kdiamant Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Τα ipad πωλούνται ξεκλείδωτα, ειδικά αφού θα πάρεις το wifi δεν θα έχεις κανένα θέμα Και αν πάρω το μοντέλο με το Cellular εκεί θα πρέπει να πάρω μοντέλο συγκεκριμένο όπως και με τα iPhone (για να παίζει το 4G στα Ελληνικά δίκτυα)? Αν ναι ποιό μοντέλο? Σε ευχαριστώ.
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Και αν πάρω το μοντέλο με το Cellular εκεί θα πρέπει να πάρω μοντέλο συγκεκριμένο όπως και με τα iPhone (για να παίζει το 4G στα Ελληνικά δίκτυα)? Αν ναι ποιό μοντέλο? Σε ευχαριστώ. Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος περίμενε και κάποια άλλη απάντηση αλλά νομίζω όποιο και να πάρεις δεν θα έχεις θέμα. Επίσης, μπορείς να πεις στο applestore ότι θέλεις να το χρησιμοποιείς στην Ελλάδα και να σου δώσουν το σωστό
svach Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πήρα πρόσφατα ipad cellular από αμερική της T-mobile και παίζει κανονικά εδώ. Οι μπάντες LTE είναι ίδιες σε όλα, και ίδιες με τις ευρωπαϊκές, ενώ και των υπόλοιπων εταιρειών είναι ξεκλείδωτα (τουλάχιστον αυτά που δίνει το apple store). Το μόνο που αλλάζει είναι η sim που παρέχεται μαζί
leonidas_fs Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εχω το cellurar και δεν πολυ αξίζει παιδιά. Εαν βέβαια έχεις ήδη κάρτα Sim μονο data, τότε αξίζει μια χαρά αλλα να έχεις ενα μηνιαίο έξοδα μονο και μονο για να έχεις data, δεν αξίζει και πολυ! Πλεόν Wi-Fi υπάρχει σχεδόν παντού και άσε που μπορείς πολυ εύκολα να δώσεις απο το κιν σου! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα