Προς το περιεχόμενο

[laptop] LENOVO ESSENTIAL G510 [i3-4000M/4GB/1TB/ Radeon R5 M230] @ E-Shop - 383.90€ [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το οτι ειναι ~80 ευρω επανω δεν εχει σημασια?

αν εκει ειναι το budget σου κοιτα και αυτο: http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g510-59-406668-156-intel-core-i5-4200m-4gb-1tb-amd-radeon-hd8570m-1gb-free-dos-p-PER.910255

Σε αυτο οι καρτες γραφικων ειναι παρομοιες,οπως και ολα τα αλλα χαρακτηριστικα εκτος του επεξεργαστη.Με δεδομενο οτι δυσκολα χρησιμοποιεις πληρως την επεξεργαστικη ισχυ των λαπτοπς δε νομιζω οτι δικαιολογειται η διαφορα των 120ε.Εγω βασικα ψαχνω ενα καλο λαπτοπακι για τα επομενα 2-3 χρονια που να ειναι value for money.Τα 80-100ε παραπανω ειναι μεσα στο μπατζετ μου αρκει να τα αξιζουν.Υπαρχει καμμια αλλη προταση σε αυτα που ζηταω?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει windows αυτό. (ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο, αλλα λύνεται με αυτοκόλλητα)

Σπασμένα windows θα βάλατε; Τρέχουν σωστά; Αν κλειδώσουν;

Δημοσ.

Δεν έχει windows αυτό. (ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο, αλλα λύνεται με αυτοκόλλητα)

Σπασμένα windows θα βάλατε; Τρέχουν σωστά; Αν κλειδώσουν;

Αναφέρεται και στο αρχικό ποστ οτι δεν έρχεται με Windows λειτουργικό σύστημα. Επίσης οσον αφορά το πληκτρολόγιο.. Δεν εχει ιδιαίτερη σημασια καθως ειναι qwerty όπως και το "ελληνικό". Συνήθως το πρόβλημα που απαιτεί λύση με αυτοκόλλητα είναι όταν το layout είναι qwertz, azerty κτλ.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει... Οσα i3 4ης γενιας εχουν αυτονομη καρτα γραφικων, εχουν και την HD4000 που ειναι ενσωματωμενη? Παντως συμφωνω με τους περισσοτερους οτι ειναι εξαιρετικη περιπτωση... 

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει... Οσα i3 4ης γενιας εχουν αυτονομη καρτα γραφικων, εχουν και την HD4000 που ειναι ενσωματωμενη? Παντως συμφωνω με τους περισσοτερους οτι ειναι εξαιρετικη περιπτωση... 

οι επεξεργαστες 4ης γενΙας (ι3/5/7) εχουν την HD4600

το αν εχει απο κει και περα το λαπτοπ και αυτονομη καρτα ειναι θεμα κατασκευαστη/μοντελου

Δημοσ.

εχω το dell με τον λιγο χειροτερο ι3 και την 7670 και παιζω ανετα tomb raider 13 και σε καλες ρυθμισεις κ αναλυσεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αναφέρεται και στο αρχικό ποστ οτι δεν έρχεται με Windows λειτουργικό σύστημα. Επίσης οσον αφορά το πληκτρολόγιο.. Δεν εχει ιδιαίτερη σημασια καθως ειναι qwerty όπως και το "ελληνικό". Συνήθως το πρόβλημα που απαιτεί λύση με αυτοκόλλητα είναι όταν το layout είναι qwertz, azerty κτλ.

Πρέπει να θυμάσαι απ έξω τα πλήκτρα ότι layout και να έχει. λύνεται όμως, αγοράζεις stickers απο το 4keyboard. Γραντζουνάνε ελαφρώς στην άκρη τους τα κουμπιά λόγο αυτοκόλλητων (δεν με πειράζει καθόλου), αλλα το καλύτερο είναι να έχει ελληνικά πάνω by default.

Δημοσ.

Να εχει εγγύηση αντιπροσωπείας ελληνικής άραγε ή θα ειναι πολωνίας και θα τρέχουμε στο eshop να βγαλουμε άκρη?

Δημοσ.

παιδια πηρα το συγκεκριμενο λαπτοπ και θελω να του βαλω τα windows 8.δεν εχω ιδεα απο freedos. μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δημοσ.

παιδια πηρα το συγκεκριμενο λαπτοπ και θελω να του βαλω τα windows 8.δεν εχω ιδεα απο freedos. μπορει καποιος να με βοηθησει?

Δεν αλλάζει κάτι, κανείς ένα κλασσικό format με cd/dvd ή usb

Δημοσ.

Φίλε ξέρεις αν έχει και εγγυηση απο lenovo hellas ή είναι παραεισαγωγή και καλύπτεται μονο απο eshop?

έχει σημασία γιατι πολλοί δε θέλουν να μπλέκουν με eshop οπότε αν πάθαινε κάτι το λάπτοπ θα μπορούσε να το πάει στην ελληνικη αντιπροσωπεία που λογικα θα βγάλει άκρη κανονικά

Δημοσ.

Αν είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει και στο επίσημο σέρβις της λενοβο. Αν δεν είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής τότε εγγύηση στην Ελλάδα έχει μόνο απο το eshop δυστυχώς.

Δεν είναι κάτι δύσκολο. Απλα βάζεις είτε Windows 7 είτε 8.1. Οι οδηγοί βρίσκονται στο site του κατασκευαστή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...