epipolaios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εχω Cyta 19ε το μηνα 8mbps (υποτειθεται) προσφατα ηρθαν απ την hol κ μου παν για 20ε με 24 mbps kai 300' προς σταθερα κινητα.αλλα ενας φιλος μου ειχε αρκετα προβληματα με την hol.Απ την αλλη me th cyta δεν ειχα,αν εξαιρεσουμε οτι μεχρι να κανουν τη συνδεση στη σωστη διευθηνση την ειχαν κανει σε δυο διαφορετικα σπιτια σ αλλες πολυκατοικιες
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μαλλον δεν εφταιγεε η Cyta που εγινε σε αλλη πολυκατοικια.γιατι το αιτημα παει στον οτε εκτος αν ειχαν γραψει κατι λαθος. β.ειναι μεχρι 24 και οχι 24.μπορει η γραμμη σου να μην παει παραπανω απο 6.θελουμε τα χαρακτηριστικα της γραμμης,το μονο καλο θα γλυτωσεις απο την voip τηλεφωνια που δεν σε αφηνει να αλλαξεις ρουτερ.ρουτερ λογικα θα σου δωσουν zte οποτε πηγαινε αγορασε απο τωρα κατι καλυτερο
epipolaios Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 χαρακτηριστικα γραμμης? υ.γ εννοειται πως ειναι μεχρι 24 mpbs κ οχι 24 mpbs
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 χαρακτηριστικα γραμμης? υ.γ εννοειται πως ειναι μεχρι 24 mpbs κ οχι 24 mpbs attenuation,margin,ποσο συγχρονιζεις
journeyman77 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 συνεχίζω το θέμα γιατί είμαι σε φάση μετακόμισης (εντελώς έκτακτης!) και θέλω να δω τι θα βάλω στο νέο σπίτι. Τώρα είμαι με HOL και πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα της υπηρεσίας (19€/μήνα χωρίς σταθερά/κινητά και έως 24άρα γραμμή ίντερνετ). στην Cyta που πήγα σήμερα να κάνω την αίτηση (βλακεία μου γιατί επέλεξα με γνώμονα το κόστος μεταφοράς/ενεργοποίησης που είναι 20€ σε σχέση με τα 50€ της HOL και τα 70€ της Forthnet), δεν μου είπαν για Voip τηλεφωνία και ότι χρειάζεται να είναι μόνο το δικό τους ρούτερ πάνω... Η προσφορά τους είναι 22€/μήνα με απεριόριστα σταθερά, 300' κινητά και έως 24Mbps που απ'ότι μου είπε ο υπάλληλος εκεί, στο μέρος που μετακομίζω θα πιάνει περίπου 8... με συμβόλαιο 2 χρόνων. Ρωτώ λοιπόν αν κάποιος insomniacείναι από Πάτρα και ξέρει: φεύγω από Λεύκα και πάω Παραλία. Μπορεί να μου προτείνει κάποιο πάροχο βάση (αποδεδειγμένης) εμπειρίας? Το θέμα του κόστους μεταφοράς/ενεργοποίησης, θα το δω ξεχωριστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 οτι παροχο και να βαλεις το βασικο θεμα ειναι η αποσταση και ο χαλκος.απο εκει και περα ναι το κακο της cyta ειναι το voip.οχι επειδη ειναι voip αλλα επειδη σε δεσμευει με το δικο της ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα