saks80 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Στο κουτι στην βαση πανω στο barcode γραφει Model: V3(activated, Black) Λογικα το activated το θεωρουν για το Α. αυτο γραφει.μεσα το κουτι ειχε μονο ενα πανακι καθαρισμου και ενα καρτελακι για να κανω download το λογισμικο απο τη σελιδα τους.δεν επρεπε να εχει μεταλικα κουμπωματα για κατω?
vrwmiaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ωπα τι παιζεται εδω?για το 5 ευρω αλλαξαν μοντελο?εβαλα αρκετα βιντεο αλλα αυτα τα ποδαρακια δεν τα εχω δει καπου ,τι ειναι αυτα?
saks80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ωπα τι παιζεται εδω?για το 5 ευρω αλλαξαν μοντελο?εβαλα αρκετα βιντεο αλλα αυτα τα ποδαρακια δεν τα εχω δει καπου ,τι ειναι αυτα? δεν ξερω.υποτθεται οτι το v3a θα ειχε κατι παραπανω μεσα στο κουτι για τα 5 ευρω συν που κοστιζει.αυτο ειναι ιδιο με το V3 που το εδιναν 14.5.
Chief90 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 δεν ξερω.υποτθεται οτι το v3a θα ειχε κατι παραπανω μεσα στο κουτι για τα 5 ευρω συν που κοστιζει.αυτο ειναι ιδιο με το V3 που το εδιναν 14.5. μα δινει ειπαμε τα software
saks80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 μα δινει ειπαμε τα software το software ετσι κιαλλιως μπαινεις στη σελιδα τους και το κατεβαζεις.το εξτρα δηλαδη ειναι το καρτελακι που εχει μεσα και σου λεει σε πιο site να μπεις
vrwmiaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Άρα δεν έχει πόδια έτσι;5 ευρώ για ένα καρτελάκι....τουλάχιστον να αξίζει το ποντίκι
saks80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Άρα δεν έχει πόδια έτσι;5 ευρώ για ένα καρτελάκι....τουλάχιστον να αξίζει το ποντίκι προσωπικα δεν με βολεψε καθολου.αρκετα βαρυ και αβολο στο χερι.θα το αλλαξω μαλλον.
Chief90 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 το software ετσι κιαλλιως μπαινεις στη σελιδα τους και το κατεβαζεις.το εξτρα δηλαδη ειναι το καρτελακι που εχει μεσα και σου λεει σε πιο site να μπεις εχω την εντύπωση οτι στο φθηνό mouse πρέπει να το αγοράσεις για να ενεργοποιηθει ... Δεν ειναι μονο να το κατεβασεις .Διορθώστε με αν κάνω λαθος .
jimcat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν ξερω αν ειναι θεμα συνήθειας αλλα κ μενα μου φανηκε κ βαρυ κ μεγαλο...μου πιαστηκε το χερι..!
georsev Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Συνήθεια είναι μια χαρά είναι το ποντικάκι.Με αυτά τα λεφτά τσίχλες περνεις μόνο η κάποιο γελοιο ποντίκι...
SilverVAR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 εγώ είχα το razer diamondback 3g και το νίωθω ακριβώς ίδιο δεν με κούρασε οσο για το software υπαρχει σπασμένο
micahel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 πριν 40 λεπτα sms απο το eshop για παραλαβη του V3 με τα 15 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα