Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις προάλλες πέτυχα αυτή http://www.skroutz.gr/s/3006174/Samsung-PS60F5500.html στα 949€! Εκθεσιακή ήταν αλλά τη ζήλεψα να πω την αλήθεια! :-)

Τη συγκεκριμένη την έχω εδώ και αρκετούς μήνες. Αγοράστηκε με κύριο κριτήριο τις όσο το δυνατόν περισσότερες ίντσες, χωρίς να χρειάζεται να βάλω ...υποθήκη το αμάξι μου (βλ. 65'' Panasonic)! Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πάντως και η LG που λέει ο φίλος, αν μη τι άλλο είναι πολύ καλό vfm. Αν δεν είσαι ο τρελαμένος με το «απόλυτο» καταναλωτής (όπως εγώ ας πούμε), μια χαρά περίπτωση είναι. Σε σκοτεινό χώρο δε που έχω δει την αντίστοιχη 50άρα σε σπίτι φίλου, δεν ένοιωσα να μού λείπει «ποιότητα» εικόνας, σε σχέση με τη δική μου. Αν είναι διακριτή βλέποντάς τις δίπλα-δίπλα βέβαια, δεν το ξέρω... 

• Like 1
Δημοσ.

Τη συγκεκριμένη την έχω εδώ και αρκετούς μήνες. Αγοράστηκε με κύριο κριτήριο τις όσο το δυνατόν περισσότερες ίντσες, χωρίς να χρειάζεται να βάλω ...υποθήκη το αμάξι μου (βλ. 65'' Panasonic)! Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Πάντως και η LG που λέει ο φίλος, αν μη τι άλλο είναι πολύ καλό vfm. Αν δεν είσαι ο τρελαμένος με το «απόλυτο» καταναλωτής (όπως εγώ ας πούμε), μια χαρά περίπτωση είναι. Σε σκοτεινό χώρο δε που έχω δει την αντίστοιχη 50άρα σε σπίτι φίλου, δεν ένοιωσα να μού λείπει «ποιότητα» εικόνας, σε σχέση με τη δική μου. Αν είναι διακριτή βλέποντάς τις δίπλα-δίπλα βέβαια, δεν το ξέρω... 

Όχι τρελαμένος με τα χαρακτηριστικά δεν είμαι, ψάχνοντας "το απόλυτο" καταλήγεις να χάνεις την ουσία και την ευχαρίστηση νομίζω. Σίγουρα σούπερ θα μου φαινόταν η συγκεκριμένη, αλλά ειδικά αυτή την εποχή αν έδινα ένα χιλιάρικο για tv μέχρι και γω θα έβριζα τον εαυτό μου :-D  (προέχουν άλλα πράγματα, άσε που ούτε καν ταινίες και σειρές δεν βλέπω!)

Δημοσ.

Όχι τρελαμένος με τα χαρακτηριστικά δεν είμαι, ψάχνοντας "το απόλυτο" καταλήγεις να χάνεις την ουσία και την ευχαρίστηση νομίζω. Σίγουρα σούπερ θα μου φαινόταν η συγκεκριμένη, αλλά ειδικά αυτή την εποχή αν έδινα ένα χιλιάρικο για tv μέχρι και γω θα έβριζα τον εαυτό μου :-D  (προέχουν άλλα πράγματα, άσε που ούτε καν ταινίες και σειρές δεν βλέπω!)

Τώρα μόλις διαπίστωσα ότι το «όπως εγώ ας πούμε» που είπα πριν, μπορεί να παρερμηνευθεί. Διευκρινίζω λοιπόν: Εννοούσα «όπως δεν είμαι εγώ». Της ίδιας άποψης μ' εσένα είμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα μόλις διαπίστωσα ότι το «όπως εγώ ας πούμε» που είπα πριν, μπορεί να παρερμηνευθεί. Διευκρινίζω λοιπόν: Εννοούσα «όπως δεν είμαι εγώ». Της ίδιας άποψης μ' εσένα είμαι.

Ναι κατάλαβα ότι αυτό εννοούσες! :-)

Δημοσ.

Πετάμε διφορούμενες έννοιες και μπερδεύουμε τον κόσμο ε; ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πετάμε διφορούμενες έννοιες και μπερδεύουμε τον κόσμο ε; ;)

Ε, τώρα θα με μάθεις εσύ; Αφού ξέρεις τι ύπουλος τύπος είμαι...

• Like 1
Δημοσ.

δεν θα ήταν καλύτερα να στραφω σε πλασμα σε αυτες τις ιντζες? δεν εχουν καλυτερη αποδοση η πλασμα απο τις λεντ σε αυτες τις ιντσες? δεν εχουν και καλυτερη συχνοτητα? 500hz κλπ

Δημοσ.

δεν εχουν και καλυτερη συχνοτητα? 500hz κλπ

Καθαρά μαρκετινίστικο νούμερο.

Το πολύ πολύ, να'χουν 100Hz πραγματικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...