Προς το περιεχόμενο

Βραχύς χαλινός πέους και επέμβαση

funbreaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά,

Η δικιά μου ερώτηση επί του θέματος είναι,  πως είναι το "κεφάλι" μετά την επέμβαση όταν δεν είναι σε στύση. Δηλαδή είναι μονίμος έξω ή καλύπτεται. Πάντα μιλάω για την περίπτωση που δεν είναι σε στύση.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μονίμως έξω.

Πω! Απλά υποθετω πως θα είναι λίγο ενοχλητική η αίσθηση όταν θα ακουμπά στο εσώρουχο και γενικότερα. Μαλλόν έχει συνηθίσει αλλιώς το δικό μας "μέσα" τόσα χρόνια...

Μονίμως έξω.

Υπάρχει και η μερική περιτομή στην οποία το κεφάλι είτε καλύπτεται απο δέρμα ολοκληρωτικά είτε μερικώς (εξαρτάται απο το που θα κρίνει ο γιατρός πως πρέπει να αρχίσει η περιτομή) 

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα επέμβαση βραχύ χαλινού με laser (ή διαθερμία) πριν 6 μέρες . Την τέταρτη μέρα (Παρασκευή) είχα αιμμοραγία . Σήμερα Κυριακή είμαι καλύτερα. Ο γιατρό μου είπε να βάζω fucidin (αλοιφή) για μία εβδομάδα δηλαδή αύριο είναι η τελευταία μέρα που μπορώ να βάλω αλοιφή. Μετά μπορώ να πλένω την περιοχή κανονικά? Έχει κάποιος καλύτερες οδηγίες από τι δικές μου? Τι κάνουμε μετεγχειριτικά?

Επεξ/σία από vasos85

Καλησπέρα παιδιά,είχα κι εγώ ενοχλήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή(από ήπιες μέχρι και αρκετά επώδυνες) και επειδή υποπτεύθηκα ότι έχω πρόβλημα με το χαλινό επισκεύθηκα ουρολόγο σε μεγάλο κεντρικό δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής.(Παραδόξως σε αντίθεση με άλλες ειδικότητες το ραντεβού κλείστηκε μετά από 5 μέρες,ενώ μου έχουν τύχει και 3 μήνες για καρδιολόγο!!!)
Η επίσκεψη όμως δε μου "γέμισε το μάτι".
Μετά την εξέταση επιβεβαίωσε ο γιατρός ότι έχω βραχύ χαλινό(είπε μάλιστα ότι ήταν και ερεθισμένος) και πρότεινε την επέμβαση.
Στις ερωτήσεις μου όμως για την επέμβαση στην αρχή δεν απαντούσε καν λέγοντας τι θέλεις να σου πω χειρουργείο είναι,ύστερα έκαναν πλακίτσα με 2 άλλους γιατρούς του στυλ(μπορεί να κόψουμε και κανά κομμάτι,θα βλέπουμε από το βιβλίο εκείνη την ώρα τι θα κάνουμε,θα δούμε εκείνη την ώρα και είναι δικό σου θέμα αν γίνει λάθος και κόψουμε κομμάτι κ.α.) και όταν απάντησε "σοβαρά" μου είπε ότι είναι χειρουργείο και πως δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα,αφού και στα ιατρικά ιστορικά έχουν παρατηρηθεί έως και θανάτοι.
Στην ερώτησή μου αν θα γίνει με laser ή αλλιώς μου απάντησε "Τι είναι αυτά που λες τώρα,πως σου ήρθε αυτό με νυστέρι γίνονται αυτά δεν υπάρχει laser.".
Του είπα ότι έχω διαβάσει ότι γίνεται και με laser και μου απάντησε "Εγώ είμαι ουρολόγος γιατρός τόσα χρόνια,ξέρω καλύτερα.Ποτέ μην ακούς αυτά που λένε στο Internet.Αυτό γίνεται με νυστέρι,οτιδήποτε άλλο είναι αμφισβητίσιμο."
Μου είπε ότι μετά το χειρουργείο θα έκανα 10-15 ανάρρωση και μου πρότεινε να πάω την άλλη μέρα ακριβώς να το κάνω.
Εγώ αρνήθηκα γιατί μου ήρθε πολύ απότομο αυτό και τώρα λέει θα το κάνουμε τον Αύγουστο,όταν γυρίσει από τις διακοπές του.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό αξιόπιστο που να κάνει τέτοιου είδους επεμβάσεις(δημόσιο ή ιδιώτη) και πόσο περίπου θα κοστίσει μια τέτοια επέμβαση και αν μπορούν να δημιουργηθούν σοβαρές επιπλοκές μετά την επέμβαση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,είχα κι εγώ ενοχλήσεις κατά τη σεξουαλική επαφή(από ήπιες μέχρι και αρκετά επώδυνες) και επειδή υποπτεύθηκα ότι έχω πρόβλημα με το χαλινό επισκεύθηκα ουρολόγο σε μεγάλο κεντρικό δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής.(Παραδόξως σε αντίθεση με άλλες ειδικότητες το ραντεβού κλείστηκε μετά από 5 μέρες,ενώ μου έχουν τύχει και 3 μήνες για καρδιολόγο!!!)

Η επίσκεψη όμως δε μου "γέμισε το μάτι".

Μετά την εξέταση επιβεβαίωσε ο γιατρός ότι έχω βραχύ χαλινό(είπε μάλιστα ότι ήταν και ερεθισμένος) και πρότεινε την επέμβαση.

Στις ερωτήσεις μου όμως για την επέμβαση στην αρχή δεν απαντούσε καν λέγοντας τι θέλεις να σου πω χειρουργείο είναι,ύστερα έκαναν πλακίτσα με 2 άλλους γιατρούς του στυλ(μπορεί να κόψουμε και κανά κομμάτι,θα βλέπουμε από το βιβλίο εκείνη την ώρα τι θα κάνουμε,θα δούμε εκείνη την ώρα και είναι δικό σου θέμα αν γίνει λάθος και κόψουμε κομμάτι κ.α.) και όταν απάντησε "σοβαρά" μου είπε ότι είναι χειρουργείο και πως δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα,αφού και στα ιατρικά ιστορικά έχουν παρατηρηθεί έως και θανάτοι.

Στην ερώτησή μου αν θα γίνει με laser ή αλλιώς μου απάντησε "Τι είναι αυτά που λες τώρα,πως σου ήρθε αυτό με νυστέρι γίνονται αυτά δεν υπάρχει laser.".

Του είπα ότι έχω διαβάσει ότι γίνεται και με laser και μου απάντησε "Εγώ είμαι ουρολόγος γιατρός τόσα χρόνια,ξέρω καλύτερα.Ποτέ μην ακούς αυτά που λένε στο Internet.Αυτό γίνεται με νυστέρι,οτιδήποτε άλλο είναι αμφισβητίσιμο."

Μου είπε ότι μετά το χειρουργείο θα έκανα 10-15 ανάρρωση και μου πρότεινε να πάω την άλλη μέρα ακριβώς να το κάνω.

Εγώ αρνήθηκα γιατί μου ήρθε πολύ απότομο αυτό και τώρα λέει θα το κάνουμε τον Αύγουστο,όταν γυρίσει από τις διακοπές του.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό αξιόπιστο που να κάνει τέτοιου είδους επεμβάσεις(δημόσιο ή ιδιώτη) και πόσο περίπου θα κοστίσει μια τέτοια επέμβαση και αν μπορούν να δημιουργηθούν σοβαρές επιπλοκές μετά την επέμβαση.

Πως μου την σπάνε κάτι τέτοιοι παπάρες στην δημόσια υγεία που εξαντλούν όλο το άθλιο χιούμορ τους πάνω στην αγωνία του ασθενή.

Να έχεις το πρόβλημα σου και παράλληλα να σου λέει ο άλλος μαλακίες και να προσπαθείς να εκμαιεύσεις μια σοβαρή απάντηση.

Το έχω συναντήσει πολλές φορές και υποθέτω πως αν είχαν ιδιωτικό ιατρείο θα ήταν πιο μετρημένοι,

Επί του θέματος τώρα,

Επειδή ο συγκεκριμένος μου φαίνεται αρκετά παπάρας, να πας και σε άλλους και δημόσιους και ιδιωτικούς για διασταύρωση διαγνώσεων. Οι ιδιωτικοί μπορεί να θέλουν να σε σφάξουν οπωσδήποτε ωστε να πληρωθούν οπότε να πας και σε δημόσιους.

Εγώ είχα πάει σε 3+3 και είχα ακούσει απ τον καθένα και κάτι διαφορετικό ώσπου τελικά έβγαλα τα συμπεράσματά μου.

Να προσέξεις επίσης μήπως χρειάζεσαι περιτομή και δεν αρκεί η τομή του χαλινού.

Το κόστος κάτω από 200 πιστεύω, ανάλογα τον γιατρό, το αν θα πας σε κλινική κτλ.

Επεξ/σία από funbreaker
  • Like 1

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις,ήμουν σίγουρος ότι γίνεται και με laser οπότε και μόνο από αυτό,που αρνήθηκε ότι υπάρχει τρόπος με laser,θα ψάξω να βρω κάποιον άλλον γιατρό.

• Like 1

Παιδια laser δεν υπαρχει.Υπαρχει διαθερμια που λειτουργει με ρευμα η μπαταρια.η επεμβαση ειναι πολυ ευκολη,θελει 2-3 ραμματα γιατι αλλιως υπαρχει κινδυνος αιμορραγιας κ δεν αφηνει σημαδια η οτιδηποτε αλλο...αυτα σε γενικες γραμμες

Η διαθερμια δεν ειναι λειζερ.επισης νυστερι,ψαλιδι,διαθερμια κανουν την ιδια δουλεια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...