InTheEnd Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ρε παιδια τι προβλημα λετε να εχω? Χρησιμοποιω Google Chrome βλεπω online ταινιες μεσω του Streamcloud και κολλανε Οι σελιδες αργουν να φορτωσουν,και γενικος ο Browser χαλια.. Και απο internet? http://www.speedtest.net/my-result/3522948962 Το speedtest το ετρεξα παραληλα με την Ταινια,ενω κολλαει.. με 22mbps δεν θα επρεπε να πεταει η ταινια? Το ιδιο και οι σελιδες? Επισεις στο League of Legends πιανω σε καποιες φασης κατι 500-1000ping απο 90-100 που εχω στην αρχη. Τι να κοιτάξω? (Το Internet είναι μέσω wifi,όχι Ethernet..και χρησιμοποιω Windows 7 στον υπολογιστη της Υπογραφής.)
sirboux Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 πρέπει να περάσεις σε ethernet κατά την ταπεινή μου γνώμη όσους φίλους έχω με wifi στα games τρώνε τρελό ping Το speedtest το ετρεξα παραληλα με την Ταινια,ενω κολλαει.. με 22mbps δεν θα επρεπε να πεταει η ταινια? Το ιδιο και οι σελιδες? όχι εάν έχεις packet loss κακό σήμα wifi ή καμένο-τραυματισμένο καλώδιο(παθών μετά από κεραυνό) μπορει να κάνουν packet loss 1) ρώτα τους γείτονες εάν έχουν και εκείνοι θέματα με το ίντερνετ εάν μπορείς και πες μας 2) ρίξε μια ματιά στην καλωδίωση του σπιτιού του για τυχών προφανές ζημίες σε καλώδια τηλεφώνου 3) έχεις βάλει φίλτρα σε όλα μα όλα τα τηλέφωνα του σπιτιού? αν και πιστεύω ότι στην κάνει το wifi κάτι άλλο στον isp σου το έχεις πει μήπως αυτό? γιατί ξέρεις μπορείς και να δηλώσεις βλάβη και σου στέλνουν τεχνικό σπίτι δωρεάν(παίζει και να τους έχω φωνάξει καμιά 10αριά φορές εγώ )
parlapipator Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Έλεγξε και την κάρτα δικτύου σου. Κάνε ένα Update στον driver.
rfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δοκιμασε και αυτα τα 2 πραγματακια. 1) πειραματισου με αλλο καναλι 2) κανε σκαν με malwarebytes για να δεις αν εισαι spyware free. δες και αυτο πουσου εγραψε ο φιλος απο πανω για driver καθως και ενα ρεσταρτ στο ρουτερ κανει θαυματα πολλες φορες οταν ειναι για βδομαδες ανοιχτο. 1
giorgosathens Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Κάνε full scan για ιούς με antivirus το οποίο να είναι updated. Επίσης έλεγξε για spyware, malware, trojans με Super Antispyware, Malwarebytes Antimalware, Spybot S&D Πρώτα να κάνεις full update βέβαια και μετά full scan. Επίσης τρέξε CCleaner και επέλεξε να σβήσεις temporary files, history, cookies από τον Chrome κ.λ.π. και οτιδήποτε temp files βρει στο pc. Τσέκαρε τα όλα στο scan δηλαδή:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα