Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι για αλλαγή κινητού και έπεσε το μάτι μου στο Z. τιμή 275e. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή? Τρελή χρήση δεν θα γίνει, θέλω όμως καλή οθόνη και καλή κάμερα. Για την οθόνη του z ακούω αρκετές διαφορετικές απόψεις. Για πείτε και την δική σας

Δημοσ.

Οι γωνίες θέασης της οθόνης είναι στα επίπεδα κινέζικου βήτα διαλογής. Πέρα από αυτό είναι αξιόλογο τηλέφωνο, αλλά στα ίδια λεφτά όπως σου είπαν και παραπάνω παίζει το νέξους 5 που είναι πολύ ανώτερο.

Δημοσ.

Το g2 είναι πολύ εκτός budget. Το έχω δει και το nexus.... Πολύ καλός επεξεργαστής σίγουρα. Η απορία μου είναι, η διαφορά αυτή στον επεξεργαστή θα φαίνεται σε ένα κινητό?

Δημοσ.

πάντως το xperia Z νέα αναβάθμιση που πήρε την 4.4 kitkat θα βελτιωθούν πολλά στο Ζ και η τιμή του λόγω Ζ1 , Ζ2 έχει πέσει πολύ χαμηλά

Δημοσ.

Αφού διάβασα και άλλα θέματα από εδώ τελικά έκανα παραγγελία το g2

Ακόμα καλύτερα, το Nexus 5 ειπώθηκε με το σκεπτικό οτι δεν ήθελες να ανέβεις ιδιαίτερα στα χρήματα σου. Καλορίζικο!

Δημοσ.

NEXUS 4, NEXUS 5 και MOTOROLA MOTO G

Φιλε μου θα ηταν πολυ ευγενικο να σταματησεις να πετας ακυρα ποστ σε θεματα ειδικα οταν δεν εχεις γνωσεις πανω στα θεματα.Επισης αν δεν το παρατηρησες ο φιλος εχει ηδη παραγγειλει οποτε....

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα ήδη το κινητό στα χέρια μου και έχω μια απορία. Το έχω βάλει για την πρώτη φόρτιση και είναι τώρα 2,5 ώρες και έχει πάει στο 55%. Παίζει ρόλο ότι είναι πρώτη φόρτιση η παίζει κάτι άλλο;

Δημοσ.

Γενικά το G2 φορτίζει σχετικά αργά απ όσο έχω διαβάσει αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Δες καλύτερα στο σχετικό τοπικ του myphone που υπάρχουν κάτοχοι Lg G2 για να λύσουν τις απορίες σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...