kostas_2508 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 καλημερα παιδια χτες πηρα στα χερια το νεο μου laptop lenovo g510 (i7 4700mq, amd 8750m, 1tb hdd, 4gr ram http://www.amazon.de/Lenovo-Notebook-4700MQ-5400RPM-schwarz/dp/B00FQLVHK0/ref=sr_1_4/276-9608998-9638953?s=computers&ie=UTF8&qid=1401003582&sr=1-4) και πηγα να αλλαξω τον σκληρο δισκο που ειχε πανω με εναν δικο μου ssd intenso 128gb sata III. οταν τελειωνει η εγκατασταση των windows 7 λιγο πριν μπει για πρωτη φορα στα windows μου βγαζει μπλε οθονη και δεν τελειωνει η εγκατασταση. εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να γυρίσεις το sata mode σε IDE αντί για AHCI από το bios, κάνε την εγκατάσταση και αν όλα πάνε καλά ακολούθα Site: αυτό τον οδηγό για να το γυρίσεις πάλι σε AHCI. Για τους drivers που αναφέρει πρέπει να τους βρεις με το μοντέλο του λάπτοπ σου. Ίσως να δουλέψει και χωρίς να τους περάσεις εσύ αλλά δεν είναι σίγουρο. Edit: (επειδή χτες λόγω ώρας και βιασύνης μου διέφυγε) προσθέτω επίσης: Το cd που χρησιμοποιείς είναι οκ; Αν κατέβασες από το ιντερνετ, ήταν official το .iso; Και επίσης αν κατέβηκε από το ιντερνετ μπορεί κάποιο μέρος του αρχείου να καταστράφηκε, ή να μην γράφτηκε καλά στο cd. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από .::NikoS::.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα