t3llis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε το 0 A.D , είναι δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής.
arsenal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Κορυφαία Co-Op Online παιχνιδια; Παιδιά είπαμε με ένα φιλαράκι που μένει κάπως μακριά από εμένα να αγοράσουμε κανένα παιχνίδι για το Pc με επιλογή Co-Op online φυσικά, για να παίζουμε. Μπορέιτε να προτείνεται κάτι καλό; Οι υπολογιστές μας σηκώνουν μέχρι και Ghost Recon Wildlands, που ειναι μια από τις επιλογές ενώ σκέφτομαι και The Divsion. Θέλουμε να ασχοληθούμε με αποστολές κάτι τέτοιο
Despotas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μερικά που μου ήρθαν: Όλη η σειρά Borderlands Όλη η σειρά Trine Sniper elite 3+4 Divinity original sin Dying light Gears of war 1+4 Helldivers Renegade Ops Lara croft guardian of light Lara croft temple of Osiris Gauntlet Torchlight 2 Forced Resident evil 5+6 Saints Row 3+4 Dead Space 3 2
Jastonas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόταση για Online Coop Τώρα με τους ιούς, έχετε καμιά πρόταση για καλό online coop game; Δεν έχω παίξει ποτέ και θέλω να δοκιμάσω με έναν φίλο που είναι σε καραντίνα 🤢 Κατά προτίμηση κάτι σε 3rd/1st person, αλλά και άλλα αξιόλογα games (βλέπε Darksiders Genesis) με ψήνουν. edit: Το The Division 2 (standard edition) αξίζει; Άλλες υποψηφιότητες: PayDay 2, Dying Light, Monster Hunter: World, Destiny., GTA Online. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Jastonas
clevercitizen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Έχουμε κάτι που να παίζει και mac και pc? LAN ή online
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα