Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συμφορουμιτες,εδω και κανενα χρονο περιπου χρησιμοποιω την συγκεκριμενη κεραια για ιντερνετ http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5265για να κλεβω απο την γειτονια. Δεν λεω τιμιο μηχανηματακι αλλα δεν πιανω αυτα που θελω. Ετσι με την σειρα μου αγορασα μια κεραια 24 dbi μπας και δω ασπρη μερα. Το κακο ειναι δεν μπορω να την συνδεσω πανω στο Kinamax διοτι εχει υποδοχη που βιδωνει η κεραια που πηρα ενω στο kinamax η κεραιες εμπαιναν αν τις εσπρωχνες. Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποιο εξαρτημα να παρω ωστε να συνδεσω την καινουρια κεραια των 24 dbi και να αφησω στην ακρη την παλια. επισυναπτω φωτος απο την κεραια απο κατω και το τελικο που βιδωνει ωστε να δειτε και να μου προτεινετε τιποτα για να κανω δουλεια μου. ευχαριστω

Δημοσ.

κλεβεις ε? δλδ εν ολιγοις δηλωνεις τον εαυτο σου κλεφτη και ζητας και βοηθεια......... μαστααα.

Δημοσ.

Ήρεμα ρε παιδιά, το παλικάρι το πολύ πολύ να χει χακάρει κανα wep, δεν καταλαβαίνω προς τι η επίθεση. Επειδή γίνεται χαμός με τα κονέκτορς/αντάπτερς για coaxial, Θάνο άκου τι θα κάνεις : θα πάρεις κοντά την αντένα και την κάρτα που έχεις και θα πας σε ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά να σου δώσει τον κατάλληλο αντάπτορα. Αν δεν έχει πάρε τον αντίστοιχο κονέκτορα της κάρτας και φτιάξε το καλώδιο με το νέο βύσμα και είσαι τζέτ, απλά εκεί παίζει η πιθανότητα να είναι πρεσαριστός. Αν δεν έχει καθόλου βγάλε φωτό να σου πούμε να παραγγείλεις απ το νέτ.

• Like 1
Δημοσ.

το καλώδιο που κρατάς λέγετε SMA conecter  και ειναι θηλυκό.

να πας εκει που κανουν κεραιες και δορυφορικές φιλε μου εχουν οτι θελεις

• Like 1
Δημοσ.

Ο ακροδέκτης δεν είναι SMA Female (θηλυκό) αλλά RP-SMA (Reverse Polarity) Male (αρσενικό).

Τώρα όσον αφορά τον ακροδέκτη που θα κουμπώνει στον usb adapter, εξαρτάται τον τύπο. Χωρίς να μας δίνεις εικόνα και καθώς υπάρχουν διάφοροι δεν μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά.

Καλύτερα ακολούθησε την συμβολή του @archsatan, να πας σε μαγαζί με ηλεκτρονικά.

Πέραν αυτών, ο usb αντάπτορας έχει 2 omni κεραίας και εσύ θέλεις να συνδέσεις 1 κατευθυντική.

Έχεις δώσει περίπου 80€ ενώ άνετα με τα ίδια λεφτά θα είχες κανονικό εξωτερικό Access Point.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. θα παω αυριο πρωι σε ενα συνοικιακο καταστηματακι που φτιαχνει τηλεορασεις και τα σχετικα να ρωτησω. οσο για τα παιδια παραπανω που ειχαν διαθεση να μου την 'πουνε' δεν νομιζω να κανω κανενα εγκλημα.Ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος.Μαλλον θα επρεπε να ισχυριστω οτι θα μπαινω απ το ελευθερο wifi του δημου μου για να με βοηθησει καποιος φανταζομαι,,εεε?:) Oπως και να χει οταν εχεις 40 δικτυα στην γειτονια με το 'μαμα΄ κλειδι δν ειναι και πυρηνικη φυσικη να το βρεις. εξαλλου παλιοτερα δουλευα και aircrack για wpa οταν σπουδαζα γιατι τον γειτονα που επιανα με 97% ειχε αλλαξει κλειδι :)

παραθετω φωτος των ακροδεκτων που εχει η κεραια οταν την ειχα αγορασει. οσο για το ποσο βγηκε λιγο πανω απο 50 ευρω αν θυμαμαι καλα. 34 ευρω το kinamax και ενα 10ευρω που πηρα την κεραια συν τα μεταφορικα. στο αμεσο μελλον οντως σκεφτομαι για εξωτερικο access point αλλα προς το παρων δεν παιζει μια!

<br>http://s10.postimg.org/xulwihe2x/20140529_160111.jpg</br>

<br>http://s29.postimg.org/5saghlpdz/20140529_160130.jpg</br>

<br>http://s15.postimg.org/qr3lnw3qj/20140529_160139.jpg</br>

<br>http://s28.postimg.org/cq3ymep59/20140529_160255.jpg</br>

<br>http://s21.postimg.org/60727d29j/20140529_160316.jpg</br>

Δημοσ.

τον γειτονα που επιανα με 97% ειχε αλλαξει κλειδι :)

Τον παλιοτσόγλανο... :shock:  :shock:  :shock:

Αν για την κεραία εννοείς καινούρια και όχι πχ used από κάποια αγγελία μπορείς να παραθέσεις το link? :)

Δημοσ.

Αν και η φωτογραφίες που έβαλες θέλουν μεγεθυντικό φακό, νομίζω ότι η άλλη άκρη πρέπει και αυτή να είναι RP-SMA Male.

Τουλάχιστον αυτό βλέπω από την αποσπώμενη κεραία. Το βύσμα που έχει ήδη πάλι θα το χρειαστείς, καθώς παίζει τον ρόλο αντάπτορα μεταξύ usb και κεραίας.

Άλλο ένα πρόβλημα που έχεις είναι η απόσταση μεταξύ usb και κεραίας. Με usb προέκταση το πολύ να παίξει έως 5 μέτρα.

Στο WiFi κάνουμε χρήση μικρού μήκους RF καλωδίου (μέχρι 1 μέτρο) και αν θέλουμε μεγαλύτερα μήκη πάμε σε λύση καλωδίου χαμηλής απώλειας με το αντίστοιχο κόστος.

Δημοσ.

Αν και η φωτογραφίες που έβαλες θέλουν μεγεθυντικό φακό, νομίζω ότι η άλλη άκρη πρέπει και αυτή να είναι RP-SMA Male.

Τουλάχιστον αυτό βλέπω από την αποσπώμενη κεραία. Το βύσμα που έχει ήδη πάλι θα το χρειαστείς, καθώς παίζει τον ρόλο αντάπτορα μεταξύ usb και κεραίας.

Άλλο ένα πρόβλημα που έχεις είναι η απόσταση μεταξύ usb και κεραίας. Με usb προέκταση το πολύ να παίξει έως 5 μέτρα.

Στο WiFi κάνουμε χρήση μικρού μήκους RF καλωδίου (μέχρι 1 μέτρο) και αν θέλουμε μεγαλύτερα μήκη πάμε σε λύση καλωδίου χαμηλής απώλειας με το αντίστοιχο κόστος.

θα ανεβασω αυριο φωτος σε κανονικη αναλυση διοτι για καποιο λογο βγηκαν μικρες. 

περι αποστασεως που λες,στην κεραια usb που εχω και χρησιμοποιω τωρα,το μηκος του καλωδιου ειναι περιπου 40 ποντους και την συνδεω σε usb 3 θυρα. Απο κει και περα το μηκος του καλωδιου της κατευθυντικης ειναι περιπου 1.5 με 2 μετρα. δεν γνωριζω τη ποσοστο απωλειας θα εχω μιας και δεν ειμαι ειδικος στο συγκεκριμενο κομματι στο θεμα hardware,γιαυτο ψαχνω μια λυση για το 'εγκλημα' που κανω:)

Δημοσ.

Εντάξει για τέτοια απόσταση δεν θα έχεις θέμα.

Απλά μου φαίνεται παράξενο να έχεις απόσταση μόνο 3 μέτρα από τον υπολογιστή ως την κεραία, εκτός κι αν δουλεύεις στο μπαλκόνι.

Δημοσ.

Αν για την κεραία εννοείς καινούρια και όχι πχ used από κάποια αγγελία μπορείς να παραθέσεις το link? :)

μεταχειρισμενη την πηρα φιλε αλλα ηταν αχρησιμοποιητη ουσιαστικα. νομιζω κοντα στο 30-40 αρι παιζουν στο σκρουτζ

Εντάξει για τέτοια απόσταση δεν θα έχεις θέμα.

Απλά μου φαίνεται παράξενο να έχεις απόσταση μόνο 3 μέτρα από τον υπολογιστή ως την κεραία, εκτός κι αν δουλεύεις στο μπαλκόνι.

το pc ειναι ακριβως κατω απο το παραθυρο οποτε εχω το kinamax εξω απο το παραθυρο. εχω βρει και τροπο πως να στερεωσω την κατευθυντικη σε αποσταση περιπου 1 μετρο απο την usb καρτα. οποτε η αποστασεις ειναι μηδαμινες και δεν ξερω τι απωλεια θα εχω

Δημοσ.

το pc ειναι ακριβως κατω απο το παραθυρο οποτε εχω το kinamax εξω απο το παραθυρο. εχω βρει και τροπο πως να στερεωσω την κατευθυντικη σε αποσταση περιπου 1 μετρο απο την usb καρτα. οποτε η αποστασεις ειναι μηδαμινες και δεν ξερω τι απωλεια θα εχω

Για 2 μέτρα RF καλώδια μαζί με τους ακροδέκτες, στη χειρότερη περίπτωση θα έχεις 5dB απώλεια (λογικά ~3dB).

Δεν θα έχεις πρόβλημα καθώς έχεις μεγάλο κέρδος από την κεραία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...