taxtax Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Είχα πάρει τα 5$ και σήμερα έχουν εξαφανιστεί παρότι δεν τα χρησιμοποίησα. Αγόρασα μόνο ένα πρόγραμμα με 400 coins και πράγματι έχω υπόλοιπο κανονικά 2800-400=2400coins Τι γίνεται?
sndev Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 εμένα τα υπόλοιπα 4.01 (μετα απο μια αγορά που ειχα κανει .99 $ ) υφίστανται .. μήπως δεν κοιτάς κατι σωστά?
panosss567 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 εμένα τα υπόλοιπα 4.01 (μετα απο μια αγορά που ειχα κανει .99 $ ) υφίστανται .. μήπως δεν κοιτάς κατι σωστά? φόρο δεν πληρώνεις ;;
nek4d Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Είχα πάρει τα 5$ και σήμερα έχουν εξαφανιστεί παρότι δεν τα χρησιμοποίησα. Αγόρασα μόνο ένα πρόγραμμα με 400 coins και πράγματι έχω υπόλοιπο κανονικά 2800-400=2400coins Τι γίνεται? Και μενα σημερα εξαφανιστηκαν, μαλιστα παρηγγειλα κατιτις και χρεωσαν την καρτα! Μπαινω να δω το credit...εξαφανισμενο. Κανενα προβλημα ομως, αφου μιλαμε για amazon. Chat 2 λεπτων το πολυ, refund στην καρτα και μου ξαναεβαλαν νεο 5$ credit, παρολο που ειχα ξοδεψει 4$, με δωρο αλλα credit για video & mp3! Σκεφτομαι μαλιστα να δοκιμασω σε μη-android εφαρμογη, να δω αν παιζει εκει τωρα το credit. Μιλα λιγο μαζι τους και ζητα να ξαναμπει, αν δεν θελεις να κανεις το ιδιο που εκανα και συμφερει περισσοτερο
taxtax Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Και μενα σημερα εξαφανιστηκαν, μαλιστα παρηγγειλα κατιτις και χρεωσαν την καρτα! Μπαινω να δω το credit...εξαφανισμενο. Κανενα προβλημα ομως, αφου μιλαμε για amazon. Chat 2 λεπτων το πολυ, refund στην καρτα και μου ξαναεβαλαν νεο 5$ credit, παρολο που ειχα ξοδεψει 4$, με δωρο αλλα credit για video & mp3! Σκεφτομαι μαλιστα να δοκιμασω σε μη-android εφαρμογη, να δω αν παιζει εκει τωρα το credit. Μιλα λιγο μαζι τους και ζητα να ξαναμπει, αν δεν θελεις να κανεις το ιδιο που εκανα και συμφερει περισσοτερο Άσε μην πάω για μαλλί και βγώ κουρεμένος (με την US διεύθυνση που έχω) Εδώ και με τα 24$ σε coins που έχω δεν ξέρω τι να αγοράσω. Ότι ψάχνω ή δεν θα υπάρχει ή θα είναι σε παλιά έκδοση. Αγόρασα το acalendar+ που μου αρέσει και το χρησιμοποιώ και τελικά τα έβγαλα και ξανάβαλα την "πειραγμένη" έκδοση που είχα πρίν.
sndev Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 φόρο δεν πληρώνεις ;; Εφαρμογή απο το appstore αγόρασα, πληρώνεις εξτρα φόρο;
sndev Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αν κάνει για παράδειγμα 0,99 πληρώνω 1,05 ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα από amazon δεν το γνώριζα αυτό αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση εάν παίζει για τη φορολογία ρόλο έχω δηλώσει washington dc για του λόγου του αληθές αγόρασα το Plex 0,99 που το χει προσφορά και μείνανε τα παρακάτω ψάχνω ούτως η άλλος ακόμα κάτι να αγοράσω να φύγουν και τα υπόλοιπα 4 δολάρια και θα chekaro pali
nek4d Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ναι, η πολιτεια εχει σημασια για τον φορο στην Αμερικη, πχ η Alaska παραδοσιακα δεν εχει φορο. Για περισσοτερα, ο Γουγλης ειναι εδω, πχ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=468512 http://en.wikipedia.org/wiki/Amazon_tax κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα