toketog Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πρώτα απ' ολα να εξηγησω την κατασταση....Εχω 2 σκληρους, εναν ssd που τρεχουν τα windows και ενα μηχανικο για αποθηκευση αρχειων, programm files κτλ...Στον υπολοιστη τρεχω τα 8.1 και θελω να βαλω dual boot τα 7...οποτε φτιαχνω ενα partition 40gb στον μηχανικο και παω να κανω εγκατασταση τα 7 οποτε μου πεταει "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition". Googlαρω, δοκιμαζω καποιες λυσεις τιποτα...λεω κατι δεν θα κανω σωστα, οποτε τα παραταω, αποσυνδεω ssd και μηχανικο, και συνδεω ενα αλλον 2ο μηχανικο...τον κανω format ολοκληρωτικα, χωρις partion κτλ, παλι τα ιδια.... Λεω δεν παιζει τετοιο πραγμα, οποτε δοκιμαζω με αλλο dvd, ομως τσουπ!, παλι το ιδιο προβλημα....τι στο καλο φταιει ;
Euclides Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 O υπολογιστής ξεκινάει με UEFI ή BIOS? Μήπως οι δίσκοι σου είναι φορμαρισμένοι σε GPT και όχι σε MBR? Αν είναι έτσι, μάλλον θα πρέπει η εγκατάσταση να γίνει από USB stick φορμαρισμένο σε GPT/Fat32.
toketog Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 O υπολογιστής ξεκινάει με UEFI ή BIOS? Μήπως οι δίσκοι σου είναι φορμαρισμένοι σε GPT και όχι σε MBR? Αν είναι έτσι, μάλλον θα πρέπει η εγκατάσταση να γίνει από USB stick φορμαρισμένο σε GPT/Fat32. οχι, κανονικα με BIOS ξεκιναει, τωρα εν ειναι GPT ή ΜΒΡ πως το ελεγχω ;
iliasbass Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 νομιζω οτι τα pc που εχουν 2 windows πρεπει να ειναι στον ιδιο σκληρο ετσι τουλαχιστον ηταν στο δικο μου edit: ακυρο τωρα ειδα το θεμα... http://www.insomnia.gr/topic/244739-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-dual-boot-vista-%CE%AE-windows-7-xp-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-vista7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα