atheatos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 εμείς που έχουμε windows phones πως θα μετρήσουμε τις επιδόσεις μας στην γυμναστική ρε παιδιά; όλο android και ios. έλεος... το 10% της αγοράς αποτελούμε... έλεος! τρέχουμε και κρατάμε τα lumia στο χέρι... λες και κάνουμε σκυταλοδρομίες... Πάλι καλά δε λες...Άλλοι πληρώνουν extra για να κάνουν γυμναστική με βαράκια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeus8 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Πάλι καλά δε λες...Άλλοι πληρώνουν extra για να κάνουν γυμναστική με βαράκια.... αθέατε αν σου φαίνονται πολλά τα 150γρ... να λες της κοπελιάς σου να το κουβαλάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 αθέατε αν σου φαίνονται πολλά τα 150γρ... να λες της κοπελιάς σου να το κουβαλάει! Δεν παει για πρωταθλητισμό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeus8 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 φιλαράκι επειδή είμαι windows junkie ...δεν θα το συνεχίσω... παίξε με το iphone σου και σε μερικά χρόνια που θα ωριμάσουν οι ανάγκες σου έλα να τα ξαναπούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 φιλαράκι επειδή είμαι windows junkie ...δεν θα το συνεχίσω... παίξε με το iphone σου και σε μερικά χρόνια που θα ωριμάσουν οι ανάγκες σου έλα να τα ξαναπούμε... Φίλαρακι δεν έχω iPhone...iPad air έχω και επειδή δεν μπορεί να το κουβαλάει μόνη της, φώναξε και μια φίλη της να την βοηθήσει....ΥΓ. Όταν γεράσω και δεν θα έχω κουραγια...ίσως πάρω windows phone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα