povaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Καλησπερα. Εχω μια απορια.Πηρα την i7 4770 και με stock fan οταν την στρεσαρω βαραει 92c max temp.Το θεμα μου ειναι επειδη κανω πολλα renders την ημερα το.ζοριζω πολυ το πσ.Θελω να μου πειτε αν αυτες οι θερμοκρασιες αν και μεγαλες καταστρεφουν την cpu. Ευχαριστω!!
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αναμενόμενο στο strestest .. χρειάζεσαι ψήκτρα για την δουλειά που τον προορίζεις. Είναι διασφαλισμένοι απο προστασίες θερμοκρασίας οι επεξεργαστές καλό όμως είναι σίγουρα να μην λειτουργούν καθημερινά στα όρια τους. και μια φτηνή κ καλή πρόταση > http://www.eworld.com.gr/products/details/3444 http://www.eworld.com.gr/products/details/2595
povaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ωραια.απλα φοβομουν μην εχει γινει ηδη η ζημια επειδη το τελευταιο ρεντερ που εκανα μου εκανε ενα beep το πσ.Η κολλα δεν νομιζω να φταιει γιατι σε indle ειμαι δτα 33c ,με τετοια ζεστη καλα μου φαινεται
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το beep μάλλον είναι ειδοποίηση από το bios οτι ξεπέρασες τους 80c.. Τώρα που θα την αλλάξεις πάρε και αυτή την πάστα να βαλεις. > http://www.eworld.com.gr/products/details/197/Arctic-Silver-5-%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%B3%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%A0%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1
povaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Την silver χρησιμοποιω χρονια τωρα.τα 100c μαλλον ξεπερασε .80αρι βαραει στα πρωτα ζορια και μετα ανεβαινει.τσπ thanks φιλος
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 με τCase 73c στους 100c μάλλον θα είχε σβήσει. ανέβασε κ καμιά εσωτερική φώτο απο το κουτί σου αν θέλεις μήπως δούμε και κάτι άλλο ..
rowain Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πολύ καλές ψύκτρες για τα χρήματά τους αυτές που σου πρότεινε ο Moviemaker και αν διαθέτεις λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πας σε ακόμα καλύτερη που θα σου έρθει πιο γάντι (επειδή κάνεις πολλά renders την ημέρα και οι haswell είναι ψησταριά ακόμη και τον χειμώνα) αναλόγως φυσικά και τις διαστάσεις του κουτιού σου και τις ram που χρησιμοποιείς.
sotkiritsis Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 φίλε καταρχήν μην κάνεις stres test όταν έχεις auto στο ρεύμα και κατά δεύτερον είναι ψιλές οι θερμοκρασίες σου εγω με τον 4670κ και σε auto το ρεύμα που μου πηγαίνει το vcore 1.23v δεν ξεπερνάει τους 60 βαθμούς βέβαια φοράω καλή ψυχτρα. κοίτα να πας κατευθείαν για ψυχτρα γιατί τα κατοσταρια δεν είναι και ότι καλύτερο και που να μπει και το καλοκαιρι. πάντως και άλλοι με stok και 4770 δεν ανέβαζαν τόση θερμοκρασία.
povaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 [ATTACH]574537[/ATTACH] Παρτε και μια εικονα απο το κουτι.σιγουρα θα παω για ψυκτρα γιατι δεν εχωω συνηθισει σε τετοια temps.Η θερμαντικη αμα δεν ειχε μπει καλα δεν θα ειχα μεγαλες θερμοκρασιες και σε indle?
povaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Οκ παιδες πηγα και πηρα την zalman optima γιατι δςν ειχα χρονο για παραγγελιες κλπ κλπ και επεσα στα 54c σε full load.Καποια @@ θα ειχα kανει δεν γινεται να επεσαν τοσο πολυ τα temps. Thanks και παλι
Black Flag Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Και όμως γίνεται! Τα στοκ coolers δεν είναι πάντα τα καλύτερα!
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Οκ παιδες πηγα και πηρα την zalman optima γιατι δςν ειχα χρονο για παραγγελιες κλπ κλπ και επεσα στα 54c σε full load.Καποια @@ θα ειχα kανει δεν γινεται να επεσαν τοσο πολυ τα temps. Thanks και παλι Αυτη η ζαλμαν απο τις ψιλοφθηνες ειναι πολυ καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα