Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρτε δωρο 5$ credit απο το amazon για software & video games:

(πολλοι αναφερουν οτι το credit δεν παιζει σε ολα τα παιχνιδια αλλα σε μερικα. Σε android apps παιζει κανονικα. Για οτιδηποτε αλλο εκτος android, προτεινω να επικοινωνησετε/διασταυρωσετε με το support πριν την αγορα).
edit:
Παρολο που το credit μπαινει στην κατηγορια software & video games, το confirmation email απο το amazon, αναφερει ρητα οτι το credit ειναι μονο για το Amazon Appstore for Android.

Ελεξτε απο πριν αν εχετε credits
http://www.amazon.com/gp/feature.html?ie=UTF8&gcIsProcess=0&docId=1000811661#gc

Μετα αγοραστε το δωρεαν demo
http://www.amazon.com/Kings-Bounty-Armored-Princess-Download/dp/B003RWS8KC

και παιρνετε δωρο τα 5$ credit που πλεον φαινονται στο 1ο λινκ.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

Ετσι λοιπον, πατωντας για να κατεβει το δωρεαν demo, με βγαζει σε μια φορμα που πρεπει να δωσω Αμερικανικη καρτα. Dead end. :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παιδάκια μια χαρά το τσίμπησα το κουπονάκι. Μου ζήτησε κάρτα και ξαναέβαλα αυτή που είχα περασμένη ήδη στο amazon και προχώρησε. Εννοείτε "είμαι" κάτοικος Αμερικής, μένω καπου στη Minesota δεν θυμάμαι την διεύθυνση μου όμως :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

...ξαναέβαλα αυτή που είχα περασμένη ήδη στο amazon και προχώρησε.

Ελληνικης τραπεζας με Ελληνικη διευθυνση δηλωμενη στην τραπεζα;

Δημοσ.

Ναι, κανονικα περναει η Ελληνικη καρτα, την ιδια εχω και στο Αγγλικο και στο Αμερικανικο, αρκει η διευθυνση για το 1-click να ειναι Αμερικη, εστω και προσωρινα. (Ευχαριστω matrixxx για την μετατροπη του ποστ σε θεμα).

• Like 2
Δημοσ.

να σαι καλά τα πήρα και γω ;) (με την ελληνική κάρτα) . ενημερωτικά αν πάτε να αγοράσετε μια εφαρμογή και έχετε και coins θα τραβήξει πρώτα από από τα 5$ παρόλο που επιλέξατε αγορά με coins

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα και εγώ, κανένα πρόβλημα με την κάρτα. Απλά πρέπει να έχεις μια διεύθυνση USA καταχωρημένη.

Δημοσ.

Παιδια τα 5$ credit τα χρησιμοποιω οπου θελω?Γιατι δεν ξερω καλα απο amazon μονο απο ebay παιρνω .. :/

Δημοσ.

το πηρα και εγω με ελληνική καρτα και αμερικανικη διευθηνση και αμεσα αγορασα το Plex στα 0,99 dollars που χει σε έκπτωση τωρα ψαχνω τι αλλο να παρω με τα 4 dollars 

μια ερώτηση.. πως ανακάλυψες οτι δινει 5 dollars δώρο? οσο και αν κοιτάω το site δεν το λεει πουθενά (παρόλο που τα παιρνεις) τοσο πρόβλημα με τα ματια έχω?

Δημοσ.

Μάλλον ναι ... εγώ το αγόρασα κατά τις 14.00 το μεσημέρι σήμερα και ηταν οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...