθμισμένες στα 1,5 volt, οπότε δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Τις συγκεκριμένες μνημούλες που αναφέρεις δεν τις έχω χρησιμοποιήσει αλλά δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.. Αν δεν έχω κάποιες πολύ ειδικές απαιτήσεις το βασικό μου κριτήριο για την επιλογή ανάμεσα σε επώνυμες μνήμες με παρεμφερή χαρακτηριστικά και αξιοπιστία, είναι η τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα