ststamiris Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω επεξεργαστή στο sve1511w1esi (http://www.skroutz.gr/s/1991231/Sony-Vaio-SV-E1511W1E-i5-2450M-6GB-750GB.html) vaio laptop μου έτσι ώστε να μπορεί να τρέξει ανθρώπινα το football manager 2014 και θα ήθελα κάποια βοήθεια ως προς το τι να βάλω.Ευχαριστώ.
TheRammer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 εχω τον ιδιο laptop , εχει socket rpga 988B . Site: σε αυτο το λινκ εχει επεξεργαστες με συγκεκριμενο socket ΑΛΛΑ δεν σου συνηστω αλλαγη CPU γιατι πιθαλολ θα εχεις προβληματα με overheating και power managment . και επιπλεον το προβλημα που δεν μπορεις να το παιξεις δεν εχει να κανει με τον CPU αλλα με την καρτα γραφικων η οποια αν και αρκετα προσφατη δεν ειναι η καλυτερη για gaming .
SPANK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μου φαίνεται πολυ περίεργο επεξεργαστής i5 + τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να μην μπορείς να παίξεις το fooball manager που δεν θέλει και τιποτα ιδιαίτερο ... μηπως δεν έχεις περάσει drivers ή κατι αλλο ;
TheRammer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μου φαίνεται πολυ περίεργο επεξεργαστής i5 + τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να μην μπορείς να παίξεις το fooball manager που δεν θέλει και τιποτα ιδιαίτερο ... μηπως δεν έχεις περάσει drivers ή κατι αλλο ; Good point . μετα την εγκατασταση των windows φευγουν τα drivers της GPU . αν στο device manager σου λεει κατι σαν Standard VGA Graphics Adapter αντι για HD 7650m πανε στο site της amd η της sony και κατεβασε τους drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα