Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω τον ιδιο laptop ,  εχει socket rpga 988B . Link.png Site: σε αυτο το λινκ εχει επεξεργαστες με συγκεκριμενο socket ΑΛΛΑ δεν σου συνηστω αλλαγη CPU γιατι πιθαλολ θα εχεις προβληματα με overheating και power managment . και επιπλεον το προβλημα που δεν μπορεις να το παιξεις δεν εχει να κανει με τον CPU αλλα με την καρτα γραφικων η οποια αν και αρκετα προσφατη δεν ειναι η καλυτερη για gaming .

Δημοσ.

Μου φαίνεται πολυ περίεργο επεξεργαστής i5 + τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να μην μπορείς να παίξεις το fooball manager που δεν θέλει και τιποτα ιδιαίτερο ... μηπως δεν έχεις περάσει drivers ή κατι αλλο ;

Δημοσ.

Μου φαίνεται πολυ περίεργο επεξεργαστής i5 + τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να μην μπορείς να παίξεις το fooball manager που δεν θέλει και τιποτα ιδιαίτερο ... μηπως δεν έχεις περάσει drivers ή κατι αλλο ;

Good point . μετα την εγκατασταση των windows φευγουν τα drivers της GPU . αν στο device manager σου λεει κατι σαν Standard VGA Graphics Adapter αντι για HD 7650m  πανε στο site της amd η της sony και κατεβασε τους drivers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...