zoranb Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ξέρω τραγελαφική ερώτηση αλλά είμαι macάνθρωπος και αυτό δεν το έχω ξανακάνει. Θέλω να συνδέσω να έχει internet ένα παλιό laptop που έχει windows xp. Υπάρχει κανείς της παλιάς σχολής που να ξέρει από Wxp και να με καθοδηγήσει;
InfernoN Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 λογικά κάνεις την σύνδεση με το rooter σου και περνάς το cd του με τα drivers, απότι θυμάμαι αυτό έκανα στα exp πάντα
zoranb Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πως κάνεις σύνδεση με το router και dnd κλπ. Αυτά δεν ξέρω... όσο για cd, δεν υπάρχει. Ελπίζω να συνδεθώ στο internet και μετά από εκεί θα κατεβάσω ότι χρειάζεται κλπ. καλά τα λέω?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ενσυρματη!!! Αν εχεις την Ethernet του υπολογιστή σου σε λειτουργιά σαν υλικό τοτε δεν κάνεις τίποτα, βάζεις το καλώδιο και ανοίγεις τον browser
deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ελπίζω να συνδεθώ στο internet και μετά από εκεί θα κατεβάσω ότι χρειάζεται κλπ. καλά τα λέω? Για να συνδεθείς στο internet, πρέπει πρώτα να έχεις περάσει drivers τής κάρτας δικτύου. Βρες ποια είναι η κάρτα, κατέβασέ τους με κάποιο μηχάνημα στο οποίο έχεις ήδη σύνδεση, ρίχ' τους σ' ένα φλασάκι και εγκατάστησέ τους στο μηχάνημα με τα xp. Από 'κει και πέρα, δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο, εκτός απ' το να κουμπώσεις το καλώδιο ethernet.
zoranb Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Παιδιά ακούστε τι τρέχει, 2 είναι τα προβλήματα. Δίκτυο Lan υπάρχει αλλά δεν δουλεύει ο Browser καθώς επίσης ύστερα από λίγα λεπτά χαλάει η σύνδεση κα στους άλλους υπολογιστές που είναι στο δίκτυο. Φταίχτης πρέπει να είναι ένα laptop (pc) που έβαλα στο πριζάκι ενός άλλου υπολογιστή (ενώ τον υπολ. αυτόν τον έβαλα να συνδέεται ασύρματα) Κάτι είναι λάθος σε αυτό που κάνω, κάποιο conflict? αλλά τι?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν συνδεόμαστε ετσι στο ιντερνετ, το φισάκι ethernet το βάζουμε στον ρουτερ
zoranb Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν το είπα καλά. Το σπίτι έχει πριζάκια για να συνδέομαι από όλα τα δωμάτια, ε εγώ έβγαλα ενός υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος (εκείνον τον έβαλα wifi) και το καλώδιο αυτό το χρησιμοποίησα για να συνδεθεί το laptop!
zoranb Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 DHCP μπορώ να έχω στα WINxp? Άστε παιδιά μάλλον το βρήκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα