Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα iso αρχείο 3,92GB, εικόνα από ένα DVD video. Κατά λάθος το αρχείο διαγράφηκε πριν προλάβω να το γράψω σε δίσκο. Μιας και το δισκάκι από το οποίο τράβηξα το iso δεν το έχω πλεον στα χέρια μου, προσπαθώ να το επαναφέρω με διάφορα προγράμματα undelete χωρίς επιτυχία. Έχω χρησιμοποιήσει EaseUS Data Recovery Wizard 7.5, Recuva 1.51, Active File Recovery 12.0.5, Active UNDELETE 8.6.27 αλλά κανένα δεν με βοήθησε. Το Active File Recovery εντόπισε τα δεδομένα αλλά τα εμφανίζει και τα σώζει σαν ένα τεράστιο mpeg αρχείο το οποίο έχει μεγεθος 5,6GB γιατί από ένα σημείο και μετά κόλλησε κομμάτι από άλλο DVD iso που είχα παλιότερα και το οποίο είχε σβηστεί πολύ πριν γράψω το νέο iso στο δίσκο. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδιά για να επαναφέρω σωστά το iso μου;

Δημοσ.

Είχε σβήσει κατά λάθος ένας φίλους μου κάτι αρχεία και του πρότεινα αυτό Stellar Phoenix Windows Data Recovery - Professional. Το έχω δοκιμάσει και εγώ και είχε κάνει δουλειά!

Δημοσ.

Καννονας. Οταν διαγραφουμε κατι καταλαθος και θελουμε να το επαναφερουμε δουλευουμε το σκληρο η με livecd η με εξωτερικο case. Για να μειωσουμε τις πιθανοτητες να υπερκαλυφθει το κομματι που θελουμε να επαναφερουμε. Εγω θα εκανα clone raw data olo το partition και στην συνεχεια θα το φορτωνα σαν εικονικο δισκο για να το ψαξ ω.

Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τίποτα δεν μπόρεσε να με βοηθήσει οπότε επικοινώνησα με τον κάτοχο του DVD και τις επόμενες μέρες θα μου το φέρει για να το ξαναπεράσω. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια. Όσο για τον κανόνα του oldgik, για το λόγο αυτό έχω χωρίσει το σκληρό σε 3 partitions: ένα το λειτουργικό, ένα τα παιχνίδια και ένα όλα τα διάφορα αρχεία που σώζω.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καννονας. Οταν διαγραφουμε κατι καταλαθος και θελουμε να το επαναφερουμε δουλευουμε το σκληρο η με livecd η με εξωτερικο case. Για να μειωσουμε τις πιθανοτητες να υπερκαλυφθει το κομματι που θελουμε να επαναφερουμε. Εγω θα εκανα clone raw data olo το partition και στην συνεχεια θα το φορτωνα σαν εικονικο δισκο για να το ψαξ ω.

Αποστολή από το Blade με τη χρήση Insomnia App

Σωστόν!

Βασικά το Stellar Phoenix Windows Data Recovery δεν το έχω δοκιμάσει... Επαναφέρει και διαγραμμένα partitions?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...