panos2171 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Φαίνεται πολύ καλό μιας και δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η προσφορά όντως ήταν πάρα πολύ καλή.
kostakiss Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 οτι θα παίζει θα παίζει αλλά χωρίς το software χάνεις τα μισά πράγματα.δεν υπαρχει λογισμικο για μακ; Για απλη χρηση το θελω εγω...
micahel Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 μετά από 2 μέρες, προχώρησε σε αναμονή παραλαβής. Μάλλον Δευτέρα θα το έχω
kostakiss Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Εγω το πηρα για απλη χρηση μιας και δεν ηθελα να μπλεξω με μπαταριες κτλ... Ειναι σουπερ και για 15€ .. Τι ειχαμε τι χασαμε...
KiriosD Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 δεν υπαρχει λογισμικο για μακ; Για απλη χρηση το θελω εγω... To πιο πιθανό είναι να δουλεύουν μονάχα τα βασικά πλήκτρα όπως δεξί αριστερό, ροδέλλα για κύληση και η ροδέλα σαν πλήκτρο. Συνήθως έτσι γίνεται χωρίς λογισμικό, αφήνοντας εκτός τα πίσω-μπρος πλαϊνά πλήκτρα. Για τις αλλαγές dpi δε μπορώ να κάνω υποθέσεις αν γίνονται μέσω του πλήκτρου από το ποντίκι ή από το συνοδευόμενο λογισμικό. Τώρα για βασική χρήση θα σου είναι εντάξει φαντάζομαι.
saks80 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 εκανα και γω πριν λιγο παραγγελια για ενα ποντικακι.14.5 ευρω και καλο να μην ειναι κλαιν το αλλαζεις παλι μετα απο κανα εξαμηνο.thanks στον ts
kostakiss Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 To πιο πιθανό είναι να δουλεύουν μονάχα τα βασικά πλήκτρα όπως δεξί αριστερό, ροδέλλα για κύληση και η ροδέλα σαν πλήκτρο. Συνήθως έτσι γίνεται χωρίς λογισμικό, αφήνοντας εκτός τα πίσω-μπρος πλαϊνά πλήκτρα. Για τις αλλαγές dpi δε μπορώ να κάνω υποθέσεις αν γίνονται μέσω του πλήκτρου από το ποντίκι ή από το συνοδευόμενο λογισμικό. Τώρα για βασική χρήση θα σου είναι εντάξει φαντάζομαι.λογισμικο για μακ που θα βρω;
ShadowSora94 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ, καλά πλαστικά πολύ καλός σένσορας (Pixart 3305DK) που φάνηκε αμέσως στην χρήση, η διαφορά με το mx518 είναι αρκετή κυρίως στο polling rate που μιλάμε για διαφορά 150mhz vs 1000mhz(mx518 & bloody v3 αντίστοιχα), το δοκίμασα σε RTS/MOBA και "osu!" ειδικά το "osu!" είναι λες και φτιάχτηκε για mouse benchmark και εκεί το mouse τα πήγε περίφημα, fps δεν δοκίμασα ακόμα για να "τεστάρω" το 1ms latency στο click αν και έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. Περί των switches έχω να πω ότι είναι πιο "βαριά" στην αίσθηση των κλικ αλλά ήταν αναμενόμενο μιας και φοράει Huano ενώ το mx518 φοράει Omron (όποιος ενδιαφέρεται να μάθει τις διαφορές google is his friend). Το software είναι paid αλλά πολύ καλό με τρομερές δυνατότητες, ωστόσο θέλει αρκετό ψάξιμο για να το χρησιμοποιήσει κάποιος στο 100% του.(ΠΜ me για crack...) Εργονομικά είναι σαν το deathadder, σε ότι αφορά sensor/switches είναι καλύτερο από αρκετά επώνυμα(πραγματικά αρκετά...) των 50+ ευρώ. Παραθέτω 2-3 links για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα για τους σένσορες είτε για να επιβεβαιώσει αυτά που λέω είτε θέλει να ψαχτεί λίγο. Site: Link_1 Site: Link_2 <-- Κάπως ποιο user friendly. Site: Link_3 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2014 από ShadowSora94 2
panos2171 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 εκανα και γω πριν λιγο παραγγελια για ενα ποντικακι.14.5 ευρω και καλο να μην ειναι κλαιν το αλλαζεις παλι μετα απο κανα εξαμηνο.thanks στον ts Είναι κάτι παραπάνω από καλό.
vasman15 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 εκανα και γω πριν λιγο παραγγελια για ενα ποντικακι.14.5 ευρω και καλο να μην ειναι κλαιν το αλλαζεις παλι μετα απο κανα εξαμηνο.thanks στον ts Πως την εκανες;αφου εχουν αλλαξει τα link
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Περί των switches έχω να πω ότι είναι πιο "βαριά" στην αίσθηση των κλικ αλλά ήταν αναμενόμενο μιας και φοράει Huano ενώ το mx518 φοράει Omron Οποιος μπορει ας δωσει μια πληροφορια περι της δυναμης/βαρους που θελουν οι huano του ποντικιου του θεματος: Αν εχετε μια ζυγαρια κουζινας ψηφιακη, βαζετε πανω το ποντικακι, μηδενίζετε και πατατε απαλα για κλικ, παρακολουθώντας την τιμη, βαραινοντας σιγα σιγα το δαχτυλο μεχρι να ακουστει το κλικ. Η τιμη που βλέπετε πριν ακουστει το κλικ οριακα είναι η τιμη που θελουμε. Παιζουν βεβαια και μικρες διαφορες από κομματι σε κομματι, οποιος εχει τη δυνατοτητα να κανει την μετρηση θα βοηθησει. Μετρηστε το αριστερο κλικ και το δεξι, μιας και σε αρκετα ποντικια το δεξι είναι πιο "ελαφρυ".
ShadowSora94 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Οποιος μπορει ας δωσει μια πληροφορια περι της δυναμης/βαρους που θελουν οι huano του ποντικιου του θεματος: Αν εχετε μια ζυγαρια κουζινας ψηφιακη, βαζετε πανω το ποντικακι, μηδενίζετε και πατατε απαλα για κλικ, παρακολουθώντας την τιμη, βαραινοντας σιγα σιγα το δαχτυλο μεχρι να ακουστει το κλικ. Η τιμη που βλέπετε πριν ακουστει το κλικ οριακα είναι η τιμη που θελουμε. Παιζουν βεβαια και μικρες διαφορες από κομματι σε κομματι, οποιος εχει τη δυνατοτητα να κανει την μετρηση θα βοηθησει. Μετρηστε το αριστερο κλικ και το δεξι, μιας και σε αρκετα ποντικια το δεξι είναι πιο "ελαφρυ". Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω την μέτρηση, αλλά νομίζω ότι το δεξί κλικ και σε αυτό το mouse είναι "ελαφρύτερο", για την ακρίβεια νιώθω αισθητή διαφορά αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι δεν είναι placebo.
saks80 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 εμενα ακομα και τωρα κανονικα 14.49 το βγαζει.εβαλα τωρα παραγγελια χωρις να την ολοκληρωσω βεβαια και το βγαζει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα