Προς το περιεχόμενο

[laptop] LENOVO ESSENTIAL G510 [i3-4000M/4GB/1TB/ Radeon R5 M230] @ E-Shop - 383.90€ [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιμια τιμουλα για 4ης γενιας επεξεργαστη και τελευταιας γενιας, entry level, αυτονομη καρτουλα.

Link: http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g510-59-413742-156-intel-core-i3-4000m-4gb-1tb-amd-radeon-r5-m230-free-dos-p-PER.910277&sid=1

Τιμες στο σκρουτζ για το μοντελο αυτο χωρις την καρτα γραφικων εδω

Το laptop ερχεται με FreeDos λειτουργικο συστημα. 

Specifications απο καρτα γραφικων και επεξεργαστη απο κατω: 

post-270338-0-00048700-1400966903_thumb.png

post-270338-0-16759100-1400966905_thumb.png

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αξιζει το λαπτοπ αυτο παιδια;τι δυνατοτητες εχεις;κανα ελαφρυ παιχνιδακι μπορουμε να παιξουμε η θα κολλαει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

για καθόλου παιχνιδάκια, ταινείες,browsing και office νομίζω είναι τέλειο... Και Lol kai ta συναφή νομίζω θα τα βγάζει άνετα

Δημοσ.

Κατι τετοιο ας πουμε.η κανα diablo single player

Το diablo3 εαν εννοείς σε low-med settings σε single Θα το σηκώσει άνετα. Σε Public σε Low θα αντέξει πιστευω

• Like 1
Δημοσ.

Κατι τετοιο ας πουμε.η κανα diablo single player

Αυτα που ανεφερα και το Diablo III τα τρεχει και σε FHD αναλυση.

Οποτε στην απλα HD αναλυση της οθονης του laptop θα 'ναι μια χαρα. 

post-270338-0-24131900-1400967598_thumb.png

Δημοσ.

Γενικά all around VFM Λαπτόπιον. Καλή τιμή, καλός επεξεργαστής, μετρια καρτούλα αλλά πολύ καλύτερη απο της share. Όχι ΄τοσο καλά υλικά κατασκευης αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν ειναι όλοι τρελαμένοι χρήστες.

Το γλυκοκοιτώ για μέλος της familias για casual χρήση γραφείου

• Like 2
Δημοσ.

υπαρχει κατι καλυτερο απο Ελλαδα σε αυτη τη τιμη? 

με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχει μπορει να σηκωσει ολα τα τελευταια παιχνιδια σε low settings?δε με ενδιαφερει η ποιοτητα αλλα η ταχυτητα.

επισης παιδια τα λαπτοπ με αυτονομη καρτα γραφικων δεν ειναι ενα ρισκο? γιατι απο οσο εχω ακουσει μπορει να σου καει πολυ ευκολα και μετα αντε γεια. και γι' αυτο φοβαμαι να αγορασω.

Δημοσ.

υπαρχει κατι καλυτερο απο Ελλαδα σε αυτη τη τιμη? 

με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχει μπορει να σηκωσει ολα τα τελευταια παιχνιδια σε low settings?δε με ενδιαφερει η ποιοτητα αλλα η ταχυτητα.

επισης παιδια τα λαπτοπ με αυτονομη καρτα γραφικων δεν ειναι ενα ρισκο? γιατι απο οσο εχω ακουσει μπορει να σου καει πολυ ευκολα και μετα αντε γεια. και γι' αυτο φοβαμαι να αγορασω.

Αυτο ισως να ηταν προβλημα καποτε που δεν ειχαν Intregrated γραφικα οι επεξεργαστες. Δεν εχω ακουσει γενικοτερα για λαπτοπ απο τοτε που 1οεμφανιστηκαν οι ι3-5-7 τετοιο προβλημα. Τελευταιο μου εμπειρια ηταν με μια nVidia 9500GS και κατι ψησιματα στο φουρνο! 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λες δεν απανταει στην ερωτηση καθως το συστημα δεν εχει μονο ενσωματωμενη. Αν ειχε μονο ενσωματωμενη οντως πολυ δυσκολο να χαλασει..

Απο κει και περα ο λογος που χαλαγαν ειναι η ζεστη, και συγκεκριμενη vga δε τραβα πολυ ρευμα κ αρα δεν επιβαρυνει με πολυ θερμοτητα το συστημα οποτε δε θα υπαρχει θεμα, κ ακομα κ αν καποια στιγμη χαλασει εχεις την ενσωματωμενη για να κανεις τη δουλεια σου..

Πολυ καλη τιμουλα παντως..

Δημοσ.

Αυτο που λες δεν απανταει στην ερωτηση καθως το συστημα δεν εχει μονο ενσωματωμενη. Αν ειχε μονο ενσωματωμενη οντως πολυ δυσκολο να χαλασει..

Απο κει και περα ο λογος που χαλαγαν ειναι η ζεστη, και συγκεκριμενη vga δε τραβα πολυ ρευμα κ αρα δεν επιβαρυνει με πολυ θερμοτητα το συστημα οποτε δε θα υπαρχει θεμα, κ ακομα κ αν καποια στιγμη χαλασει εχεις την ενσωματωμενη για να κανεις τη δουλεια σου..

Πολυ καλη τιμουλα παντως..

Απανταει. Καθως αν χαλασει η R5 τοτε μπορει να λειτουργησει το λαπτοπ με την αξιοπρεπεστατη Intel HD4600. Oπως λες και εσυ. Παλια αν σου χαλαγε η καρτα γραφικων, το λαπτοπ δεν ηταν πλεον λειτουργικο. 

Η ερωτηση ηταν:

δεν ειναι ενα ρισκο? γιατι απο οσο εχω ακουσει μπορει να σου καει πολυ ευκολα 
και μετα αντε γεια.  και γι' αυτο φοβαμαι να αγορασω.

Οποτε αν το λαπτοπ ειναι λειτουργικο με την HD4600 δεν ειμαστε σε κατασταση "αντε γεια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...