doodlemat Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα σκεφτόμουν οτι δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία σε στυλ netflix στην Ελλάδα (εαν εξαιρέσεις της HOL το video club) και αναρωτιέμαι το γιατί. Σε συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης μου, θα ήθελα να μάθω και τι παίζει με τα πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα με τις ταίνιες, καθώς και ποιος τα διαχειρίζεται. Και τέλος έαν υπάρχει και κάποιος ιδιοκτήτης video club ώστε να μας πει και κόστος αγοράς δικαιωμάτων! Περιμένω τις γνώμες σας πάνω στο θέμα...
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Είναι πολύ μικρή η αγορά της ελλάδας ( = είναι ήμαστε όλοι πειρατές) οπότε δεν βγάζει εύκολα λεφτά μια εταιρία με τέτοια υπηρεσία. Το κάθε στούντιο διαχειρίζεται μόνη της τα δικαιώματα για της ταινίες της ή θέτει αντιπρόσωπο κάποιο μεγάλο διανομέα σε όποια χώρα. «τι παίζει με τα πνευματικά δικαιώματα στην Ελλάδα με τις ταίνιες» Τι εννοείς;;;Ό,τι παίζει παντού παίζει και εδώ, για αυτό και λέγεται διεθνές δίκαιο.
king2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δεν νομιζω οτι ειμαστε ολοι πειρατες.Απο οταν εβαλα nova και επειτα ote tv σταματησα και να κατεβαζω ταινιες.Τωρα για κανα streaming μεσω xbmc ολοι θα χρησιμοποιησουμε για ξενες σειρες η καμια καινουργια ταινια αλλα γενικα μια χαρα υπερκαλυπτουν τον περισσοτερο κοσμο τα ote tv/nova.Και εισαι και νομιμος.
doodlemat Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ και έχουν ανοίξει πολλά site για να βλέπεις ταινίες online (βλέπε πχ gamato & teniesonline). Όλοι αυτοί σαφώς και είναι παράνομοι, αλλά πως και ΔΕΝ έχουν κλείσει απο καμία εταιρία πνευματικών δικαιωμάτων; Αυτό που ρωτάω με τα πνευματικά δικαιώματα, είναι για να ανοίξεις ένα video club και να αρχίζεις να ενοικιάζεις ταινίες, πρέπει να έχεις πληρώσει για τα πνευματικά δικαιώματα. Σωστά; Αυτό που θέλω να μάθω, είναι σε τι πόσα κυμαίνονται οι άδειες ή όπως άλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Κατά την γνώμη μου, μια υπηρεσία σαν την netflix και στην Ελλάδα θα τράβαγε κάποιους απο εμάς τους "πειρατές".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα