joker myrddin Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Σκέφτομαι για αλλαγή κινητού και έπεσε το μάτι μου στο Z. τιμή 275e. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή? Τρελή χρήση δεν θα γίνει, θέλω όμως καλή οθόνη και καλή κάμερα. Για την οθόνη του z ακούω αρκετές διαφορετικές απόψεις. Για πείτε και την δική σας
Grey Warden Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν αξίζει για μένα. Η οθόνη του είναι ξεπλυμμένη. Καλύτερη επιλογή το Nexus 5 κι ας μην έχει την σούπερ κάμερα.
StigmaX Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Οι γωνίες θέασης της οθόνης είναι στα επίπεδα κινέζικου βήτα διαλογής. Πέρα από αυτό είναι αξιόλογο τηλέφωνο, αλλά στα ίδια λεφτά όπως σου είπαν και παραπάνω παίζει το νέξους 5 που είναι πολύ ανώτερο.
kataramenos32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Η οθόνη δεν βλέπεται στην κυριολεξία. Η κάμερα μέτρια και είναι να μην μπλέξεις με αρβατο. Καλύτερα δες για nexus και από μένα
joker myrddin Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Το g2 είναι πολύ εκτός budget. Το έχω δει και το nexus.... Πολύ καλός επεξεργαστής σίγουρα. Η απορία μου είναι, η διαφορά αυτή στον επεξεργαστή θα φαίνεται σε ένα κινητό?
kataramenos32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Η διαφορά στο nexus θα φαίνεται λόγω pure android κυρίως
kebek Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 πάντως το xperia Z νέα αναβάθμιση που πήρε την 4.4 kitkat θα βελτιωθούν πολλά στο Ζ και η τιμή του λόγω Ζ1 , Ζ2 έχει πέσει πολύ χαμηλά
joker myrddin Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αφού διάβασα και άλλα θέματα από εδώ τελικά έκανα παραγγελία το g2 2
Grey Warden Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αφού διάβασα και άλλα θέματα από εδώ τελικά έκανα παραγγελία το g2 Ακόμα καλύτερα, το Nexus 5 ειπώθηκε με το σκεπτικό οτι δεν ήθελες να ανέβεις ιδιαίτερα στα χρήματα σου. Καλορίζικο!
kataramenos32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 NEXUS 4, NEXUS 5 και MOTOROLA MOTO G Φιλε μου θα ηταν πολυ ευγενικο να σταματησεις να πετας ακυρα ποστ σε θεματα ειδικα οταν δεν εχεις γνωσεις πανω στα θεματα.Επισης αν δεν το παρατηρησες ο φιλος εχει ηδη παραγγειλει οποτε.... 1
joker myrddin Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το πήρα ήδη το κινητό στα χέρια μου και έχω μια απορία. Το έχω βάλει για την πρώτη φόρτιση και είναι τώρα 2,5 ώρες και έχει πάει στο 55%. Παίζει ρόλο ότι είναι πρώτη φόρτιση η παίζει κάτι άλλο;
Grey Warden Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Γενικά το G2 φορτίζει σχετικά αργά απ όσο έχω διαβάσει αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Δες καλύτερα στο σχετικό τοπικ του myphone που υπάρχουν κάτοχοι Lg G2 για να λύσουν τις απορίες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα