ghostmaster Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδιά ήθελα να ρωτήσω εχω φτιαξει ενα web site και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις πχ οταν ανοίγω το mozila η το chrome μου εχει το default zoom του provider με αποτέλεσμα να πρεπει να πατάω ctrl και ροδέλα για να κανω zoom out .τι πρεπει να κανω για να ορίσω το site μου πόσο % zoom ώστε να μην χανονται καποια πράματα απο το site?? Sent from my iPhone using Insomnia Γεια σας παιδιά ήθελα να ρωτήσω εχω φτιαξει ενα web site και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις πχ οταν ανοίγω το mozila η το chrome μου εχει το default zoom του provider με αποτέλεσμα να πρεπει να πατάω ctrl και ροδέλα για να κανω zoom out .τι πρεπει να κανω για να ορίσω το site μου πόσο % zoom ώστε να μην χανονται καποια πράματα απο το site?? και ενα αλλο που θελω να μου πειτε ειναι οτι αλλιώς διαμορφωνεται σε 32 inches οθόνη και αλλιώς σε πιο μικρή .<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
geomagas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 και ενα αλλο που θελω να μου πειτε ειναι οτι αλλιώς διαμορφωνεται σε 32 inches οθόνη και αλλιώς σε πιο μικρή Οκ. "Αλλιώς διαμορφωνεται σε 32 inches οθόνη και αλλιώς σε πιο μικρή". Ορίστε, το είπα. ------ Για όλα αυτά που ρωτάς, δες τα css media queries.
nucleus Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8"> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> Αυτό που θες για το zoom είναι στο meta tag viewport το initial-scale=1.Πειραματίσου λίγο με τις τιμές του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα