stavrakas92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μετά απο φορμάτ που έκανα σε λαπτοπ φίλου,το λαπτοπ άρχισε να κλείνει απο θερμοκρασία. Το λάπτοπ ειναι το Dell inpiron N5010,το εκανα φορμάτ και περασα τα drivers απο το CD που εχει το λαπτοπ μαζι,συν τους 13.9 απο το site της AMD. Πιθανόν να εβαλα κατι παραπάνω ή κατι λιγότερο απο drivers,απο το site της dell,μπορει να μου πει καποιος που γνωρίζει ποια drivers ειναι απαραίτητα-προτεινόμενα(δεν νομιζω οτι χρειαζονται ολα οσα λεει recomended); http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/Product/inspiron-15-intel-n5010
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Να έκανες κατι λάθος σε επίπεδο software ωστε να ανεβάζει θερμοκρασίες που κλείνει το laptop λίγο δύσκολο μου φαίνεται , αν μπορεις να μπεις στα windows δες λιγο θερμοκρασίες με hwmonitor
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εκτός αν δεν είχε drivers κάρτας γραφικων πριν το φορμάτ οπότε η κάρτα θα κοιμόταν. Και τώρα δουλεύει σωστά αλλά λόγω στουπώματος από σκόνη δε θα ψύχεται σωστά. 2
stavrakas92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Αυτο που λεει ο νικος πιστευω και εγω,αλλα ειπα μηπως,θα δοκιμασω να το καθαρισω μια.
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Το συναντησα πριν κάνα μήνα σε φίλου το λάπτοπ που του έκανε μόνος φορμάτ και μετά δεν έβαλε τίποτε από drivers. Όταν το έφτιαξα εγώ το λάπτοπ ζεμάταγε και κάποια στιγμη έκλεισε αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ περαιτέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα