Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω καποιο ιεκ που να μπορω να μαθω προγραμματισμο  καλυτερα ,ειμαι αποφοιτος επαλ και ξερω pascal ,visual basic και  mysql  θελω να επεκταθω παραπανω σε αυτες αλλα και να μαθω και αλλες γλωσσες οπως java,c,c++ ξερω οτι με τον να τελιονεις μια σχολη δεν σε κανει προγραμματιστη  πρεπει να κατσεις κατω μονος και να μαθεις  ομως πρεπει να παρω απο καπου τα εφοδια για να αρχισω

Δημοσ.

αν θέλεις iek υπάρχουν δημόσια με ειδικότητες τεχνικός internet ή τεχνικός δικτύων υπολογιστών

Δημοσ.
  Στις 25/5/2014 στις 6:34 ΜΜ, itsmeviz είπε

ψαχνω καποιο ιεκ που να μπορω να μαθω προγραμματισμο  καλυτερα ,ειμαι αποφοιτος επαλ και ξερω pascal ,visual basic και  mysql  θελω να επεκταθω παραπανω σε αυτες αλλα και να μαθω και αλλες γλωσσες οπως java,c,c++ ξερω οτι με τον να τελιονεις μια σχολη δεν σε κανει προγραμματιστη  πρεπει να κατσεις κατω μονος και να μαθεις  ομως πρεπει να παρω απο καπου τα εφοδια για να αρχισω

Ξενύχτια, κάψιμο και ξενύχτια! Άντε κανένα ΙΕΚ για "κατεύθυνση". Αυτά αν θέλεις να γίνεις προγραμματιστής. Αλλά, δεν πιστεύω ότι είσαι σε θέση να ξέρεις ακόμη τι θέλεις. Οπότε προτείνω κάποιο από τα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Μπορεί να αλλάξεις απόψεις. ;)

Δημοσ.
  Στις 25/5/2014 στις 7:08 ΜΜ, dimitrisOP είπε

θες να ασχοληθεις καθαρα με προγραμματισμο?

ναι καθαρα 

Στις 25/5/2014 στις 8:55 ΜΜ, gon1332 είπε

Ξενύχτια, κάψιμο και ξενύχτια! Άντε κανένα ΙΕΚ για "κατεύθυνση". Αυτά αν θέλεις να γίνεις προγραμματιστής. Αλλά, δεν πιστεύω ότι είσαι σε θέση να ξέρεις ακόμη τι θέλεις. Οπότε προτείνω κάποιο από τα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Μπορεί να αλλάξεις απόψεις. ;)

τει και αει δεν το βλεπω θελει μορια και μονο προγραμματισμο μπορω να γραψω στης πανελλαδικες απο τα αλλα δεν ξερω τιποτα

Δημοσ.
  Στις 25/5/2014 στις 10:03 ΜΜ, harris78 είπε

Χωρίς καλά μαθηματικά, δεν υπάρχει προγραμματισμός..

δεν ειμαι και τελιος ασχετος αλλα οχι τοσο καλος

Δημοσ.
  Στις 25/5/2014 στις 10:03 ΜΜ, harris78 είπε

Χωρίς καλά μαθηματικά, δεν υπάρχει προγραμματισμός...

Care to elaborate στο καλά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...