Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αφου περασα στο note2 νεα ρομ, μετα απο αρκετη ταλαιπωρια http://www.insomnia.gr/topic/527891-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CF%83%CE%B5-note2/νομιζα οτι ειχα τελειωσει.

Εχθες ομως εβαλα για πρωτη φορα μετα την αναβαθμιση ακουστικα να ακουσω μουσικη. Ο ηχος ηταν χαλια. Ηταν σαν να παιζει το vol. στο 2, μονο ψιλες και πολλα παρασιτα. Δηλαδη δεν καταλαβαινα ποιο τραγουδι επαιζε. Φυσικα δοκιμασα και αλλα ακουστικα και αλλες εφαρμογες (radio,youtube,spotify). Χαλια... Ενω οταν παιζει απο το μεγαφωνο παιζει κανονικοτατα.

Μπορει να ειναι θεμα software και να εχει να κανει με την αναβαθμιση ή μπορει να ειναι θεμα hardware και απλα ετυχε να το παθει σχεδον με την αλλαγη ρομ? τι να κανω?

Δημοσ.

Δύσκολο να έπθε βλάβη η θύρα την ίδια μέρα που άλλαξες ROM. Άλλα ακουστικά δοκίμασες, οπότε λογικά φταίει η ROM. Δοκίμασε να βρεις κάποιο topic για τη συγκεκριμένη ROM και να δεις αν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εγινε την ιδια μερα. Την ρομ εγω την εχω περασει καμια 10ρια μερες. Ακουστικα ομως ειχα να βαλω κανα μηνα. Για αυτο δεν μπορω να ταυτοποιησω οτι μπορει να φταιει η ρομ.

Ακουστικα αλλα εχω δοκιμασει. Η ρομ ειναι η γαλλικη 4.4.2

Δημοσ.

Ρε παιδια ακουστε ενα περιεργο. Ισως είναι θεμα software τελικά. Όταν κανω επανεκινηση τελικά δουλευουν μια χαρά. Μετά από κάποιες ώρες, πάλι πρόβλημα

Δημοσ.

Ρε παιδια ακουστε ενα περιεργο. Ισως είναι θεμα software τελικά. Όταν κανω επανεκινηση τελικά δουλευουν μια χαρά. Μετά από κάποιες ώρες, πάλι πρόβλημα

Bug είναι,δοκίμασε να ξανά κανεις εγκατάσταση την rom(όχι restore,όλη την διαδικασία από την αρχή)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...