The Ace Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Για όσους λένε για benchmarks, τιμές και αντικαταστάσεις, ας κοιτάξουν το Τ100: 350€, κανονικότατο σφαιράτο Win8.1 tablet, με δικό του dock, ενώ με μια οθόνη και ένα ασύρματο desktop (kb+mouse) παίζει ανετότατα το ρόλο του desktop PC....για να μην το πάω παραπέρα και πω light gaming PC. Και όλα αυτά με τα ταπεινά Baytrail και IntelHD 4K.... 2
johnny.tifosi Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και σε λίγο που θα βγάλει τους 64μπιτους 610 και 810 ο 805 θα παει για βρούβες...
Dr.Richard Axel Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μόνο εγώ δεν βλέπω κανένα benchmark κατανάλωσης ;
dali13gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Λογικό είναι να βγάζουν CPU "συντήρησης". Περιμένουν να βγει 64bit Android για ARM για να πλασάρουν τις ανάλογες CPU. Δεν τους συμφέρει οικονομικά να επενδύσουν περισσότερα σε high end CPU στα 32bit καθώς είναι ήδη πίσω από τον ανταγωνισμό (Intel, Apple). Γι αυτό και είδαμε σχετικά συντηρητικές αναβαθμίσεις στις φετινές ναυαρχίδες. 1
kabamaru2372 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κινητό --> ταμπλέτα --> αντικατάσταση pc Δε θα ήταν ωραία να γλιτώσουμε από τα κουτιά κάποια στιγμή στο μέλλον; Θα αγοράζουμε ταμπλέτες πια, η έννοια pc θα χαθεί σιγά σιγά μόλις οι επιδόσεις αυτού του cpu που αναρωτιέσαι τι σκοπεύουμε να τον κάνουμε ξεπεράσουν των κοινών υπολογιστών. που δεν θα γίνει ποτέ, γιατί όσο και αν εξελίσσονται οι επεξεργαστές στα φορητά άλλο τόσο εξελίσσονται και στα σταθερά.....
kabamaru2372 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Για όσους λένε για benchmarks, τιμές και αντικαταστάσεις, ας κοιτάξουν το Τ100: 350€, κανονικότατο σφαιράτο Win8.1 tablet, με δικό του dock, ενώ με μια οθόνη και ένα ασύρματο desktop (kb+mouse) παίζει ανετότατα το ρόλο του desktop PC....για να μην το πάω παραπέρα και πω light gaming PC. Και όλα αυτά με τα ταπεινά Baytrail και IntelHD 4K.... σωστός είσαι έχω το ίδιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του και ειδικά από την μπαταρία του. Αυτονομία 10 ώρες με το πληκτρολόγιο πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα