Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι εταιρειες παραγουν,οι χρηστες καταναλονουν.εντοπιζουν λαθοι,οι εταιρειες βελτιονουν.ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Δημοσ.

Αν δεν ανταποκριθεί, τότε είναι κακό του κεφαλιού της μετά όταν θα την πάθει και σίγουρα δεν μπορεί να κλαίγεται μετά, από τη στιγμή που ο άλλος πάει να σε προειδοποιήσει. Πήγε να της το πει, και η apple επέλεξε να τον γράψει, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την κακή νοοτροπία που χαρακτηρίζει αυτήν την εταιρία.

Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτός που θα ¨πάθει" είναι οι χρήστες, τουλάχιστον αυτός που με ενδιαφέρει, για την Apple χέστηκα. Όταν μου πάρουν τα προσωπικά στοιχεία δεν θα μου προσφέρει τίποτα να κατηγορήσω την Apple. Αυτό που με νοιάζει είναι να ΜΗΝ μου τα πάρουν. Και ο παπάρας Ολλανδός βοηθάει στο να μου τα πάρουν.

Το κενό ασφαλείας δε θα έπρεπε να υπάρχει καν, δεδομένου ότι τόσο καιρό η apple μας τα έχει κάνει τσουρέκια για την ασφάλεια του iOS. Τη βλέπουμε την ασφάλεια σήμερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΞΕ-ΧΑ-ΣΤΕ-ΤΟ. 

Αν πιστεύετε ό,τι λέει η κάθε κερδοσκοπική εταιρεία, τότε φταίτε και εσείς που το πιστεύετε. Και πάλι όμως, αυτό ΔΕΝ δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να σας κλέψει.

Φταίει 100000% η Apple. Γιατί; Γιατί η Apple φτιάχνει το iOS και όχι ο hacker.

ΟΚ. Αν μπούνε στο σπίτι σου, να κάνεις μήνυση στον κλειδαρά και στείλεις τα συγχαριτήρια στον κλέφτη.

Δεν είναι η δουλειά του hacker να καλύψει μια εταιρία που τον έγραψε, αλλά είναι δουλειά της Apple να μην αφήνει τέτοια κενά ασφαλείας.

Ναι, είναι δουλειά της Apple και αν δεν την κάνει καλά θα την κρίνουμε εμείς, οι χρήστες και πελάτες της. Ο Hacker δεν έχει καμμία δουλειά, ούτε να την καλύψει ούτε να εκθέσει σε κίνδυνο τους χρήστες και να βοηθάει τους κλέφτες.

Εσύ ποιά πιστεύεις ότι είναι η δουλειά του Hacker; Γενικότερα πιστεύεις ότι το Hacking είναι δουλειά;

Γενικά βλέπω μια αντιμετώπιση του στυλ "δεν φταίω εγώ που σκοτώθηκα, είχα προτεραιότητα, ο άλλος έφταιγε". ΕΣΥ έφταιγες μεγάλε που πιστεύεις ότι στα κολόστενα της Αθήνας, όλοι και πάντα θα τηρούν τις προτεραιότητες. Αυτό όμως ΔΕΝ αφαιρεί την ευθύνη του άλλου που παρανόμησε. Αν σου φαίνεται δύσκολος ο συλλογισμός, σόρυ...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ένα εχω να σας πω αυτοί η άνθρωποι που το έκαναν αυτό βοήθεισαν πόλους αν ήθελε να κανει κατι θα έκανε έχει το site πολυ καιρό on μπορώ να σας πω ότι δουλεύει κανονικά απλά έχει πρόβλημα με τν carrier (πάροχο) που θα το φτιάξουν μεσα στην βδομΔα πίστευα δεν μας ενδιαφέρει ειναι κλέφτες η οχι αυτό που πρέπει να μας νιαζει ειναι ότι βοήθεισαν πολυ κόσμο !! Η διαδικασία ειναι απλή μπορεί να την κανει ο καθένας έκανα ιδει 2 Απο τα 10 που εχω γιατι το site server in off τώρα μπράβο στο insomnia που έκανε ανάρτηση στο θέμα να το μάθουν ολοι!!

Δημοσ.

Αν και διαφωνώ με τις έννοιες παραβίαση και απολαβή-χρήση προϊόντων κλοπής, χαιρετίζω πραγματικά το αποτέλεσμα του duolci γιατί αναδεικνύει ένα σοβαρό προβλημα ασφαλείας.

Αν ο κλειδαράς με διαβεβαιώνει και μου ακριβοπουλά μια απαραβίαστη κλειδαριά έχει ευθύνη των λόγων του. Αν η κλειδαριά παραβιαστεί, πρώτον θα κάνω μήνυση απευθείας στον κλεφτη και δεύτερον θα κράξω-κανω μήνυση στον κλειδαρά για το ελαττωματικό προϊόν που μου πούλησε. Αν ο κλειδαράς αγνοήσει τη γνωστοποίηση της παραβίασης τότε σημαίνει οτι δεν αξίζει να του δίνω τα λεφτά μου. 

Στο δια ταύτα. Η apple θα εχει κάθε δικαίωμα να σκίσει τον duolci αν υποκλέψει δεδομένα από το icloud της apple. 

Είναι κοινή λογική οτι τίποτα δεν είναι απαραβίαστο. Αν εχεις άπειρο χρόνο και τα κατάλληλα εργαλεία είναι σίγουρο οτι θα παραβιαστεί οποιαδήποτε κλειδαρια. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ένα εχω να σας πω αυτοί η άνθρωποι που το έκαναν αυτό βοήθεισαν πόλους αν ήθελε να κανει κατι θα έκανε έχει το site πολυ καιρό on μπορώ να σας πω ότι δουλεύει κανονικά απλά έχει πρόβλημα με τν carrier (πάροχο) που θα το φτιάξουν μεσα στην βδομΔα πίστευα δεν μας ενδιαφέρει ειναι κλέφτες η οχι αυτό που πρέπει να μας νιαζει ειναι ότι βοήθεισαν πολυ κόσμο !! Η διαδικασία ειναι απλή μπορεί να την κανει ο καθένας έκανα ιδει 2 Απο τα 10 που εχω γιατι το site server in off τώρα μπράβο στο insomnia που έκανε ανάρτηση στο θέμα να το μάθουν ολοι!!

Ποιον κόσμο βοήθησαν ακριβώς?! Αυτούς που έκλεψαν iPhone, αυτούς που αγόρασαν κλεμμένα iPhone? Ή αυτούς που δεν θα έπρεπε να έχουν καν iPhone (αν δεν ξέρεις να φτιάξεις ένα id, αν στο φτιάχνει άλλος και δεν σημειώνεις καν τους κωδικούς, αν δεν θυμάσαι ούτε τον κωδικό από το mail σου, αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις ούτε με την apple και να τους στείλεις τα αποδεικτικά που ζητάνε, ε τότε καλύτερα να μην έχεις iPhone και ας το πλήρωσες, χαμένο πάει!) 

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ λέω πως αν δεν υπήρχαν και αυτοί,δεν θα υπήρχε ασφάλεια πουθενά. Η ιστορία μας δειχνει,οτι λόγω κατι τέτοιων λαθων φτιαχτηκαν ειδικά τμηματα σε εταιρίες κολοσούς, για να αποτρέψουν τυχόν λαθη,η να δορθώνουν αυτα που άλλοι φτιάξανε λάθος (όπως και αυτό)τελικά όλα τα σκοτώνει το γράμμα που ανάρτησε.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιον κόσμο βοήθησαν ακριβώς?! Αυτούς που έκλεψαν iPhone, αυτούς που αγόρασαν κλεμμένα iPhone? Ή αυτούς που δεν θα έπρεπε να έχουν καν iPhone (αν δεν ξέρεις να φτιάξεις ένα id, αν στο φτιάχνει άλλος και δεν σημειώνεις καν τους κωδικούς, αν δεν θυμάσαι ούτε τον κωδικό από το mail σου, αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις ούτε με την apple και να τους στείλεις τα αποδεικτικά που ζητάνε, ε τότε καλύτερα να μην έχεις iPhone και ας το πλήρωσες, χαμένο πάει!)

. Υπάρχουν άτονα που αγόρασαν χωρίς να το ξέρουν!! Και άτομα που το έχουν ξεχάσει μην λέτε μλκιες γιατί ενημέρωσαν την αππλε για αυτό απλά τους έγραψε στα @@ της!!! Άρα μόνο η αππλε φτεει
Δημοσ.

. Υπάρχουν άτονα που αγόρασαν χωρίς να το ξέρουν!! Και άτομα που το έχουν ξεχάσει μην λέτε μλκιες γιατί ενημέρωσαν την αππλε για αυτό απλά τους έγραψε στα @@ της!!! Άρα μόνο η αππλε φτεει

Εσύ θα αγόραζες αυτοκίνητο αν δεν υπήρχε η άδεια κυκλοφορίας; Και αν το έκανες και κάτι δεν πήγαινε καλά θα έφταιγε ο κατασκευαστής, ο πωλητής ή εσύ;

Υ/Γ Δεν λέμε μλκίες, την γνώμη μας λέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν αγόρασαν χωρίς να το ξέρουν πάλι αυτοί φταίνε, ας το έψαχναν. Για το αν είναι δικό τους και το ξέχασαν δες πάλι το προηγούμενο ποστ μου, ισχύει η απάντηση που έδωσα. (την apple δε τη συμπαθώ ιδιαίτερα εώς καθόλου αλλά για το συγκεκριμένο πολύ καλά έκανε και έβαλε αυτό το κλείδωμα)

• Moderators
Δημοσ.

Τι θα λεγες να χαλαρωσεις?

Δημοσ.

... έκανα ιδει 2 Απο τα 10 που εχω γιατι το site server in off τώρα μπράβο στο insomnia που έκανε ανάρτηση στο θέμα να το μάθουν ολοι!!

Τώρα που έδωσες το ID και το password σου σ' έναν άγνωστο Hacker, αισθάνεσαι ασφαλής; Η τρύπα της Apple σας μάρανε...

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα που έδωσες το ID και το password σου σ' έναν άγνωστο Hacker, αισθάνεσαι ασφαλής; Η τρύπα της Apple σας μάρανε...

Το επιχείτημα στο επιστρέφω: Ποιος φταίει πιο πολύ αν ενώ σε έχουν προειδοποιήσει οι κλέφτες για την έλλειψη ασφάλειας του σπιτιού σου, εσύ δεν κάνεις τίποτα οπότε ξανάρθουν οι κλέφτες και σου πάρουν μέχρι και τα σώβρακα;;;

Αυτό συνέβη με την Apple τώρα...Αυτή βαραίνει ακέραιη η ευθύνη, γιατί στην τελική οι χάκερ/κλέφτες (για σένα) κάνουν αυτό που προστάζει η φύση τους...Εσύ και η Apple οφείλεται να λάβετε τα μέτρα σας...

Δημοσ.

Το επιχείτημα στο επιστρέφω: Ποιος φταίει πιο πολύ αν ενώ σε έχουν προειδοποιήσει οι κλέφτες για την έλλειψη ασφάλειας του σπιτιού σου, εσύ δεν κάνεις τίποτα οπότε ξανάρθουν οι κλέφτες και σου πάρουν μέχρι και τα σώβρακα;;; 

Αυτό συνέβη με την Apple τώρα...Αυτή βαραίνει ακέραιη η ευθύνη, γιατί στην τελική οι χάκερ/κλέφτες (για σένα) κάνουν αυτό που προστάζει η φύση τους...Εσύ και η Apple οφείλεται να λάβετε τα μέτρα σας...

Με τα παραδείγματα και τους παραλληλισμούς έχουμε ξεφύγει απ' τα δεδομένα της συγκεκριμμένης περίπτωσης. Για να συνεχίσουμε πρέπει να ορίσουμε και να ξεχωρίσουμε τις έννοιες της ενεργητικής και της παθητικής ασφάλειας. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα. Δεν έχουμε και τις απαιτούμενες λεπτομέρειες για να το αναλύσουμε παραπάνω. Είπαμε τις γνώμες μας, κάποιο χαίρονται που έκανε λάθος η Apple, εγώ θεωρώ την κλεψιά ανήθικη πράξη, είτε έχεις προειδοποιήσει είτε όχι... τέλος.

Πάντως το "οι χάκερ/κλέφτες (για σένα) κάνουν αυτό που προστάζει η φύση τους..."  είναι λίγο επικίδυνη σκέψη.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε χαλαρώστε λίγο!!!?το έχετε πάρει πολύ πατριωτικά!!!Από την μια ένα κενό ασφαλείας μπορεί να δημιουργηθεί και στο πιο τέλειο σούπερ ντουπερ υπερσύστημα ασφάλειας!!!απλά η Apple δεν έδωσε βάση και έτσι εκτεθεί τους χρήστες της σε κίνδυνο!!!!!!μέγα λάθος αλλά όλοι εδώ μέσα αφορμές ψάχνετε!!δεν συμπαθώ καθόλου την Apple αλλά παντού μίσος.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...