Eirhnaios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καταχρην καλημερα Σκευτικα να αγορασω ενα καλο κουτι και με λιγο googlαρισμα κατελιξα στο 900D το οποιο καινουριο ειναι πανακριβο και μεταχειρισμενο δεν το πουλαει κανεις! Οποτε σκευτικα να παω στο αδερφακι του το 800D που πιστευω οτι ειναι αξισου καλο! Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για αυτο το κουτι και αν εχει καλο airflow!? Απο χωρους ειναι τεραστιο οποτε δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα! Και αν αυτο το κουτι δεν το θεωρείται καλο η οτιδηποτε αλλο προτεινετε μου καποιο εσεις!! Υ.Γ. : Θελω το τροφοδοτικο να ειναι σε ξεχωριστο θαλαμο οπως στο 800-900D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καλημέρα... Λοιπόν, το έχω το κουτί εδώ και 2 μήνες περίπου (μτχ. το πήρα, με αρκετές βελτιώσεις από τον προηγούμενο κάτοχο), οπότε ας πω τη γνώμη μου... Ναι, έχει χώρους -τεράστιους χώρους. Χώρους για οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα: 1) Εκτός κι αν είναι νεώτερο revision (για καινούριο μιλάμε πάντα, έτσι?) και το έχουν αλλάξει, να ξέρεις πως το SSd/HDD cage έχει SATA2 πλακέτα με ότι αυτό συνεπάγεται. 2) Αντίστοιχα, οι USB μπροστά, είναι 2 κι όχι 3(superspeed) -πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγής (στο δικό μου, ο προηγούμενος είχε αλλάξει και τα 2 προαναφερθέντα σε ver3 με δικά του έξοδα, τρελλό +). 3) Πάνβαρο (αναμενόμενα...). Με τόσο μέταλλο, θα περίμενα για να είμαι ειλικρινής καλύτερη αντοχή στη χρήση. Τα πλαϊνά δεν κουμπώνουν/εφαρμόζουν πλέον τόσο καλά (μη φανταστείς κάτι τρομακτικό, αλλά 2-3 χιλιοστά πετάγεται και που και που τρίζει λόγω συντονισμού). 4) Το σοβαρότερο: Απαράδεκτη ροή αέρα! Ναι είναι τεράστιο το κουτί οπότε έχει κενούς χώρους και δεν ζεσταίνεται, αλλά... Μπροστινή είσοδος αέρα δεν υπάρχει, όπως και από το πλάι. Μόνο από πίσω (που κανονικά θα έπρεπε να είναι exhaust) και απάνω (επίσης για έξοδο κανονικά). Είτε θα κάνεις πατέντα με το plexi (κόψιμο/τρύπημα), είτε ετοιμάσου για ζόρια καλοκαιριάτικα σε χώρο χωρίς κλιματισμό. Για να αντιληφθείς: http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-τι-πώς-και-γιατί/?p=53209642 Υπ'οψιν, αυτά που αναφέρω είναι με την Η100i σε push/pull διάταξη...(αν και έχει ανέβει πολύ ο επεξεργαστής και λογικό είναι να ζορίζει). Χτες βράδυ, παράλληλα με τον τελικό ξήλωνα τους κάτω ανεμιστήρες και τους έβαζα στο plexi. Διαφορά δεν είμαι σε θέση να δω, αφού θα είμαι στη δουλειά μέχρι αύριο απόγευμα. Αυτά από εμένα...κάποιοι σχετικότεροι θα σου πουν περισσότερα. Αν και θέλεις κάλυψη στο τροφοδοτικό, κάτι τέτοιο το αποκλείεις? https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=760t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirhnaios Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ευχαριστω πολυ φιλε για τις πληροφοριες !Τα κουτι που μου προτεινεις το αποκλειω γιατι θελω οποσδηποτε χωρισμα!! Σκευτικα και για Air 540 που λενε οτι εχει πολυ καλο airflow!! Μεταχειρισμενο το βρικα στα 130 το 800D ειναι καλη τιμη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δεν μπορώ να σου πω αν είναι καλή τιμή, γιατί δεν ξέρω σε τί κατάσταση βρίσκεται. Κι εγώ τόσο το πήρα, αλλά με τις αλλαγές και τις προσθήκες που σου περιέγραψα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εγω εχω το 540, να σου πω την αληθεια μου ηρθε χτυπημενο απο το visionstudio και το πλεξι ηταν γεματο γρατζουνιες, το βιζιον μου ειπε να παω πισω ολο το κουτι και να περιμενω για καμια βδομαδα παλι να μου φερουν νεο και εγω δεν μπορουσα γιατι καταρχας δεν μενω και διπλα και κατα δευτερον χρειαζομουν το πισι, οποτε εκανα ενα ticket στην κορσερ και μου στειλανε αλλο πλαινο δωρεαν, και κρατησα και το παλιο πλαινο Just in case. Στο λεω για να ξες οτι εχουν καταπληκτικη εξυπηρετηση πελατων στην corsair.Οσο για το κουτι, ειναι τελειο. Καταρχας ειναι ενα απο τα ωραιοτερα κουτια στην αγορα, παρεχει 100% airflow χωρις καλλωδιουρα και το dust filter δεν αφηνει καθολου σκονη μεσα, αρκει να το ξεσκονιζεις 1 φορα το μηνα για να ανοιγουν οι τρυπες. Εγω εδω και 6 μηνες μια φορα εχω καθαρισει μεσα στο κουτι με πιστολακι και ουτε καν ειχε σκονες μεσα. Και χωραει οτι θες μεσα.2 προβληματα εχει ομως το κουτι1. Οι 3.5 σκληροι μπροστα τριζουν ασχημα, πρεπει να κανεις πατεντα και να χωσεις κατι μαλακο απο κατω (Εγω εβαλα ενα κομματι απο παλιο mouse pad).2. Δεν εχει dust filter κατω απο τους σκληρους (οχι πως μπαινει σκονη απο εκει, αλλα καλο θα ηταν αν υπηρχε), εγω σκεφτομαι να αγορασω ενα και να βαλω γιατι ο χωρος για το φιλτρο υπαρχει ειδη, απλα δεν παρεχουν φιλτρο κατα την αγορα του κουτιου, πρεπει να το αγορασεις εσυ μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirhnaios Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 το 750D ειναι καλυτερο απο το 800D ? Εχουν τους ιδιους χωρους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 καταρχάς φίλε μου το 800d ειναι ultra tower και παλιό μοντέλο ενώ το 750 μοντέλο του 2013 και full tower δεν μας έχεις πει τη θα κάνεις με με το κουτί θα βάλεις υδροψυξη η μια h100 που χωράει άνετα σε midi tower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirhnaios Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 οχι φιλε θελω το κουτι για προχωρισω μετα σε αγορα costum υδροψυξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 τοτε απο μένα ενα + στο 750D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirhnaios Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αυτο που με απασχολει ειναι αν εχουν τους ιδιους χωρους!?! Φιλε αιτιολογησε μου για λες 750D ?? Αμα ξερετε και κανενα αλλο κουτι μεχρι 130-140 (μεταχειρισμενο η καινουριο) Full Tower παντα πειτε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα