Trex123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Γεια σας μόλις τελιωποιησα το pc μου αλλα έχω ένα πρόβλημα.Λοιπον εβαλα το vga καλοδιο ανοιξε η οθόνη αλλα μετά που τον ξανανοίξα η οθόνη δεν έδειχνε και λέει entering sleep mode τι να κανω?
InfernoN Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 να το συνδέσεις καλύτερα και πιο γερά, και βίδωσε τα αν δεν το χεις κάνει ήδη
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Τι λειτουργικό, τι σύνδεση, τι οθόνη, τι καλώδιο, με άλλη οθόνη παίζει ?
Trex123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 windows 7 μητρικη:asus h81m-E γραφικα:nvidia geforce 210 ram:2x4gb corsair xms3 ddr3 cpu:intel celeron processor vga kalodio kai oxi den paizei se alli othoni
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Aσ παμε απο την αρχη, τι σημαίνει "μόλις τελιωποιησα το pc" πριν την μόλις τελειοποίηση δούλευε? οτι άλλαξες επανέφερε τα οπως ηταν και ξανα δοκίμασε
TheCaptainSS Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Λοιπον, το εχω δει και σε αλλους. Αρχικα απεγκατεστησε την καρτα γραφικων απο την μητρικη, και συνδεσε το vga καλωδιο στην on board καρτα γραφικων. Αν τοτε δεις εικονα, μαλλον ειναι καμμενη η καρτα γραφικων ( αφου ειπες οτι ειναι καινουργιο το συστημα ). Προφανος ειναι D.O.A
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα