katoikos44 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 north bridge fan,κι ομως ανεβαζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katoikos44 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Eχω 750w psu με ι7 και 290x και 3 fans .Σηκωνει αλλα 6 και την αντλια?Σκεφτομουν να βαλω την υδροψηξη σε ενα παλιο κουτι με ξεχωριστο τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μια χαρα υπερκαλυμενος θα εισαι. Οσο για το ποιο πανω (northbridge κλπ) καλυτερα να κοιταξεις τι φταει...Δυσκολο να σβηνει απο υψηλη θερμοκρασια. Αν θες, ανεβασε μια φωτο με το pc σε heavy load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katoikos44 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεν εχει σβησει απο τοτε,δεν εχω θεμα πλεον.Παντως αυτο εφταιγε το ειχα ψαξει.Εχω δει κατι σαν βαση που μπαινει πισω απο το κουτι εκει που ειναι το πισω φαν και κραταει το ψυγειο στο κουτι.Υπαρχει κατι τετοιο στο εμποριο η ειναι πατεντα?Το να το βαλω σε ενα παλιο κουτι πως σου φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τι να βαλεις σε αλλο κουτι? Ολοκληρη την υδροψυξη? Προσωπικα μου φαινεται γυφτοδουλεια... Η βαση που λες ειναι αυτη Site: αυτη αλλα σκεψου αν αξιζει...αν σπρωξεις το κουτι και βαλεις τα λεφτα της βασης και λιγα παραπανω, παιρνεις ωραιο κουτακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katoikos44 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 :-D :-D Πραγαμτικα γελαω!!!50 € αυτη η βαση!Μονο μ αυτα τα λεφτα αγοραζεις ενα σχετικα καλο κουτι. Θα το δειξω σ'ενα φιλο μηπως τα κανει πατεντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 :-D :-D Πραγαμτικα γελαω!!!50 € αυτη η βαση!Μονο μ αυτα τα λεφτα αγοραζεις ενα σχετικα καλο κουτι. Θα το δειξω σ'ενα φιλο μηπως τα κανει πατεντα Welcome to aqua world! Αν ασχοληθείς τελικά με custom loop θα συναντήσεις πολλές φορές τιμές σαν και αυτή... Η γνώμη μου μετά απο όσα διάβασα παραπάνω (και είδα στην φωτογραφία) ειναι πως με λίγο προσπάθεια βελτίωσης του εσωτερικού του κουτιού, και με καλές επιλογές σε ανεμιστήρες θα πετύχεις ένα καλύτερο flow. Απο μόνο του αυτό θα βοηθήσει. Μετά σαν 2ο βήμα θα έλεγα να σκεφτείς για το κουτί. Και ψυγεία να αποφασίσεις να βάλεις στο μέλλον, το συγκεκριμένο σε περιορίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katoikos44 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το πηρα αποφαση τελικα ,παω για νεο κουτι .Coolermaster haf 32.Καλο μου φαινεται το εργαλειο,θα το εχω απο βδομαδα.Αλλα δε θα παω σε custom τελικα γιατι και με κατι αναβαθμισεις που εκανα τελευταια ξεφευγω στο μπατζετ.Corsair h100 και Accelero xtreme iv.Στα 200 περιπου ευρο με το κουτι και νομιζω οτι θα ειμαι πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Μιας και είμαι κατοχος και των δυο ψυκτρων(Accelero xtreme iii και iv)http://www.insomnia.gr/topic/527641-accelero-xtreme-iv-και-heatsinks-απο-ιιι/ εχω να αναφερω τα εξης: Στην iv εκδοση η ψυκτρα και οι ανεμιστήρες είναι ακριβως ιδια όπως και στην III.Αν εχετε την III εκδοση και μεταβειτε στην IV αφήστε κολλημένα πανω τα ψυκτρακια για καλυτερη αποδοση. Αυτό που πρεπει να προσεξετε είναι ότι αν η μητρικη σας εχει υποδοχη για μπροστινες USB3 θυρες(αρκετες μητρικες όπως και η δικια μου εχουν περιπου διπλα στις μνημες) και εχετε συνδεσει usb3 καλωδιο,τοτε η πανω ψυκτρα της IV θα κουτουλάει στο μπροστινο μερος του usb3 καλωδίου.Στην δικη μου περιπτωση με ένα dremel εκοψα λιγο την ψυκτρα .Θα μπορουσε η Artic να ειχε κανει την ψυκτρα της στο σημειο εκεινο λιγο πιο κοντη. Ένα άλλο θεμα είναι ότι τα κλιπακια που εχει για να κρατανε την πανω μαυρη ψυκτρα με την καρτα,τα λαστιχενια 'μαξιλαράκια' δεν εχουν καλη κολλα με αποτέλεσμα μετα από ορισμενη χρηση να ξεκολλάνε και να φευγουν λιγο από τη θεση τους.Αυτο βεβαια δεν είναι και μεγαλο πρόβλημα γιατι με λιγη κολλα μπορειτε να τα κολλησετε και εσεις. Η ψυκτρα εχει 6 κλιπακια για να κρατανε την μαυρη πανω ψυκτρα,τρια για τη μια μερια με υποδοχη για βιδες για το graphic card holder και τρια για την άλλη μερια.Στην δικη μου περιπτωση στην μερια προς την μητρικη το ένα κλιπακι κουτουλουσε στο Northbridge,η καρτα εμπαινε στη θυρα αλλα όχι πλήρως,δεν εκανε καλη επαφη δηλαδή,οποτε εβγαλα το ένα κλιπακι και το εβαλα στην άλλη μερια και η καρτα κουμπωσε πλήρως. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2014 από Ultimategr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Γεια σας. Ήθελα να ρωτήσω τι θα με συμβουλεύατε να κάνω καλύτερα. Να επισημάνω ότι και cpu και gpu θα κλοκαριστούν αρκετά αλλά σε λογικά πάντα επίπεδα για καθημερινή χρήση. 1η επιλογή) Κρατάω την ήδη υπάρχον h100i για το cpu. Αγοράζω άλλη μια h100i και ενα bracket (Corsair HG10) για το SAPPHIRE 290X gpu . Κοστίζει: 100+50=150 ακόμα ευρώ 2η επιλογή) Πουλάω το h100i που έχω (70-80 ευρώ). Και συμπληρώνω ακόμα 150-200 για να αγοράσω μια custom υδρόψυξη και ένα waterblock για το 290X gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Για custom cpu-gpu υπολογισε τουλαχιστον 400ευρω για κατι αξιολογο..290=φουρνος οποτε θα πρεπει το κουτι σου να παιρνει μεγαλο ψυγειακι. Τι επεξεργαστη-κουτι και ποια υλοποιηση της 290 εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Reference 290x της xfx. Κουτι ευτυχως εχω αρκετα καλο coolermaster storm stryker. Cpu 4770k. Εδω πρεπει να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενως με το ψυγειο της corsair καθως με 80w heat load δεν εχω πανω απο +4 βαθμους στο νερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καμιά συμβουλή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Όπως σου ανέφερα παραπάνω παραπάνω, μια καλή full υδροψυξη τα έχει τα λεφτά και λεφτακια της.. Γνώμη μου, αφού έχεις ηδη την h100, πήγαινε σε μια αεροψυκτρα για τη gpu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σκέφτομαι αερόψυξη αλλά δεν έχει καθόλου μεταπωλητική αξία. Μάλλον θα πάω σε h100i και ας ελπίζω να κάνει τουλάχιστον καλό overclock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα