giorgosathens Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 @djnick! Από ότι κατάλαβα δεν θέλεις/χρειάζεσαι τις πολύ "τρελές" απαιτήσεις από το σύστημά σου!! Ούτε σε κόβω να μετράς τα fps -ένα ένα- την ώρα που παίζεις παιχνίδια!!! :cry: Οπότε ίσως καλύτερα να πάς σε μια λύση i5, μιας φυσιολογικής gpu και γενικά εγώ θα σου έλεγα να χαμηλώσεις κι άλλο το μπάτζετ. Με ένα 800άρι πιστεύω θα είσαι κομπλέ! ***Όσο για το e-shop πιστεύω ότι έχει μεγάλη ποικιλία αλλά από τιμές τύπου Πλαίσιο. Για τα αποθέματα έχω μια αμφιβολία. Γιατί μπορεί να γράφει στο site ότι έχει κάποιο προιόν άλλα δεν είσαι κ σίγουρος 100%.
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 @djnick! Από ότι κατάλαβα δεν θέλεις/χρειάζεσαι τις πολύ "τρελές" απαιτήσεις από το σύστημά σου!! Ούτε σε κόβω να μετράς τα fps -ένα ένα- την ώρα που παίζεις παιχνίδια!!! :cry: Οπότε ίσως καλύτερα να πάς σε μια λύση i5, μιας φυσιολογικής gpu και γενικά εγώ θα σου έλεγα να χαμηλώσεις κι άλλο το μπάτζετ. Με ένα 800άρι πιστεύω θα είσαι κομπλέ! ***Όσο για το e-shop πιστεύω ότι έχει μεγάλη ποικιλία αλλά από τιμές τύπου Πλαίσιο. Για τα αποθέματα έχω μια αμφιβολία. Γιατί μπορεί να γράφει στο site ότι έχει κάποιο προιόν άλλα δεν είσαι κ σίγουρος 100%. Τι λες ρε φιλε
giorgosathens Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τι λες ρε φιλε Το multitasking εννοωντας να εχω ανοιχτο τον firefox 10 tabs, το skype, το youtube, το windows media player, το office κ.λ.π. και 1παιχνιδι (και 2) μαζι μη σου πω, το τρέχω στο φτερό κ με τον 9550 και χαλαρά και με 2 οθονες που εχω. Σιγά το multitasking ρε φιλε! Ούτε το Autocad θα τρεχει ούτε όλη τη σουίτα της Adobe
Hyphen Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας!Μερικα πραγματα μονο: 1)Συγκεκριμενο budget δν εχω βαλει γιατι δν ξερω εξαρχης ποσο θα μου κοστισει ετσι ωστε να κανω ολα αυτα που σας ειπα απροβληματιστα.Γενικα οσο παει αλλα να μην κανουμε και σπαταλες ανουσιες (η αληθεια ειναι πως η αρχικη συνθεση του giorgos μου φανηκε και εμενα καπως).Γιαυτο ειπα 1000αρι γιατι νομιζω πως με τοσα θα ειμαι υπερκαλλυμενος και δν θα χρειαστει παραπανω.Τωρα αν χρειαστει να δωσω παραπανω για να ειμαι οκ ας ειναι 2)@TRILOBYTER Οταν ανεφερα για streaming εννουσα οτι θα εχω stream ανοιχτα να βλεπω και γενικα πολυ multitasking με 2 οθονες κλπ οποτε δν ξερω αν χρειαζεται να παω σε i7 μονο για αυτο.Εσεις θα μου πειτε 3)@HYPHER Η συνθεση σου μου φαινεται τελεια μεχρι στιγμης!Και οτι θα εγραφα γιατι να μην βαζαμε τον 4690 που ειναι καινουριος αλλα με προλαβες!Ναι εννοειται πως θελω να βαλουμε οτι καινουριο υπαρχει και οχι oc δν θα κανω οποτε δν ξερω αν αλλαζει αυτο κατι στην συνθεση σου 4)@HYPHER Ναι η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα απο ενα μαγαζι που να κανει και δοσεις.Μακαρι να γινοταν απο πολλα μιας και μου αρεσει πολυ το κουτακι που εχεις βαλει αλλα δν βλεπω να το εχει το e-shop...Οποτε μαλλον για e-shop μας βλεπω εκτος και αν ξερετε εσεις καποιο αλλο.Παντως γενικα δν εχει καλη ποικιλια και τιμες το e-shop? Οποτε:Να παω σε i7 οπως ειπε ο trilobyter ή θα μου ειναι ανουσιο?Το πσ θα αγοραστει σε κανα 2μηνο το χειροτερο,θα εχει βγει τιποτα καινουριο μεχρι τοτε?Αξιζει να αφησει την αγορα και αλλο μηπως βγει κατι καινουριο?Απλα θελω να εχω μια ετοιμη συνθεση να ξερω ποσο θα κοστισει και αν αλλαξει κατι το αλλαζουμε τοτε Για μενα ειναι πεταμενα λεφτα τα λεφτα του i7. Δεν αξιζει τι θα κερδισεις? Δωσε μου λιγο χρονο θα σου φτιαξω συνθεση απο e-shop οσο πιο κοντα γινεται σε αυτη που σου εφτιαξα.
djnick! Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 @HYPHEN Να σαι καλα ευχαριστω πολυ θα περιμενω Ελπιζω να βγει οντως κατι αναλογο και να μην ειναι κατωτερο!Αν ξερεις και καποιο αλλο μαγαζι που να κανει δοσεις πες και απο εκει.Ας πουμε το vision studio ειναι ενα το αλλο που μολις ειδα οτι κανει αλλα θα πρεπει να πληρωσω μεταφορικα κλπ και δν ξερω τι συνθεση θα βγει και απο εκει.Ή απο msystem,you και τετοια.Κρινε εσυ και πες μου! Οσο για i7 εχεις δικιο πεταμενα λεφτα @giorgos Οκ ειπαμε να μην σπαταλησουμε χρηματα αλλα αμα ειναι να τα κανω ολα απροβληματιστα και να μην κολλαει πουθενα δεν υπαρχει προβλημα Μια φορα θα το πληρωσω εξαλλου και θα το κρατησω αρκετο καιρο!Η συνθεση του HYPHEN φαινεται εργαλειο και δεν ειναι και πανακριβο.Νομιζω αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω εστω και για αυτα που θα κανω εγω! 1
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 O i7 μονο πεταμενα λεφτα δεν ειναι, ειναι κατα πολυ καλυτερος απο τον ι5 σε συγκεκριμενα πραγματα. Εγω σου τον προτεινα επειδη ελεγες για streaming (εγω για online -game- streaming καταλαβα), αλλα αν δεν θα κανεις ουτε streaming ουτε video rendering/converting και γενικα οτι εχει σχεση με hyper threading, τοτε κοιτα σε κατι τετοιο Παντως προσωπικα αφου δινεις ενα χιλιαρικο, δεν υπαρχει λογος να μην παρεις τον ι7, long term η εξτρα δυναμη του θα σου φανει χρησιμη. Υπαρχει αλλο ενα θεμα εδω, σε λιγο καιρο θα βγουνε οι νεοι επεξεργαστες την Ιντελ, και ισως αξιζει να περιμενεις.
djnick! Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 @TRILOBYTER Χμμ νομιζα οτι ο 4690 που εβαλε ο hypher στην αρχικη του συνθεση ηταν καινουριος.Αν οχι θα αργησουν να βγουν?Αρχες Αυγουστου με βλεπω να παιρνω εξαλλου το πιθανοτερο...Θα περιμενω να δω και την συνθεση του hypher απο e-shop να καταληξουμε τουλαχιστον πρωτα απο που θα αγοραστουν ολα!Τωρα για i7 δν θα κανω τπτ απο αυτα που ανεφερες αλλα το σκεπτικο να το παρω τωρα και ισως χρησιμευσει long term δν το ειχα σκεφτει
Millennium Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Τέτοια budget και κλειδωμένοι επεξεργαστές,μητρικές (και ας μη σκέφτεσαι να ασχοληθείς τώρα με oc)..Αν και δε σου χουν προτείνει και οθόνη βλέπω.Αν είναι να αγοράσεις σε 2 μήνες θα ρωτήσεις τότε.
Teojesper Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μια πρόταση από τα eshop και από μένα... Site: CASE Site: PSU ή διαφορά με το 650W είναι 3 ευρώ οπότε σου έβαλα 750 Site: CPU Site: M/B Site: RAM Site: GPU Site: SSD Site: HDD Site: CPU COOLER Στα 990 ευρώ!
Hyphen Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 @HYPHEN Να σαι καλα ευχαριστω πολυ θα περιμενω Ελπιζω να βγει οντως κατι αναλογο και να μην ειναι κατωτερο!Αν ξερεις και καποιο αλλο μαγαζι που να κανει δοσεις πες και απο εκει.Ας πουμε το vision studio ειναι ενα το αλλο που μολις ειδα οτι κανει αλλα θα πρεπει να πληρωσω μεταφορικα κλπ και δν ξερω τι συνθεση θα βγει και απο εκει.Ή απο msystem,you και τετοια.Κρινε εσυ και πες μου! Οσο για i7 εχεις δικιο πεταμενα λεφτα @giorgos Οκ ειπαμε να μην σπαταλησουμε χρηματα αλλα αμα ειναι να τα κανω ολα απροβληματιστα και να μην κολλαει πουθενα δεν υπαρχει προβλημα Μια φορα θα το πληρωσω εξαλλου και θα το κρατησω αρκετο καιρο!Η συνθεση του HYPHEN φαινεται εργαλειο και δεν ειναι και πανακριβο.Νομιζω αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω εστω και για αυτα που θα κανω εγω! δεν χρειαζεται να σου φτιαξω απο e-shop με προβαλαν δες αυτη ειναι μια χαρα. Μια πρόταση από τα eshop και από μένα... Site: CASE Site: PSU ή διαφορά με το 650W είναι 3 ευρώ οπότε σου έβαλα 750 Site: CPU Site: M/B Site: RAM Site: GPU Site: SSD Site: HDD Site: CPU COOLER Στα 990 ευρώ!
djnick! Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κραταω την συνθεση του teo και ειμαστε οκ!Εχω μονο κατι τελευταιες ερωτησεις: 1)Επειδη εχω δει ολα τα μαγαζια που κανουν δοσεις (you.gr,msystems,vision studio,e-gate,e-shop) και εχω μπλεξει τα μπουτια μ λιγο αξιζει να τα κοιταξω ενα ενα και να δω ποιο εχει μεγαλυτερη ποικιλια και καλυτερες τιμες ή να κρατησω το e-shop?Εσεις τι πιστευετε μιας και εχετε ψωνισει απο εκει?Πανω κατω ολα ιδιες τιμες και ποικιλιες δν εχουν? 2)Η λυση ενος i7 για long term χρηση οπως ειπε ο trilobyter με συμφερει τελικα ή να μην το σκεφτομαι καν? 3)Για οθονη κατι τετοιο ειναι οκ? Site: ΟΘΟΝΗ
Millennium Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν έχουν ίδια ποικιλία αυτά τα καταστήματα,ούτε ίδιο after sales έχουν (και τιμές σε κάποια parts).Κάπου θα πρέπει να κάνεις έναν συμβιβασμό. Για την οθόνη που δείξες, αν μπορείς πάρτην αλλά καλύτερα από κατάστημα που'ναι επίσημος αντιπρόσωπος-μεταπωλητής Dell (τους γράφει στο επίσημο site της) και τη βρίσκεις και σε καλύτερη τιμή.
giorgosathens Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Η Intel έχει ανακοινώσει ότι στο 2ο μισό του 2014 θα κυκλοφορήσουν κάποια καινούργια μοντέλα cpu. Αμα περιμένεις λίγο ακόμα (μετά το καλοκαίρι) μπορεί να βγεί κάτι καλό.
rowain Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Και δες και αυτήν την ψύκτρα που είναι πιο ιδανική για haswell και κοστίζει μόνο λίγα € παραπάνω από την evo: http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-evo-p-PER.811683
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα